Minna no Nihongo Chukyu 1: Fő tankönyv

A termék áttekintése: Folytatni szeretné japán tanulmányait? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Main Textbook"! Ez a középszintű tankönyv tökéletes azoknak a tanulóknak, akik elvégezték a Minna no Nihongo Shokyu sorozat 50 leckéjét, és tovább szeretnének tanulni. Ez a könyv különböző gyakorlatokkal és feladatokkal segít fejleszteni a japán nyelvtudásodat és elérni a következő szintet!

NZ$ 56.96

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Minna no Nihongo Chukyu 1: Main Textbook" bővebben

“Minna no Nihongo Chukyu 1: Main Textbook” is the perfect choice for intermediate-level students of Japanese who want to continue learning the language in a fun and educational way. This book is the continuation of the Minna no Nihongo Shokyu 2 manual, and it was created to meet the needs of students who have finished the 50 lessons of the two previous textbooks. With its wealth of activities and exercises, this textbook will help learners improve their grammar, vocabulary, reading, listening, and speaking skills.

Főbb jellemzők

Tanuljon tovább japánul a Minna no Nihongo módszerrel: Ez a könyv a "Minna no Nihongo Shokyu" japán kezdő kézikönyvek folytatása. Ezek a kezdőknek szóló könyvek páratlan hírnévnek örvendenek az alapvető nyelvtani és szókincs gazdagításában, valamint a mindennapi társalgási helyzetekhez való alkalmazkodóképesség ösztönzésében. Ez olyan gyakorlati készségeket is tartalmaz, mint például az önálló beszélgetés, amikor találkozol valakivel vagy bemutatkozol a munkahelyeden!

Átfogó japán leckék középhaladó szintű tanulóknak: A Minna no Nihongo Chukyu sorozat remek lehetőség a japán nyelvtanulás folytatására, miután befejezte az előző kötetek 50 leckéjét. Ez a középfokú tankönyv beszéd-, hallás- és olvasásgyakorlatokat, valamint írásgyakorlatokat kínál, hogy fejleszthesse a különböző szavak és kifejezések megértését!

Tanuljon és gyakoroljon egyetlen tankönyvben: A leckék nagyszerű lehetőséget nyújtanak a nyelvtani és kommunikációs készségek erősítésére. Minden lecke 14 oldalból áll. Ezek közül öt kizárólag a nyelvtani szabályok elsajátítására szolgál, további négy oldal pedig az előző részekben tanultak gyakorlására, valamint kifejezetten olyan gyakorlatokra, amelyeket úgy terveztek, hogy az egyén az újonnan szerzett tudását tetszés szerint használhassa!

Középszintű olvasás és írás: A kurzus olvasási és írási részének célja, hogy segítse a hallgatókat készségeik fejlesztésében azáltal, hogy mintadialógusokat és gyakorlatokat nyújt a különböző helyzetekben való kommunikáció legjobb módjáról. A cél az, hogy megértsd, miről van szó, és magabiztosan, világosan tudd kifejezni magad, amikor ismerős témákról beszélsz!

Hallott szövegértés reális példákkal: A mellékelt CD nagyszerű módja a hallásértés, a nyelvtan és a szókincs fejlesztésének. Olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek segítenek elsajátítani az egyes leckék anyagát!

Legfontosabb előnyök

 • Javítsa nyelvtani, szókincsbeli, olvasási, hallgatási és beszédkészségét.
 • Ez'a Minna no Nihongo Shokyu 2 kézikönyv tökéletes folytatása.
 • Hangfájlokat tartalmaz a kiejtés segítésére.
 • Kiváló tankönyv a középfokú japán nyelvtanulók számára.

További részletek

 • Japán cím: みんなの日本語中級Ⅰ 本冊 本冊
 • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Chukyu I Honsatsu
 • Termék sorozat: Minna no Nihongo
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: 3A hálózat (スリーエーネットワーク)
 • Oldalak: 203 oldal, 7 oldalas kiegészítésekkel válaszok és forgatókönyvek
 • Méretek: B5

Minna no Nihongo Chukyu 1: Fő tankönyv

NZ$ 56.96

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.