$0.00
0 tétel(ek)

Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye

$18.27

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

Áttekintés:

A "Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye" egy olyan eszköz, amelynek célja, hogy a japán nyelvtanulók minden szinten könnyebben követhessék a "Minna no Nihongo" leckék beszélgetéseit. A könyv japán nyelven íródott a kezdőtől a középhaladó szintig. A híres japán nyelvkönyvsorozat hallásértési gyakorlatainak egyik visszatérő szereplőjének életét követi nyomon.

"Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye" bővebben

A japán nyelvtanulás nehéz feladat lehet, de a "Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye" segítségével szórakoztatóvá és magával ragadóvá teheted a folyamatot! Ez a regény kifejezetten a kezdő és középhaladó tanulók számára íródott, és a népszerű "Minna no Nihongo" tankönyv egyik szereplőjének beszélgetéseit követi. Ezzel a könyvvel fejlesztheted az olvasott szöveg értését, szókincsét és nyelvtani készségeidet, miközben többet tudsz meg a japán kultúráról. Miért is várnánk? Vedd meg a "Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye" című könyvet még ma!

Főbb jellemzők

A diákok élvezik a japán nyelvű olvasásból fakadó sikerélményt: Ez a második regény Mike Millerről, a "Minna no Nihongo" beszélgetéseiben megjelenő egyik szereplőjéről. A diákok a JLPT N3-as japán nyelvtudás szintjének megfelelő szinten olvashatják.

Minna no Nihongo Shokyu regénye: A könyv 12 rövid történetet tartalmaz, amelyek az osztályban is felhasználhatók. Emellett, ha a japán tanár kérdéseket talál ki, a regény szövegei olvasmányként is felhasználhatók az órán vagy házi feladatokhoz.

Emlékezz a Minna no Nihongo leckék szókincsére: A szöveg a kezdő és középhaladó szintű szókincset és nyelvtant használja.

Mike Millert még jobban fogod szeretni: Ebben a regényben Mike Miller, az amerikai Mike Miller életét ismerheted meg, aki Tokióba költözik munka miatt. A könyv nyomon követi új életének különböző állomásait.

Legfontosabb előnyök

  • Az olvasásértés, a szókincs és a nyelvtani készségek fejlesztése.
  • Ismerje meg a japán kultúrát.
  • Legyen magabiztosabb a nyelvi képességeiben.
  • Élvezze a tanulással töltött időt egy szórakoztató történettel.

További részletek

  • Japán cím: 小説 ミラーさんⅡ -みんなの日本語初級シリーズ-
  • A cím latin betűkkel átírva: Shosetsu Miraa-san II - Minna no Nihongo Shokyu Shiriizu Shiriizu
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Yuta Yokoyama (横山悠太)
  • Oldalak: 156 oldal

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram