Miller-san Vol. 2 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel

A termék áttekintése: A "Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye" egy olyan eszköz, amelynek célja, hogy a japán nyelvtanulók minden szinten könnyebben követhessék a "Minna no Nihongo" leckék beszélgetéseit. A könyv japán nyelven íródott a kezdőtől a középhaladó szintig. A híres japán nyelvkönyvsorozat hallásértési gyakorlatainak egyik visszatérő szereplőjének életét követi nyomon.

¥ 2,400

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

More about "Miller-san Vol. 2 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel"

Learning Japanese can be a difficult task, but you can make the process fun and engaging with “Miller-san Vol. 2 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel”! This novel is written specifically for beginner to intermediate learners, following the conversations of one of the characters in the popular “Minna no Nihongo” textbook. With this book, you will improve your reading comprehension, vocabulary, and grammar skills while learning more about Japanese culture. So why wait? Pick up a copy of “Miller-san Vol. 2 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel” today!

Főbb jellemzők

A diákok élvezik a japán nyelvű olvasásból fakadó sikerélményt: Ez a második regény Mike Millerről, a "Minna no Nihongo" beszélgetéseiben megjelenő egyik szereplőjéről. A diákok a JLPT N3-as japán nyelvtudás szintjének megfelelő szinten olvashatják.

Minna no Nihongo Shokyu regénye: A könyv 12 rövid történetet tartalmaz, amelyek az osztályban is felhasználhatók. Emellett, ha a japán tanár kérdéseket talál ki, a regény szövegei olvasmányként is felhasználhatók az órán vagy házi feladatokhoz.

Emlékezz a Minna no Nihongo leckék szókincsére: A szöveg a kezdő és középhaladó szintű szókincset és nyelvtant használja.

Mike Millert még jobban fogod szeretni: Ebben a regényben Mike Miller, az amerikai Mike Miller életét ismerheted meg, aki Tokióba költözik munka miatt. A könyv nyomon követi új életének különböző állomásait.

Legfontosabb előnyök

  • Az olvasásértés, a szókincs és a nyelvtani készségek fejlesztése.
  • Ismerje meg a japán kultúrát.
  • Legyen magabiztosabb a nyelvi képességeiben.
  • Élvezze a tanulással töltött időt egy szórakoztató történettel.

További részletek

  • Japán cím: 小説 ミラーさんⅡ -みんなの日本語初級シリーズ-
  • A cím latin betűkkel átírva: Shosetsu Miraa-san II - Minna no Nihongo Shokyu Shiriizu Shiriizu
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Yuta Yokoyama (横山悠太)
  • Oldalak: 156 oldal

Miller-san Vol. 2 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel

¥ 2,400

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.