Miller-san Vol. 1 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel

A termék áttekintése: A japán egy összetett és kihívást jelentő nyelv, de ezzel a könyvvel könnyebbé válik! Ez a regény a "Minna no Nihongo" című könyv beszélgetésein alapul, és kezdő tanulóknak készült. Segít jobban megérteni a nyelv alapjait, és megkönnyíti a japán nyelvtanulást!

¥ 1,900

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

More about "Miller-san Vol. 1 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel"

Ha egy szórakoztató, magával ragadó módot keresel a japán nyelvtanulásra, ne keress tovább, mint a Miller-san Vol. 1! Ez az elragadó regény a Minna no Nihongo beszélgetésein alapul, és tökéletes a kezdő japánul tanulók számára. Könnyen olvasható stílusának és hasznos szókincsjegyzeteinek köszönhetően pillanatok alatt büszkén olvashatsz majd elemi japánul!

Főbb jellemzők

A diákok élvezik a japán nyelvű olvasásból fakadó sikerélményt: Mike Miller, a "Minna no Nihongo Shokyu" leckéinek egyik beszélgető szereplője saját történeteit meséli el. Ezek főként a "Minna no Nihongo" első két tankönyvének szókincsén és nyelvtanán alapulnak.

A könyvben található 18 novella mindegyikét felhasználhatják az osztályok és a diákok: Minden történet egyszerű japán nyelven íródott, amelyet az elemi japán nyelvleckéket már elvégzett diákok is könnyen el tudnak olvasni.

Egy Minna No Nihongo regény: Ez a regény az első tankönyvi leckék elvégzése után olvasható, mivel egyszerű japán nyelven íródott. A történetek főként a "Minna no Nihongo Shokyu" leckék szókincsére és nyelvtanára épülnek. Kiváló olvasmány az elemi japán nyelvleckéket már elvégzett tanulók számára.

Ismerje meg Mike Millert: Mike Miller egy fiatal amerikai, aki Tokióban él. Két éve tanul japánul, és már tud kommunikálni japán barátaival. Ebben a regényben a Japánban szerzett élményeiről mesél.

Legfontosabb előnyök

  • Tanulj meg japánul olvasni ezzel a könnyű regénnyel.
  • Ismerje meg hatékonyan Japán kultúráját és társadalmát.
  • Nagyszerű azoknak a diákoknak, akik szeretnék élvezni egy japán nyelvű történet olvasását.
  • Olvasson olyasmit, ami nem csak tankönyvi anyag, és szerezzen önbizalmat a japán nyelvtudásába.

További részletek

  • Japán cím: 小説 ミラーさん -みんなの日本語初級シリーズ-
  • A cím latin betűkkel átírva: Shosetsu Miraa-san - Minna no Nihongo Shokyu Shiriizu Shiriizu
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Yuta Yokoyama (横山悠太)
  • Oldalak: 147 oldal

Miller-san Vol. 1 – A Minna no Nihongo Shokyu’s Novel

¥ 1,900

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.