Marugoto: Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanfolyami könyve

A termék áttekintése: Fejleszteni szeretné kommunikációs képességeit japánul? Ne keressen tovább, mint a Marugoto: Rikai. Ez a tankönyv a tanulók kezébe adja a japán nyelv mint nyelv szerkezetének szisztematikus tanulmányozásához szükséges eszközöket. Az interaktív gyakorlatok és tevékenységek segítségével pillanatok alatt fejlesztheted szövegértési és beszédkészségedet!

¥ 3,700

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Marugoto: Rikai: Tanfolyamkönyv a kommunikatív nyelvi kompetenciákhoz"

Japanese is an interesting and intricate language, full of cultural subtleties that can be difficult to understand without proper instruction. “Marugoto: Starter A1 Rikai: Coursebook for Communicative Language Competences” is a coursebook that takes a systematic approach to teach you everything you need to know about the language. With clear explanations and examples, this book will help you develop communicative language competencies in Japanese so that you can converse with confidence and understand all the nuances of the culture.

Főbb jellemzők

Kezdje el a japán nyelvet: Ez a tankönyv tökéletes kezdőknek, akik szeretnék elsajátítani a japán nyelv alapjait.

Tanuljon japánul könnyedén: A japán nyelv megtanulása bonyolult lehet, de a "Marugoto: Rikai: Tanfolyamkönyv a kommunikatív nyelvi kompetenciák elsajátításához" című könyvvel mindent megkapsz, amire szükséged van a kezdéshez. Ez a könyv szisztematikusan közelíti meg a nyelvtanulást, az alapokkal kezdve, és fokozatosan haladva az összetettebb fogalmak felé.

Tanulja meg az alapvető japán társalgásokat: A "Marugoto Starter A1 Rikai" tanfolyamkönyv segít magabiztosan beszélgetni japánul. Megtanulhatod, hogyan mutatkozz be magadnak és másoknak, hogyan tegyél fel és válaszolj személyes kérdésekre, és hogyan lépj kapcsolatba egymással egyszerű módon.

Kezdje el a könnyen érthető utasításokkal: A tananyagot világos utasításokkal és példákkal tervezték, amelyek megkönnyítik a tanulást. Azonnal elkezdhet japánul beszélni!

Értse a japán kultúrát: Nemcsak japánul fogsz tudni beszélni, hanem a japán kultúra minden árnyalatát is meg fogod érteni. "Marugoto: Starter A1 Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tankönyve" a világos magyarázatoknak és példáknak köszönhetően segít a kommunikációs nyelvi képességek fejlesztésében japánul.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon meg magabiztosan japánul beszélni.
  • Értse a nyelv kulturális finomságait.
  • Lépjen kapcsolatba japán emberekkel, és ismerje meg egyedülálló életmódjukat.

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 入門 A1 りかい
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Hiromi Kurushima (来嶋洋美), Tomoyo Shibahara (柴原智代), Naomi Hatta (八田直美).
  • Oldalak: 200 oldal
  • Méretek: A4

Marugoto: Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanfolyami könyve

¥ 3,700

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.