$0.00
0 tétel(ek)

Marugoto: Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanfolyami könyve

$24.94

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

A termék áttekintése:

Fejleszteni szeretné kommunikációs képességeit japánul? Ne keressen tovább, mint a Marugoto: Rikai. Ez a tankönyv a tanulók kezébe adja a japán nyelv mint nyelv szerkezetének szisztematikus tanulmányozásához szükséges eszközöket. Az interaktív gyakorlatok és tevékenységek segítségével pillanatok alatt fejlesztheted szövegértési és beszédkészségedet!

További információ a "Marugoto: Rikai: Tanfolyamkönyv a kommunikatív nyelvi kompetenciákhoz"

A japán egy érdekes és bonyolult nyelv, tele kulturális finomságokkal, amelyeket megfelelő oktatás nélkül nehéz megérteni. "Marugoto: Rikai: Tanfolyamkönyv a kommunikatív nyelvi kompetenciákhoz" egy olyan tanfolyamkönyv, amely szisztematikus megközelítéssel tanít meg mindent, amit a nyelvről tudni kell. A könyv világos magyarázatokkal és példákkal segít a kommunikatív nyelvi kompetenciák fejlesztésében a japán nyelvben, hogy magabiztosan társaloghass és megértsd a kultúra minden árnyalatát.

Főbb jellemzők

Kezdje el a japán nyelvet: Ez a tankönyv tökéletes kezdőknek, akik szeretnék elsajátítani a japán nyelv alapjait.

Tanuljon japánul könnyedén: A japán nyelv megtanulása bonyolult lehet, de a "Marugoto: Rikai: Tanfolyamkönyv a kommunikatív nyelvi kompetenciák elsajátításához" című könyvvel mindent megkapsz, amire szükséged van a kezdéshez. Ez a könyv szisztematikusan közelíti meg a nyelvtanulást, az alapokkal kezdve, és fokozatosan haladva az összetettebb fogalmak felé.

Tanulja meg az alapvető japán társalgásokat: A "Marugoto Starter A1 Rikai" tanfolyamkönyv segít magabiztosan beszélgetni japánul. Megtanulhatod, hogyan mutatkozz be magadnak és másoknak, hogyan tegyél fel és válaszolj személyes kérdésekre, és hogyan lépj kapcsolatba egymással egyszerű módon.

Kezdje el a könnyen érthető utasításokkal: A tananyagot világos utasításokkal és példákkal tervezték, amelyek megkönnyítik a tanulást. Azonnal elkezdhet japánul beszélni!

Értse a japán kultúrát: Nemcsak japánul fogsz tudni beszélni, hanem a japán kultúra minden árnyalatát is meg fogod érteni. "Marugoto: Starter A1 Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tankönyve" a világos magyarázatoknak és példáknak köszönhetően segít a kommunikációs nyelvi képességek fejlesztésében japánul.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon meg magabiztosan japánul beszélni.
  • Értse a nyelv kulturális finomságait.
  • Lépjen kapcsolatba japán emberekkel, és ismerje meg egyedülálló életmódjukat.

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 入門 A1 りかい
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Hiromi Kurushima (来嶋洋美), Tomoyo Shibahara (柴原智代), Naomi Hatta (八田直美).
  • Oldalak: 200 oldal
  • Méretek: A4

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram