Marugoto: Katsudoo: Kurzuskönyv a kommunikatív nyelvi tevékenységekhez

A termék áttekintése: Szeretne elkezdeni japánul tanulni? A "Marugoto Starter A1 Katsudoo" a tökéletes tanfolyamkönyv az Ön számára! Ez a tankönyv a japán nyelvoktatás JF-szabványán alapul, és olyan tanulási élményt nyújt, amely ötvözi a nyelvi és a kulturális oktatást. A célzott leckékkel, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsenek gyorsan beszélgetni a japán emberekkel a mindennapi helyzetekben, a Marugoto Starter A1 Katsudoo könnyűvé és szórakoztatóvá teszi a tanulást. Szóval mire vársz még? Indulj el még ma a Japánba vezető utazásodra!

¥ 3,100

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Marugoto: Katsudoo: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tankönyve"

Are you looking to jumpstart your Japanese language skills? Look no further than the “Marugoto Starter A1 Katsudoo” coursebook! Based on the JF Standard for Japanese Language Education, this book offers a well-rounded learning experience that will help you quickly become comfortable speaking in Japanese. With activities based on real-world scenarios, you’ll learn how to speak the language and about Japanese culture and customs. So get ready to start communicating in Japanese – with “Marugoto Starter A1 Katsudoo”, you’re on your way!

Főbb jellemzők

A japán nyelvoktatás JF-szabványa alapján: Ez a tankönyv a japán nyelvoktatás JF-szabványán alapul, amely mind a nyelv, mind a kultúra terén átfogó tanulási élményt nyújt.

Beszéljen japánul a közelében lévő japánokkal: A Marugoto sorozat egy sor alapfokú japán nyelvkönyv, és ez a tankönyv - a sorozat első darabja - célja, hogy segítse a tanulókat a mindennapi kifejezések megértésében és használatában, valamint a legtöbb napi alapszükségletet kielégítő, nagyon alapvető kifejezésekben.

Teljes körű japán nyelvtanfolyam: A Marugoto sorozat átfogó tanulási élményt nyújt a kezdőknek. Kezdje ezzel a könyvvel!

Könnyen használható és élvezhető: A Marugoto sorozat felhasználóbarát kialakításáról ismert. Ez az első tankönyv sem kivétel, és a japán nyelvtanulást könnyűvé és szórakoztatóvá teszi.

Legfontosabb előnyök

  • Most már frusztráció nélkül rendelhet ételt, kérhet útbaigazítást, és segítséget kaphat a helyiektől.
  • Reagáljon a kezdők igényeire.
  • Kezdje el az élvezetes tanulást.

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 入門 A1 かつどう
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Hiromi Kurushima (来嶋洋美), Tomoyo Shibahara (柴原智代), Naomi Hatta (八田直美).
  • Oldalak: 148 oldal
  • Méretek: A4

Marugoto: Katsudoo: Kurzuskönyv a kommunikatív nyelvi tevékenységekhez

¥ 3,100

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.