$0.00
0 tétel(ek)

Marugoto: Katsudoo: Kurzuskönyv a kommunikatív nyelvi tevékenységekhez

$20.83

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

A termék áttekintése:

Szeretne elkezdeni japánul tanulni? A "Marugoto Starter A1 Katsudoo" a tökéletes tanfolyamkönyv az Ön számára! Ez a tankönyv a japán nyelvoktatás JF-szabványán alapul, és olyan tanulási élményt nyújt, amely ötvözi a nyelvi és a kulturális oktatást. A célzott leckékkel, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsenek gyorsan beszélgetni a japán emberekkel a mindennapi helyzetekben, a Marugoto Starter A1 Katsudoo könnyűvé és szórakoztatóvá teszi a tanulást. Szóval mire vársz még? Indulj el még ma a Japánba vezető utazásodra!

További információ a "Marugoto: Katsudoo: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tankönyve"

Szeretné beindítani japán nyelvtudását? Akkor ne keressen tovább, mint a "Marugoto Starter A1 Katsudoo" tanfolyamkönyv! A JF japán nyelvoktatásra vonatkozó szabványa alapján ez a könyv egy olyan átfogó tanulási élményt nyújt, amely segít abban, hogy gyorsan elsajátítsd a japán nyelvi beszédkészséget. A valós élethelyzeteken alapuló tevékenységekkel megtanulhatod, hogyan kell beszélni a nyelvet, valamint a japán kultúrát és szokásokat. Készülj fel tehát, hogy elkezdj japánul kommunikálni - a "Marugoto Starter A1 Katsudoo"-val máris útra kelhetsz!

Főbb jellemzők

A japán nyelvoktatás JF-szabványa alapján: Ez a tankönyv a japán nyelvoktatás JF-szabványán alapul, amely mind a nyelv, mind a kultúra terén átfogó tanulási élményt nyújt.

Beszéljen japánul a közelében lévő japánokkal: A Marugoto sorozat egy sor alapfokú japán nyelvkönyv, és ez a tankönyv - a sorozat első darabja - célja, hogy segítse a tanulókat a mindennapi kifejezések megértésében és használatában, valamint a legtöbb napi alapszükségletet kielégítő, nagyon alapvető kifejezésekben.

Teljes körű japán nyelvtanfolyam: A Marugoto sorozat átfogó tanulási élményt nyújt a kezdőknek. Kezdje ezzel a könyvvel!

Könnyen használható és élvezhető: A Marugoto sorozat felhasználóbarát kialakításáról ismert. Ez az első tankönyv sem kivétel, és a japán nyelvtanulást könnyűvé és szórakoztatóvá teszi.

Legfontosabb előnyök

  • Most már frusztráció nélkül rendelhet ételt, kérhet útbaigazítást, és segítséget kaphat a helyiektől.
  • Reagáljon a kezdők igényeire.
  • Kezdje el az élvezetes tanulást.

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 入門 A1 かつどう
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Hiromi Kurushima (来嶋洋美), Tomoyo Shibahara (柴原智代), Naomi Hatta (八田直美).
  • Oldalak: 148 oldal
  • Méretek: A4

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram