Marugoto: A2/B1

A termék áttekintése: A japán nyelvtanulás egyedülálló és kifizetődő élmény, és a Marugoto Pre-Intermediate A2/B1 nyelvtanfolyammal Ön is folytathatja az útját! Ez a tankönyv a JF Standard for Japanese Language Education alapján készült, és mindent kínál, ami Japán nyelvének és kultúrájának elsajátításához szükséges. A Marugoto Pre-Intermediate A2/B1 segítségével képes leszel megérteni a mindennapi élethez kapcsolódó egyszerű mondatokat és kifejezéseket. Olyan egyszerű feladatokról is képes leszel kommunikálni, mint például útbaigazítást kérni vagy ételt rendelni. A japán nyelvtanulás még soha nem volt ilyen egyszerű - miért ne kezdhetné el még ma?

¥ 4,200

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Marugoto: A2/B1"

Interested in improving your Japanese, but not sure how to continue studying? Look no further than Marugoto Pre-Intermediate A2/B1! This coursebook is based on the JF Standard for Japanese Language Education and offers a comprehensive learning experience in both language and culture. The writing and reading skills covered in the Marugoto Pre-Intermediate A2/B1 course will allow you to comprehend sentences and frequently used expressions connected with subjects of immediate relevance (such as fundamental personal information, shopping, local geography, and employment). Additionally, you’ll be able to communicate in simple and routine tasks requiring a simple and direct exchange of information on familiar and routine matters. So why wait any longer? Keep learning Japanese with the Marugoto method using this book.

Legfontosabb előnyök

  • Javítsa olvasási és írási készségét.
  • Ismerje meg jobban a japán kultúrát.
  • Tágítsa látókörét ezzel az új tanulási lehetőséggel.

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 初中級 A2/B1
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Hiromi Kurushima (来嶋洋美), Tomoyo Shibahara (柴原智代), Naomi Hatta (八田直美).
  • Oldalak: 168 oldal
  • Méretek: A4

Marugoto: A2/B1

¥ 4,200

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.