Marugoto: Intermediate Vol. 2 B1

A termék áttekintése: Olyan japán nyelvkönyvre vágyik, amely segít a nyelv és a kultúra elsajátításában? Akkor ne keress tovább, mint a Marugoto: Japán nyelv és kultúra középhaladó B1! Ez a könyv a japán nyelvoktatás JF-szabványán alapul, és mindent kínál a tanulóknak, amire szükségük van ahhoz, hogy fejlesszék a hallott szöveg értését, a társalgást, a beszédet, az olvasást és az írást. Ráadásul a mellékelt hangfájlok és segédanyagok, például szókincslisták és a hallgatási szövegek fordításai révén a legtöbbet hozhatod ki ebből az átfogó tankönyvből.

¥ 5,800

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információk a "Marugoto: Intermediate Vol. 2 B1" című könyvről

Are you looking to understand the Japanese language and culture better? Then, look no further than Marugoto: Japanese Language and Culture Intermediate B1. This coursebook is based on the JF Standard for Japanese Language Education and offers learners both language and cultural instruction. With audio files and support materials like vocabulary lists and translations of listening scripts included, you’ll be able to get the most out of this book. Divided into nine chapters that will help you strengthen your listening, speaking, reading, and writing skills, this book is perfect for intermediate-level students who want to use Japanese in real-life scenarios.

Főbb jellemzők

Tanuljon japánul a való életben: Ez a könyv tökéletes a középhaladó diákok számára, akik a való életben is használható japán nyelvet szeretnének tanulni. Hangfájlokat és segédanyagokat - szókincslistákat és a hallgatási szkriptek fordításait - tartalmaz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a könyvből.

Hallgatási, társalgási és olvasási készségek elsajátítása: A könyv kilenc fejezete segít a nyelvtanulás minden területén fejleszteni a készségeidet. Jobban fogsz tudni hallgatni és érteni, magabiztosabban fogsz tudni beszélgetni, és értőbben fogsz tudni olvasni.

A japán kultúra mélyebb megértése: A nyelvtudáson kívül ez a könyv a japán kultúra néhány fontos aspektusát is megtanítja. Ez a könyv kihagyhatatlan, ha Japánba szeretnél utazni vagy ott élni!

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon meg hatékonyan kommunikálni japánul.
  • Merüljön el Japán gazdag kultúrájában.
  • Kapcsolódjon össze a világ egy másik részéről származó emberekkel.

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 中級2 B1
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Kazuhiro Isomura (磯村一弘), Kaoru Fujichika (藤長かおる), Yushiko Ito (伊藤由希子), Miko Kubota (久保田美子).
  • Oldalak: 288 oldal
  • Méretek: A4

Marugoto: Intermediate Vol. 2 B1

¥ 5,800

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.