Marugoto: Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanterve A2 Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanterve

A termék áttekintése: Szeretné megerősíteni japán nyelvtudását és a nyelv szerkezetének megértését? Akkor ne keressen tovább, mint a Marugoto Vol. 2 A2! A JF Standard for Japanese Language Education (JF szabvány a japán nyelvoktatáshoz) alapján készült tankönyv átfogó tanulási élményt nyújt, párbeszédekkel, illusztrációkkal és hanganyagokkal kiegészítve. Ezzel a könyvvel úgy tudsz majd japánul kommunikálni, mint még soha hatékonyan!

¥ 3,800

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Marugoto: Rikai: A kommunikatív nyelvi kompetenciák tanterve"

Are you looking to improve your Japanese skills systematically? Look no further than the Marugoto series! Based on the JF Standard for Japanese Language Education, these coursebooks offer learning in both language and culture. With dialogues recorded on audio learning materials, you’ll be able to better understand how the language works – and have some fun while doing it!

Főbb jellemzők

Tanulja meg a nyelvet és a kultúrát: A Marugoto sorozatot a japán mint idegen nyelv oktatásában nagy tapasztalattal rendelkező szakértők fejlesztették ki. Minden kötet alapvető nyelvtani fogalmakat, szókincsépítést kommunikációs tevékenységeken keresztül, valamint Japánról szóló kulturális jegyzeteket tartalmaz.

A2 szintű tankönyv A Marugoto: A2 kurzuskönyv a kommunikatív nyelvi tevékenységekhez tökéletes a nyelvtudásukat fejleszteni kívánó diákok számára. Az egyszerű kifejezések megértésére és a kommunikációra összpontosítva ez a tanfolyamkönyv mindent megad a tanulóknak, amire szükségük van ahhoz, hogy magabiztosnak érezzék magukat a mindennapi helyzetekben.

Legfontosabb előnyök

  • Nagyszerű referencia a japán nyelvet tanulni vágyó diákok számára.
  • Több nyelvet fogsz tudni beszélni és érteni.
  • Légy büszke magadra, hogy valami újat tanultál!

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 日本のことばと文化 初級2 A2 りかい
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Hiromi Kurushima (来嶋洋美), Tomoyo Shibahara (柴原智代), Naomi Hatta (八田直美), Naoyuki Kimiya (木谷直之), Makoto Netsu (根津誠).
  • Oldalak: 202 oldal
  • Méretek: A4

Marugoto: Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanterve A2 Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanterve

¥ 3,800

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.