$0.00
0 tétel(ek)

Marugoto: Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanterve A2 Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanterve

$27.28

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

Áttekintés:

Szeretné megerősíteni japán nyelvtudását és a nyelv szerkezetének megértését? Akkor ne keressen tovább, mint a Marugoto Vol. 2 A2! A JF Standard for Japanese Language Education (JF szabvány a japán nyelvoktatáshoz) alapján készült tankönyv átfogó tanulási élményt nyújt, párbeszédekkel, illusztrációkkal és hanganyagokkal kiegészítve. Ezzel a könyvvel úgy tudsz majd japánul kommunikálni, mint még soha hatékonyan!

További információ a "Marugoto: Rikai: A kommunikatív nyelvi kompetenciák tanterve"

Szisztematikusan szeretné fejleszteni japán nyelvtudását? Ne keressen tovább, mint a Marugoto sorozat! A JF Standard for Japanese Language Education (Japán nyelvoktatási szabvány) alapján ezek a tankönyvek nyelvi és kulturális tanulást egyaránt kínálnak. A hangos tananyagokon rögzített párbeszédek segítségével jobban megértheted a nyelv működését - és közben még jól is szórakozhatsz!

Főbb jellemzők

Tanulja meg a nyelvet és a kultúrát: A Marugoto sorozatot a japán mint idegen nyelv oktatásában nagy tapasztalattal rendelkező szakértők fejlesztették ki. Minden kötet alapvető nyelvtani fogalmakat, szókincsépítést kommunikációs tevékenységeken keresztül, valamint Japánról szóló kulturális jegyzeteket tartalmaz.

A2 szintű tankönyv A Marugoto: A2 kurzuskönyv a kommunikatív nyelvi tevékenységekhez tökéletes a nyelvtudásukat fejleszteni kívánó diákok számára. Az egyszerű kifejezések megértésére és a kommunikációra összpontosítva ez a tanfolyamkönyv mindent megad a tanulóknak, amire szükségük van ahhoz, hogy magabiztosnak érezzék magukat a mindennapi helyzetekben.

Legfontosabb előnyök

  • Nagyszerű referencia a japán nyelvet tanulni vágyó diákok számára.
  • Több nyelvet fogsz tudni beszélni és érteni.
  • Légy büszke magadra, hogy valami újat tanultál!

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 日本のことばと文化 初級2 A2 りかい
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Hiromi Kurushima (来嶋洋美), Tomoyo Shibahara (柴原智代), Naomi Hatta (八田直美), Naoyuki Kimiya (木谷直之), Makoto Netsu (根津誠).
  • Oldalak: 202 oldal
  • Méretek: A4

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram