$0.00
0 tétel(ek)

Marugoto: A2 Katsudoo: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tankönyve

$25.84

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

Áttekintés:

Ha gyorsan meg szeretné tanulni, hogyan kommunikáljon a japán emberekkel az ő nyelvükön és kultúrájukban, ne keressen tovább, mint Marugoto: Elemi 2. kötet A2. A JF Standard for Japanese Language Education (Japán nyelvoktatási szabvány) alapján készült tanfolyamkönyv olyan átfogó tanulási élményt nyújt, amelynek köszönhetően pillanatok alatt beszélni fogsz! Az A2-es szint segítségével képes leszel megérteni a legközvetlenebbül fontos területekkel kapcsolatos mondatokat és kifejezéseket - tökéletes ahhoz, hogy beszélgetést folytass az utca végén vagy a világ másik felén élő bennszülöttekkel. Ne hagyja ki ezt a japán tanulmányai sikeréhez nélkülözhetetlen eszközt!

További információ a "Marugoto: Elementary Vol. 2 A2 Katsudoo: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tankönyve"

Szeretne releváns és gyakorlatias módon japánul tanulni? Akkor ne keressen tovább a "Marugoto: Vol. 2 A2"! A JF japán nyelvoktatási szabvány alapján készült tankönyv átfogó tanulási élményt nyújt, Japán nyelvét és kultúráját tanítva. Továbbá a "Katsudoo: Coursebook for Communicative Language Activities" című tananyaggal hamarabb növelheti kommunikációs képességeit, és hamarabb beszélgethet japán emberekkel, mint gondolta volna!

Főbb jellemzők

Tanuljon meg valós beszélgetéseket: Ezzel a tankönyvvel egyszerű beszélgetéseket folytathatsz anyanyelvi beszélőkkel. Megtanulod, hogyan tegyél fel és válaszolj kérdéseket magadról, a családodról és a környezetedről.

Indítsa el a beszélgetést: A tankönyv a kezdő tanulók számára készült. A rengeteg tevékenységgel és gyakorlattal azonban pillanatok alatt készen állsz majd arra, hogy elkezdd beszélni a nyelvet!

Fejlessze kommunikációs készségeit Az A2 szint segít fejleszteni a hallás utáni beszédkészséget, a beszédkészséget, az olvasást és az íráskészséget. Könnyedén és magabiztosan fogsz tudni alapvető beszélgetéseket folytatni.

Legfontosabb előnyök

  • Ismerje meg Japán nyelvét és kultúráját.
  • Kommunikáljon japán emberekkel a mindennapi életben.
  • Merüljön el Japán lenyűgöző kultúrájában.

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 初級2 A2 かつどう
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Hiromi Kurushima (来嶋洋美), Tomoyo Shibahara (柴原智代), Naomi Hatta (八田直美), Naoyuki Kimiya (木谷直之), Makoto Netsu (根津誠).
  • Oldalak: 186 oldal
  • Méretek: A4

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram