Marugoto: A2 Katsudoo: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tankönyve

A termék áttekintése: Ha gyorsan meg szeretné tanulni, hogyan kommunikáljon a japán emberekkel az ő nyelvükön és kultúrájukban, ne keressen tovább, mint Marugoto: Elemi 2. kötet A2. A JF Standard for Japanese Language Education (Japán nyelvoktatási szabvány) alapján készült tanfolyamkönyv olyan átfogó tanulási élményt nyújt, amelynek köszönhetően pillanatok alatt beszélni fogsz! Az A2-es szint segítségével képes leszel megérteni a legközvetlenebbül fontos területekkel kapcsolatos mondatokat és kifejezéseket - tökéletes ahhoz, hogy beszélgetést folytass az utca végén vagy a világ másik felén élő bennszülöttekkel. Ne hagyja ki ezt a japán tanulmányai sikeréhez nélkülözhetetlen eszközt!

¥ 3,600

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Marugoto: Elementary Vol. 2 A2 Katsudoo: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tankönyve"

Are you looking to learn Japanese in a relevant and practical way? Look no further than “Marugoto: Elementary Vol. 2 A2”! Based on the JF Standard for Japanese Language Education, this coursebook offers a comprehensive learning experience, teaching Japan’s language and culture. Furthermore, with “Katsudoo: Coursebook for Communicative Language Activities”, you will be able to increase your communicative ability and converse with Japanese people sooner than you thought possible!

Főbb jellemzők

Tanuljon meg valós beszélgetéseket: Ezzel a tankönyvvel egyszerű beszélgetéseket folytathatsz anyanyelvi beszélőkkel. Megtanulod, hogyan tegyél fel és válaszolj kérdéseket magadról, a családodról és a környezetedről.

Indítsa el a beszélgetést: A tankönyv a kezdő tanulók számára készült. A rengeteg tevékenységgel és gyakorlattal azonban pillanatok alatt készen állsz majd arra, hogy elkezdd beszélni a nyelvet!

Fejlessze kommunikációs készségeit Az A2 szint segít fejleszteni a hallás utáni beszédkészséget, a beszédkészséget, az olvasást és az íráskészséget. Könnyedén és magabiztosan fogsz tudni alapvető beszélgetéseket folytatni.

Legfontosabb előnyök

  • Ismerje meg Japán nyelvét és kultúráját.
  • Kommunikáljon japán emberekkel a mindennapi életben.
  • Merüljön el Japán lenyűgöző kultúrájában.

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 初級2 A2 かつどう
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Hiromi Kurushima (来嶋洋美), Tomoyo Shibahara (柴原智代), Naomi Hatta (八田直美), Naoyuki Kimiya (木谷直之), Makoto Netsu (根津誠).
  • Oldalak: 186 oldal
  • Méretek: A4

Marugoto: A2 Katsudoo: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tankönyve

¥ 3,600

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.