Marugoto: Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanfolyami könyve

A termék áttekintése: Szeretné fejleszteni a japán nyelvtan, mondatszerkezet és szókincs megértését? Ne keressen tovább a Marugotónál: Elementary Vol. 1 A2! Ez a tankönyv a japán nyelvoktatás JF-szabványára épül, és egyaránt tartalmaz nyelvi és kulturális tanulmányokat. Ebből a könyvből megtanulhatsz mindent, amit az A2-es szintű japán nyelvről tudnod kell ahhoz, hogy hatékonyan kommunikálhass a legkülönbözőbb helyzetekben. Ne maradjon le róla - rendelje meg példányát még ma!

¥ 3,900

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Marugoto: Rikai: A kommunikatív nyelvi kompetenciák tanterve"

Szeretné fejleszteni kommunikációs nyelvtudását japánul? Akkor ne keressen tovább, mint a Marugoto: Vol. 1 A2 Coursebook! Ez az átfogó segédanyag a híres JF Standard for Japanese Language Education (Japán nyelvoktatási szabvány) alapján készült, és nyelvi és kulturális oktatást egyaránt kínál. A tanulóknak a mondatszerkezet, a szókincs, a nyelvtan és a kifejezésmódok megértését segítő gyakorlatokkal - valamint a legközvetlenebbül fontos területekkel - ez a könyv tökéletes mindazok számára, akik a japán nyelv mélyebb megértésére törekszenek.

Főbb jellemzők

Mi az A2 szint? A Marugoto sorozat japán nyelvkönyvek gyűjteménye általános iskolások számára. A sorozat A1, A2, B1 és B2 szinteket tartalmaz. Ez a könyv az Elementary 1 (A2) szinthez tartozik. Azt az anyagot tartalmazza, amelyet ezen a szinten tanulóknak kell tanítani.

Legfontosabb előnyök

  • Ismerje meg a japán mondatszerkezet, szókincs, nyelvtan és kifejezések alapjait.
  • A japán nyelv mélyebb megértése.
  • Nyűgözze le barátait és családját új japán társalgási készségeivel.
  • Utazzon Japánba, és tudjon kommunikálni a helyiekkel az útja során!

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 日本のことばと文化 初級1 A2 りかい
  • Termék sorozat: Marugoto
  • Kiadó: Sanshusha
  • Szerzők: The Japan Foundation (独立行政法人国際交流基金), Hiromi Kurushima (来嶋洋美), Tomoyo Shibahara (柴原智代), Naomi Hatta (八田直美), Hisae Imai (今井寿枝), Naoyuki Kimiya (木谷直之).
  • Oldalak: 204 oldal
  • Méretek: A4

Marugoto: Rikai: Kommunikatív nyelvi kompetenciák tanfolyami könyve

¥ 3,900

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.