Marugoto: A2 Katsudoo: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tankönyve

A termék áttekintése: "Marugoto: A2 Katsudoo: A "Kommunikatív nyelvi tevékenységek tanterve" a JF Standard for Japanese Language Education (Japán nyelvoktatási szabvány) alapján készült. A könyv egyszerre kínál nyelvi és kulturális tanulást, növeli a kommunikációs készségeket, és megfelel azoknak a tanulóknak az igényeinek, akik japánul szeretnének beszélgetni a közelükben élő japánokkal. Ez a tankönyv egyike annak a négy könyvnek, amelyek segítségével a Marugoto-módszerrel elérheti az A2-es szintet. Célja, hogy a tanulók számára élvezetes tanulási élményt nyújtson, amely gyorsan növeli a kommunikációs készségeiket.

¥ 3,600

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Marugoto: Elementary Vol. 1 A2 Katsudoo: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tankönyve"

Szeretne gyorsan és hatékonyan japánul tanulni? "Marugoto: Vol. 1 A2: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tanterve" a tökéletes megoldás! A JF Standard for Japanese Language Education (Japán nyelvoktatási szabvány) alapján ez a tankönyv kiegyensúlyozott megközelítést kínál a nyelv és a kultúra elsajátításához. A Marugoto tanulási módszerrel pillanatok alatt növelheted kommunikációs készségeidet és beszélgethetsz japán emberekkel!

Főbb jellemzők

Gyorsan érje el az A2 szintet: A Marugoto-módszer a japán nyelvtanulás bevált, hatékony módja, amely élvezetes és azonnal növeli a kommunikációs készségeket. Ez a tankönyv egyike a sorozat négy könyvének, amelyek segítségével elérheti az A2-es szintet.

Élvezetes tanulási élmény: Ez a tankönyv szórakoztató és magával ragadó feladatokkal segít abban, hogy gyorsan és élvezetesen fejleszthesse kommunikációs készségeit. A Marugoto-módszer híres arról, hogy a tanulók gyorsan és hatékonyan beszélnek japánul.

Minőségi tankönyv: Ezt a könyvet tapasztalt szakemberek írták, és mindent megad, amire szüksége van ahhoz, hogy elérje a japán nyelv elemi szintjét.

Tanuljon japánul hiteles párbeszédek segítségével: A hanganyagok valósághűek, és segítenek a beszédkészség javításában.

A fényképek és illusztrációk gazdag forrása: A könyv tele van színes képekkel, amelyek segítenek megismerni a japán kultúrát.

Legfontosabb előnyök

  • Ismerje meg Japán nyelvét és kultúráját
  • Kommunikációs készségek növelése
  • Élvezetes tanulási élmény
  • Gyorsan növeli a kommunikációs készségeket

További részletek

  • Japán cím: まるごと 日本のことばと文化 初級1 A2 かつどう
  • Oldalak: 184 oldal
  • Méretek: A4

Marugoto: A2 Katsudoo: Kommunikatív nyelvi tevékenységek tankönyve

¥ 3,600

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.