JLPT Bunpo N3 pont és gyakorlat: JLPT N3 Nyelvtan

A termék áttekintése: Készüljön fel a JLPT N3 vizsgára rövid idő alatt a "JLPT Bunpo N3 pont és gyakorlat" segítségével: JLPT N3 Nyelvtan". A 30 egység a japán életben megszokott témákat tárgyalja, és tartalmaz példabeszélgetéseket, három gyakorló kérdést, ismétléseket és egy próbatesztet. Szerezze meg a vizsgához szükséges készségeket angol, kínai és vietnámi nyelvű válaszkulcsokkal és magyarázatokkal. Vásároljon most, és kezdje el a tanulást!

¥ 3,100

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ "JLPT Bunpo N3 pont és gyakorlat: JLPT N3 Nyelvtan"

“JLPT Bunpo N3 Point and Practice: JLPT N3 Grammar” is the perfect way to prepare for the JLPT N3 exam in a short period of time. This book is designed to help you acquire the minimum skills required to pass the exam, with 30 units covering a range of topics familiar to life in Japan.

Each unit contains an example conversation that illustrates the grammar point, plus three questions to help you practice. You’ll find a review section every four units to test your understanding of the material you’ve already studied. There’s also a mock test at the end of the book, so you can ensure you’re ready for the real thing.

A könyv a nyelvtani pontok átfogó listáját is tartalmazza angol, kínai és vietnami magyarázatokkal. Emellett a könyv végén magyarázatokkal és fordításokkal ellátott válaszkulcsok is találhatók az önálló tanuláshoz.

Ez a könyv ideális a JLPT N3-ra készülő középfokú nyelvtanulók számára. Fejleszd a szókincsedet és a kanjikat, fedezd fel a gyenge pontjaidat, és szerezd meg azokat a készségeket, amelyekre a sikeres vizsgához szükséged van. Készüljön fel a JLPT N3-as vizsgára a JLPT Bunpo N3 pont és gyakorlat segítségével: JLPT N3 nyelvtan. Vásárolja meg most, és kezdje el a tanulást!

Főbb jellemzők

 • Átfogó tartalom: 30 egységnyi nyelvtani pont, próbateszt, a nyelvtani pontok átfogó listája angol, kínai és vietnami nyelvű magyarázatokkal.
 • Részletes magyarázatok: Angol nyelvű magyarázatok minden egységben és válaszkulcs a magyarázatokkal, angol, kínai és vietnami fordítással.
 • Rugalmas használat: Ideális önképzéshez kanji furigana olvasással bevezető szövegekben.
 • Többnyelvű támogatás: A magyarázatok angol, kínai és vietnami fordítása, válaszkulcs és magyarázatok.
 • Gyakorló tesztek: Öt egységenként ismétlő feladatok és egy vizsgaszimulátor az N3 nyelvtani részéhez.

További részletek

 • Japán cím: JLPT文法N3 ポイント&プラクティス
 • A cím latin betűkkel átírva: JLPT bunpō N3 pointo to purakutisu
 • Termék sorozat: JLPT pont és gyakorlat
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: Akiko Saito (斎藤明子), Mao Tagawa (田川麻央), Ryoko Morita (森田亮子), Miho Koyano (小谷野美穂).
 • Oldalak: 187 oldal, 67 oldalas kiegészítésekkel válaszok
 • Méretek: B5

JLPT Bunpo N3 pont és gyakorlat: JLPT N3 Nyelvtan

¥ 3,100

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.