$0.00
0 tétel(ek)

GENKI 2: Munkafüzet (3. kiadás)

$22.15

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

A termék áttekintése:

A japán nyelvtanulás most könnyebbé vált! A GENKI 2: Munkafüzet (3. kiadás) célja, hogy segítsen gyakorolni és fejleszteni a kanji és nyelvtani készségeket. A második tankönyv leckéi során tanult legfontosabb elemekre vonatkozó kérdésekkel ez a munkafüzet segít a nyelv megértésének javításában. Ráadásul a leválasztható oldalakkal, amelyek házi feladatként vagy osztálytermi tesztként is használhatók, ez a munkafüzet minden tanulási szint számára tökéletes. Miért is várjon? Vegyen egy példányt még ma, és induljon el a folyékony nyelvtudás felé vezető úton!

Több információ a "GENKI 2: Munkafüzet (3. kiadás)"

Szeretnéd tökéletesíteni a kanji és nyelvtani tudásodat? Akkor ne keress tovább, mint a GENKI 2: Munkafüzet! Ez a munkafüzet a GENKI harmadik kiadásának második tankönyvi leckéi során tanult kanji és japán nyelvtani elemekkel kapcsolatos kérdéseket tartalmaz. Emellett feladatokat is találsz a japán nyelvi hallásértési készséged gyakorlásához. A munkafüzet lapjai leválaszthatók, vagyis házi feladatként vagy osztálytermi tesztként is használhatóak. Szóval vágj bele, és fejleszd a japán nyelvtudásodat még ma a GENKI 2: Munkafüzet segítségével!

Főbb jellemzők

Gyakorolja a japán nyelvtudását: Ez a munkafüzet tökéletes azoknak a diákoknak, akik gyakorolni és tesztelni szeretnék kanji és nyelvtani ismereteiket. A GENKI harmadik kiadásának második tankönyvében szereplő anyagra vonatkozó kérdésekkel ez a munkafüzet ideális házi feladatra vagy tanórai használatra.

Levehető lapok: A munkafüzet lapjai leválaszthatók, így házi feladatként vagy osztálytermi tesztként is használhatod őket. Ez a munkafüzet olyan gyakorlatokkal segít a japán nyelvi hallásgyakorlásban, amelyekkel fejlesztheted a nyelvtudásodat.

Hallgatási gyakorlatok: A kanjival és nyelvtannal kapcsolatos kérdések mellett ez a munkafüzet olyan feladatokat is tartalmaz, amelyek segítségével gyakorolhatod a japán nyelv hallás utáni készségedet.

Legfontosabb előnyök

  • Segít a tanulásban és a házi feladatok elkészítésében.
  • Támogatást és útmutatást nyújt a tanulás során.
  • Lehetővé teszi, hogy gyakorolja a japán nyelv hallgatását, ami segít abban, hogy összességében folyékonyabbá váljon.

További részletek

  • Termék sorozat: GENKI
  • Kiadó: The Japan Times
  • Szerzők: Eri Banno, Yoko Ikeda, Yutaka Ohno, Chikako Shinagawa, Kyoko Tokashiki
  • Oldalak: 132 pages, with supplements of 52 pages of audio material
  • Méretek: JB5

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram