GENKI 2: Munkafüzet (3. kiadás)

A termék áttekintése: A japán nyelvtanulás most könnyebbé vált! A GENKI 2: Munkafüzet (3. kiadás) célja, hogy segítsen gyakorolni és fejleszteni a kanji és nyelvtani készségeket. A második tankönyv leckéi során tanult legfontosabb elemekre vonatkozó kérdésekkel ez a munkafüzet segít a nyelv megértésének javításában. Ráadásul a leválasztható oldalakkal, amelyek házi feladatként vagy osztálytermi tesztként is használhatók, ez a munkafüzet minden tanulási szint számára tökéletes. Miért is várjon? Vegyen egy példányt még ma, és induljon el a folyékony nyelvtudás felé vezető úton!

¥ 3,300

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

Több információ a "GENKI 2: Munkafüzet (3. kiadás)"

Szeretnéd tökéletesíteni a kanji és nyelvtani tudásodat? Akkor ne keress tovább, mint a GENKI 2: Munkafüzet! Ez a munkafüzet a GENKI harmadik kiadásának második tankönyvi leckéi során tanult kanji és japán nyelvtani elemekkel kapcsolatos kérdéseket tartalmaz. Emellett feladatokat is találsz a japán nyelvi hallásértési készséged gyakorlásához. A munkafüzet lapjai leválaszthatók, vagyis házi feladatként vagy osztálytermi tesztként is használhatóak. Szóval vágj bele, és fejleszd a japán nyelvtudásodat még ma a GENKI 2: Munkafüzet segítségével!

Főbb jellemzők

Gyakorolja a japán nyelvtudását: Ez a munkafüzet tökéletes azoknak a diákoknak, akik gyakorolni és tesztelni szeretnék kanji és nyelvtani ismereteiket. A GENKI harmadik kiadásának második tankönyvében szereplő anyagra vonatkozó kérdésekkel ez a munkafüzet ideális házi feladatra vagy tanórai használatra.

Levehető lapok: A munkafüzet lapjai leválaszthatók, így házi feladatként vagy osztálytermi tesztként is használhatod őket. Ez a munkafüzet olyan gyakorlatokkal segít a japán nyelvi hallásgyakorlásban, amelyekkel fejlesztheted a nyelvtudásodat.

Hallgatási gyakorlatok: A kanjival és nyelvtannal kapcsolatos kérdések mellett ez a munkafüzet olyan feladatokat is tartalmaz, amelyek segítségével gyakorolhatod a japán nyelv hallás utáni készségedet.

Legfontosabb előnyök

  • Segít a tanulásban és a házi feladatok elkészítésében.
  • Támogatást és útmutatást nyújt a tanulás során.
  • Lehetővé teszi, hogy gyakorolja a japán nyelv hallgatását, ami segít abban, hogy összességében folyékonyabbá váljon.

További részletek

  • Termék sorozat: GENKI
  • Kiadó: The Japan Times
  • Szerzők: Eri Banno, Yoko Ikeda, Yutaka Ohno, Chikako Shinagawa, Kyoko Tokashiki
  • Oldalak: 132 oldal, 52 oldalas kiegészítésekkel hanganyag
  • Méretek: JB5

GENKI 2: Munkafüzet (3. kiadás)

¥ 3,300

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.