GENKI 2: Tankönyv (3. kiadás)

A termék áttekintése: Ha tovább szeretné fejleszteni japán nyelvtudását, a GENKI 2: Tankönyv (3. kiadás) tökéletes választás. Ez a könyv az első kötet által lefektetett alapokra épít, és a JLPT N4-es szintnek megfelelő szintre emeli a nyelvtudásodat. A 11 leckével és 317 kanjival a kezedben több mint 1100 szót fogsz tudni megérteni, és elsajátíthatod az összes alapvető japán mondatmintát. Szóval mire vársz még? Tanulj tovább japánul a GENKI könyvekkel!

¥ 6,100

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

Több információ a "GENKI 2: Tankönyv (3. kiadás)"

Szeretné továbbfejleszteni a japán nyelvtudását? Akkor a GENKI 2 a tökéletes tankönyv az Ön számára! A 11 leckével és 317 megtanult kanjival a könyv végére elsajátíthatod az alapvető japán mondatmintákat. Mivel a szókincs megértésére és használatára helyezi a hangsúlyt, ez a tankönyv kiválóan alkalmas azok számára, akik a JLPT N4-es szintű nyelvtudás megszerzésére törekszenek.

Főbb jellemzők

Folytassa japán nyelvtanulási útját: A GENKI sorozat az egyik legnépszerűbb japán tanulási módszer a világon! Ez a második kötet továbbviszi Önt a folyékony nyelvtudás felé vezető úton.

Az alapvető kanji és szókincs elsajátítása: A 317 kanji és a több mint 1100 szavas szókincs segítségével könnyedén megértheted és leírhatod a japán nyelvet.

A japán nyelvtan elsajátítása: Ez a tankönyv világos magyarázatokkal és számos példával segíti az egyes leckékben tárgyalt nyelvtani pontok megértését. A 11 leckét tartalmazó könyv tökéletes azoknak, akik már elvégezték az első kötetet, vagy azoknak, akik a JLPT N5-ös szintjének megfelelő szinten vannak.

Elérni a JLPT N4 szintet: A könyvben található 11 lecke célja, hogy az első kötethez képest egy szinttel feljebb lépjen. A könyv végére a japán nyelvtudásod a JLPT N4-es szintjének felel meg.

Legfontosabb előnyök

  • Képes leszel 317 kanji olvasására és írására.
  • Több mint 1100 szavas szókincset fogsz megérteni.
  • A japán nyelvtudásod szintje a JLPT N4 szintjének felel meg.
  • Nyűgözze le barátait és családját a japán nyelv újonnan szerzett ismereteivel.

További részletek

  • Termék sorozat: GENKI
  • Kiadó: The Japan Times
  • Szerzők: Eri Banno, Yoko Ikeda, Yutaka Ohno, Chikako Shinagawa, Kyoko Tokashiki
  • Oldalak: 392 oldal, 400 oldalas kiegészítésekkel hanganyaggal
  • Méretek: JB5

GENKI 2: Tankönyv (3. kiadás)

¥ 6,100

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.