GENKI 1: Munkafüzet (3. kiadás)

A termék áttekintése: A "GENKI 1: Munkafüzet (3. kiadás)" tökéletes kiegészítője a "GENKI 1: Japán nyelv tankönyv (3. kiadás)" című könyvnek. Tartalmazza a tankönyvben bemutatott nyelvtani pontok és kanjik gyakorlatait, valamint hallásértési gyakorlatokat. Ráadásul a lapok leválaszthatók, így házi feladatokhoz vagy osztályozóvizsgákhoz is használhatod őket.

¥ 3,500

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

Több információ a "GENKI 1: Munkafüzet (3. kiadás)"

Are you looking to learn Japanese efficiently? Then, look no further than GENKI 1: Workbook (3rd edition)! This workbook is designed to help you grasp grammar points and kanji introduced in the first textbook of the third edition of GENKI. Additionally, it includes listening comprehension exercises to help improve your understanding of Japanese speech. And what’s more, each page can be detached and used as a homework assignment or class exam sheet! So why wait? Pick up a copy of GENKI 1: Workbook (3rd edition) today!

Főbb jellemzők

Felülvizsgálat 2020-ban: Ez a munkafüzet az első GENKI-sorozat tankönyvének harmadik kiadásához igazodva került frissítésre. Tartalmaz nyelvtani gyakorlatokat, hallásgyakorlatokat, kanji-gyakorlatokat és egy átdolgozott "Kérdések" részt.

Kiegészítő anyagok: A munkafüzetet a tankönyvvel együtt kell használni. Eszközként szolgál a tanulók számára, hogy az egyes fejezetek során tanultak alapján felépítsék válaszaikat. Tartalmaz egy CD-t is MP3 fájlokkal a hallásértés fejezetek gyakorlataihoz.

Könnyen használható: A munkafüzet könnyen követhető, és minden olyan kiegészítő anyagot tartalmaz, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a tanulmányaiból.

A japán nyelvtan elsajátítása: A munkafüzet fejezetei egy-egy "Nyelvtan és társalgás" részt tartalmaznak a tankönyvben tárgyalt nyelvtani pontokkal, valamint hallásértési kérdésekkel.

Jó olvasást és írást az első kanjikhoz: A munkafüzet fejezeteinek "Olvasás és írás" része kanji feladatlapokat és kitöltendő feladatokat tartalmaz a kanjikról. Vannak angolról japánra fordítási feladatok is.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon végre japánul hatékonyan!
  • A nyelvtani pontok és a kanjik megértése könnyebben, mint valaha.
  • Tartalmaz hallásértési gyakorlatokat a japán beszéd megértésének javítása érdekében.
  • Minden oldal leválasztható és házi feladatként vagy vizsgalapként használható!

További részletek

  • Termék sorozat: GENKI
  • Kiadó: The Japan Times
  • Szerzők: Eri Banno, Yoko Ikeda, Yutaka Ohno, Chikako Shinagawa, Kyoko Tokashiki
  • Oldalak: 152 oldal, 52 oldalas kiegészítésekkel hanganyag
  • Méretek: JB5

GENKI 1: Munkafüzet (3. kiadás)

¥ 3,500

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.