GENKI 1: Tankönyv (3. kiadás)

A termék áttekintése: Szeretné megtanulni a japán nyelv alapjait és elérni a JLPT N5 szintet? Akkor ne keressen tovább, mint a GENKI 1: Tankönyv (3. kiadás)! Ez a könyv kétféle megközelítést kínál a nyelvtanuláshoz: nyelvtani és társalgási fejezeteket, valamint írás és olvasás fejezeteket. Ráadásul a tárgyalt témák kulturális fókusza révén jobban megismerheti Japánt és az ott élő embereket. Szóval mire vársz még? Kezdd el a GENKI utazást még ma!

¥ 6,100

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "GENKI 1: Tankönyv (3. kiadás)"

If you’re looking to learn Japanese, look no further than GENKI 1: Textbook (3rd Edition)! This book is perfect for anyone interested in starting to learn the language, and it can help you reach a level of fluency equivalent to JLPT N5.

The lessons in this book are easy to follow and are geared towards people who want to learn about Japanese culture and the everyday life of Japanese people. You’ll be able to practice your grammar, conversation, writing, and reading skills with ease. So what are you waiting for? Pick up a copy of GENKI 1: Textbook (3rd Edition) today!

Főbb jellemzők

Elérni a JLPT N5 szintet: Ez a könyv a GENKI első tankönyvének legújabb változata, a népszerű elemi japán nyelvkönyvek sorozata. Számos nyelviskolában és néhány japán nyelvű egyetemi osztályban használják.

Két megközelítés: A könyv 12 leckéje lehetővé teszi, hogy elérje a JLPT N5-ös japán nyelvtudás szintjét. Egyes fejezetek a nyelvtanra és a társalgásra, míg mások az írásra és az olvasásra összpontosítanak.

Bővítse Japánról szerzett ismereteit: A tárgyalt témák a japán kultúrához és a japán emberek mindennapi életéhez kapcsolódnak. Ezenfelül a "Kulturális jegyzetek" részek betekintést nyújtanak a japán kultúrába és a mindennapi életbe. Ez segít jobban megérteni az embereket és az ország egészét.

Élvezze a bővebb szókincset: A szókincset korszerűbb és értékesebb szavakkal frissítettük, hogy könnyedén beszélgethessen különböző témákról.

Könnyen érthető nyelvtani pontok: A magyarázatokat még könnyebben érthetővé tettük, így Ön a nyelv elsajátítására összpontosíthat.

Hallgasson alapfokú japánul: A kísérő CD a tankönyvben szereplő összes párbeszéd és hallgatási gyakorlat felvételét tartalmazza. Ez lehetővé teszi, hogy annyiszor hallgassa meg őket, ahányszor csak akarja, akkor, amikor Önnek a legjobban megfelel.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon japánul kevesebb idő alatt.
  • Tanuljon a japán mindennapi élethez szükséges nyelvtant és szókincset.
  • A JLPT N5-ös nyelvvizsgával egyenértékű nyelvtudás elérése.
  • Ismerje meg jobban Japán kultúráját és népét.

További részletek

  • Termék sorozat: GENKI
  • Kiadó: The Japan Times
  • Szerzők: Eri Banno, Yoko Ikeda, Yutaka Ohno, Chikako Shinagawa, Kyoko Tokashiki
  • Oldalak: 384 oldal, 410 oldalas kiegészítésekkel hanganyaggal
  • Méretek: JB5

GENKI 1: Tankönyv (3. kiadás)

¥ 6,100

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.