$0.00
0 tétel(ek)

GENKI 1: Tankönyv (3. kiadás)

$46.43

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

Áttekintés:

Szeretné megtanulni a japán nyelv alapjait és elérni a JLPT N5 szintet? Akkor ne keressen tovább, mint a GENKI 1: Tankönyv (3. kiadás)! Ez a könyv kétféle megközelítést kínál a nyelvtanuláshoz: nyelvtani és társalgási fejezeteket, valamint írás és olvasás fejezeteket. Ráadásul a tárgyalt témák kulturális fókusza révén jobban megismerheti Japánt és az ott élő embereket. Szóval mire vársz még? Kezdd el a GENKI utazást még ma!

További információ a "GENKI 1: Tankönyv (3. kiadás)"

Ha japánul szeretnél tanulni, ne keress tovább, mint a GENKI 1: Tankönyv (3. kiadás)! Ez a könyv tökéletes mindenkinek, aki szeretné elkezdeni a nyelvtanulást, és segíthet elérni a JLPT N5-ös szintnek megfelelő folyékony nyelvtudást.

A könyvben található leckék könnyen követhetők, és azoknak szólnak, akik szeretnék megismerni a japán kultúrát és a japán emberek mindennapi életét. Könnyedén gyakorolhatod a nyelvtant, a társalgást, az írást és az olvasást. Szóval mire vársz még? Vegye meg a GENKI 1: Tankönyv (3. kiadás) egy példányát még ma!

Főbb jellemzők

Elérni a JLPT N5 szintet: Ez a könyv a GENKI első tankönyvének legújabb változata, a népszerű elemi japán nyelvkönyvek sorozata. Számos nyelviskolában és néhány japán nyelvű egyetemi osztályban használják.

Két megközelítés: A könyv 12 leckéje lehetővé teszi, hogy elérje a JLPT N5-ös japán nyelvtudás szintjét. Egyes fejezetek a nyelvtanra és a társalgásra, míg mások az írásra és az olvasásra összpontosítanak.

Bővítse Japánról szerzett ismereteit: A tárgyalt témák a japán kultúrához és a japán emberek mindennapi életéhez kapcsolódnak. Ezenfelül a "Kulturális jegyzetek" részek betekintést nyújtanak a japán kultúrába és a mindennapi életbe. Ez segít jobban megérteni az embereket és az ország egészét.

Élvezze a bővebb szókincset: A szókincset korszerűbb és értékesebb szavakkal frissítettük, hogy könnyedén beszélgethessen különböző témákról.

Könnyen érthető nyelvtani pontok: A magyarázatokat még könnyebben érthetővé tettük, így Ön a nyelv elsajátítására összpontosíthat.

Hallgasson alapfokú japánul: A kísérő CD a tankönyvben szereplő összes párbeszéd és hallgatási gyakorlat felvételét tartalmazza. Ez lehetővé teszi, hogy annyiszor hallgassa meg őket, ahányszor csak akarja, akkor, amikor Önnek a legjobban megfelel.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon japánul kevesebb idő alatt.
  • Tanuljon a japán mindennapi élethez szükséges nyelvtant és szókincset.
  • A JLPT N5-ös nyelvvizsgával egyenértékű nyelvtudás elérése.
  • Ismerje meg jobban Japán kultúráját és népét.

További részletek

  • Termék sorozat: GENKI
  • Kiadó: The Japan Times
  • Szerzők: Eri Banno, Yoko Ikeda, Yutaka Ohno, Chikako Shinagawa, Kyoko Tokashiki
  • Oldalak: 384 oldal, 410 oldalas kiegészítésekkel hanganyaggal
  • Méretek: JB5

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram