Hiteles japán: Japán: Munkafüzet

A termék áttekintése: Olyan munkafüzetet keres, amely segít az autentikus japán nyelvtanulásban? Akkor nézze meg a "Hiteles japán: Munkafüzet"! Ez a munkafüzet a "Hiteles japán" gyűjtemény összes gyakorlatát tartalmazza, hogy saját tempódban gyakorolhasd a japán nyelvtudásodat.

A "Hiteles japán: Munkafüzet" segítségével megtanulhatja a leggyakoribb japán kifejezéseket és kifejezéseket, valamint javíthatja hallás- és olvasásértését. Ráadásul az összes feladat angolul és japánul is meg van írva, így kedvére válthat a nyelvek között. Miért is várna? Kezdje el japán tanulási útját még ma a "Hiteles japán: Munkafüzet"!

¥ 3,700

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Hiteles japán: Munkafüzet"

If you’re looking for a Japanese workbook that covers all the bases, look no further than Authentic Japanese. This workbook is chock-full of essential grammar points, conversation starters, and helpful exercises that will get you up to speed with the language in no time.

What sets Authentic Japanese apart from other workbooks on the market is its Authentic approach – meaning, all of the content is designed to mirror real-life Japanese as much as possible. So not only will you be drilling down on key grammar concepts, but you’ll also be gaining valuable exposure to how native speakers use the language in everyday situations.

With its straightforward layout and clear explanations, Authentic Japanese is an ideal tool for anyone serious about learning Japanese. So whether you’re a total beginner or you’ve been studying for a while and just need a brush-up, this workbook has everything you need to get ahead. Soon you’ll be speaking like a native in no time!

Főbb jellemzők

Japán tankönyv, amely tökéletes a haladók számára: Ezzel a tankönyvvel a különböző gyakorlatok segítségével jobban megértheti a nyelvi és nyelvtani pontokat. Az egység témáin alapuló szabad kommunikációs feladatok is vannak, amelyek kihívást jelentenek a készségeid számára, hogy az előző leckékben tanultakat felhasználhasd! Így könnyebben láthatod, hogy mennyit haladtál a haladó szintű megértés felé.

Adott válaszok: Ebben a könyvben minden feladatra van válasz, és a válaszok perforált lapokon találhatók. Így könnyen kivehetőek, így minden egyes feladatra nyugodtan, zavartalanul tudsz időt szánni!

Szókincsgyakorlás: A szókincs javítása érdekében kétféle gyakorlatot végezhet. Az első a kanjik olvasása, a második pedig az írásuk! Ezek lehetővé teszik a szókincs gyakorlását a kézikönyv "Olvasás előtt", "Olvassuk" és "Olvasás után" részében található szókincs gyakorlását.

Emlékezzen a kulcskifejezésekre: A tankönyvben elmagyarázott kulcskifejezéseket a tartalomhoz igazított többféle gyakorlat segítségével valósítjuk meg.

Fejlesztési gyakorlatok Ezek a feladatok kibővítik a kézikönyvben szereplő témákat, és könnyen az egyes osztályok igényeihez igazíthatók.

Legfontosabb előnyök

  • Ismerje meg a japán nyelv autentikus használatát.
  • Hasznos gyakorlatokkal fejlesztheti készségeit.
  • Végül, értse meg, hogyan kell helyesen beszélni japánul.
  • Nyűgözze le barátait és családját újonnan szerzett nyelvtudásával.

További részletek

  • Termék sorozat: Hiteles japán
  • Kiadó: The Japan Times
  • Szerzők: Osamu Kamada, Yukiko Okuno, Kumiko Kaneniwa, Michie Yamamori
  • Oldalak: 168 oldal
  • Méretek: JB5

Hiteles japán: Japán: Munkafüzet

¥ 3,700

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.