Hiteles japán: Tankönyv

A termék áttekintése: Ha középfokú japán nyelvtanuló vagy, és szeretnéd a következő szintre emelni a tudásodat, akkor ne keress tovább a "Hiteles japán: Tankönyv"! Ez a haladó könyv úgy lett megtervezve, hogy fejlessze kommunikációs készségeit, és segítsen a haladó szintű nyelvtudás elérésében. Világos és tömör magyarázatokkal, bőséges gyakorlási lehetőségekkel és valós példákkal ez a tankönyv nélkülözhetetlen mindenkinek, aki komolyan gondolja a japán nyelv elsajátítását. Rendelje meg példányát még ma, és kezdjen el úgy beszélni, mint egy anyanyelvi beszélő, pillanatok alatt!

¥ 6,200

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Hiteles japán: Tankönyv"

Ez a tankönyv a kommunikációs készségek átfogó fejlesztésével segíti a középszintű tanulókat a japán nyelv haladó szintű elsajátításában. A felhasználók a mindennapi életből vett olvasmányokon keresztül dolgoznak, amelyek ösztönzőek, de nem frusztrálóak. Ezután megbeszélhetik és összefoglalókat írhatnak ezekről az írott anyagokról, hogy továbbfejlesszék japán nyelvtanulásukat.

Főbb jellemzők

Ismerje meg Japán lenyűgöző országát: Japán egy lenyűgöző ország, amely mindenkinek kínál valamit. Az ősi hagyományoktól és kultúrától kezdve a modern technológiáig, ráadásul egzotikus úti cél a világ minden tájáról érkező turisták számára - nincs semmi, amit ez a szigetország ne tudna! Ez a tanfolyam segít megismerni a japán társadalom néhány aspektusát, hogy amikor a feleséged vagy férjed leérettségizik, több ismerettel rendelkezzen, mint hogy hány év van hátra az érettségiig.

Tanuljon autentikus japán nyelvet valós szövegekből: Az olvasmányok valós szövegekből származnak, és nem lettek leegyszerűsítve a diákok számára. Ezért teljesen elmerül a könyv használatában.

Tanuljon meg hatékonyan olvasni, írni és beszélni a nyelvet: A témákat, a szókincset és a kanjikat úgy választottuk ki, hogy a középfokú tanulók elérjék a JLPT N2 és N1 diplomák megszerzéséhez szükséges szintet. Alternatívaként egyszerűen használhatod őket a japán nyelvtudásod fejlesztésére is.

Tanuljon a saját tempójában a saját tempójú leckéinkkel: Minden lecke ugyanúgy épül fel. Bevezetéssel kezdődnek, amelyet az olvasandó szöveg követ. Miután a tanuló elolvasta a szöveget, több kérdés és magyarázat következik annak ellenőrzésére, hogy a tanuló megértette-e a szöveget. A tanulót különösen arra kérik, hogy mondja el a véleményét bizonyos témákról, amelyek az imént olvasottakkal kapcsolatosak. Ezután egy listát talál a japán nyelvtani kifejezésekről és pontokról felső középfokú szinten. Végül a lecke nyelvtani és szókincsgyakorlatokkal zárul.

Legfontosabb előnyök

 • Tanuljon meg japánul beszélni, mint egy anyanyelvi beszélő.
 • Fejlessze kommunikációs készségeit.
 • Szerezzen jártasságot egy fontos üzleti nyelvben.
 • Nyűgözze le főnökét és kollégáit a folyékony japán nyelvtudásával.
 • Utazz Japánba, és használd a képességeidet a helyiekkel való beszélgetéshez.
 • Légy az összes barátod irigye elképesztő nyelvtudásoddal!

További részletek

 • Termék sorozat: Hiteles japán
 • Kiadó: The Japan Times
 • Szerzők: Osamu Kamada, Fusako Beuckmann, Yoshiko Tomiyama, Machiko Yamamoto
 • Oldalak: 276 oldal, 89 oldalas kiegészítésekkel hanganyaggal
 • Méretek: JB5

Hiteles japán: Tankönyv

¥ 6,200

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.