A japán nyelvtani minták kézikönyve tanulóknak és tanároknak

A termék áttekintése: Szerezzen magabiztosságot a japán nyelv elsajátításához ezzel az átfogó útmutatóval! "A japán nyelvtani minták kézikönyve tanulóknak és tanároknak" több mint 3000 nyelvtani mintát tartalmaz a helyes és helytelen használat egyértelmű példáival. Három külön indexszel is rendelkezik a könnyű keresés érdekében. Szerezd meg a példányt most, és kezdd el az utadat még ma!

¥ 6,100

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"A japán nyelvtani minták kézikönyve tanulóknak és tanároknak" bővebben

This “Handbook of Japanese Grammar Patterns for Learners and Teachers” is an invaluable resource for anyone interested in mastering the Japanese language. Compiled by a team of experts, this comprehensive guide contains over 3,000 grammar patterns including those found in Levels 1 and 2 of the Japanese Language Proficiency Test. Adopting a practical approach, the book illustrates each grammar pattern with clear and concise examples of correct and incorrect usage. Furthermore, three separate indexes enable fast searching of Japanese words and expressions.

Whether you are a beginner or an advanced learner, this handbook is the perfect companion for your Japanese language journey. It is an indispensable guide that will help you understand the nuances of the Japanese language, build your confidence and hone your skills. At Nipponrama, we want to make learning Japanese fun and easy! So don’t wait; get your copy of “A Handbook of Japanese Grammar Patterns for Learners and Teachers” today. Start your journey to mastering the Japanese language today!

Főbb jellemzők

 • Átfogó fedezet: Ez a vaskos, bestseller kézikönyv 3000 egyedi nyelvtani mintát tartalmaz, beleértve a japán nyelvtudás tesztjének 1. és 2. szintjéhez tartozó összes nyelvtani mintát, valamint további nyelvtani mintákat, amelyeket japán regényekből, magazinokból, filmforgatókönyvekből és egyéb anyagokból állítottak össze.
 • Világos és tömör prezentációk: A nyelvtani mintákat világos és tömör japán nyelven, szemléltető példák és gyakran használt kanjik segítségével mutatja be. A helytelen használatra is találunk példákat, valamint három külön indexet a japán szavak és kifejezések gyors keresésének megkönnyítésére.
 • A nyelvtani minták változatossága: A könyv közel 3000 mintát elemez, és további mintamondatokat is tartalmaz az illusztráláshoz. Az újságokban, magazinokban, regényekben, forgatókönyvekben és egyéb forrásokban található nyelvtani szerkezetek is szerepelnek.
 • Kerülje a hibákat: A könyv példákat mutat be a gyakori hibákra, hogy elkerülhetők legyenek, és a beszélt japán nyelvre jellemző kifejezéseket is tartalmazza.
 • Gyors keresés: Háromféle indexet tartalmaz a japán szavak és kifejezések gyors kereséséhez.
 • Írta: Expert: A nyelvtani minták szótára angol nyelven íródott, és a Tsukubai Egyetem szakértői és professzorai felügyelik.

Legfontosabb előnyök

 • Több mint 3000 nyelvtani mintát tartalmaz, beleértve a japán nyelvtudás teszt 1. és 2. szintjén található nyelvtani mintákat is.
 • Minden nyelvtani mintát világos és tömör példákkal illusztrál a helyes és helytelen használatra.
 • A praktikus három külön index lehetővé teszi a japán szavak és kifejezések gyors keresését.
 • Tökéletes társ a japán nyelvi utazáshoz.
 • Segít megérteni a japán nyelv árnyalatait, növeli az önbizalmát és csiszolja készségeit.

További részletek

 • Kiadó: Kurosio Kiadó
 • Szerzők: Yuriko Sunagawa (砂川有里子), Priscilla Ishida (石田プリシラ), Naomi Cross (クロス尚美), Jean Pregens (ジャン・プレゲンズ), Brigitte Brodie (ブリジット・ブローディー), Yayaka Kizu (木津弥佳), Yuko Mimori (三森由子), Kazumi Buda (部田和美).
 • Oldalak: 760 oldal

A japán nyelvtani minták kézikönyve tanulóknak és tanároknak

¥ 6,100

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.