550 alapvető kanji a JLPT N2 teszthez

A termék áttekintése: Legyél a JLPT N2 vizsga legjobbja az "550 Essential Kanji for the JLPT N2" című könyvvel. Az ASK Books e kompakt méretű könyve átfogó útmutatót nyújt az N2-es szinthez szükséges 550 kanjihez, ütéssorrenddel, olvasással és szókinccsel. A checkboxok, a QR-kódok és az áttetsző piros ellenőrző lap segítségével könnyen nyomon követheted a fejlődésedet. Szerezd meg a példányt még ma, és indulj el a siker felé vezető úton!

¥ 4,000

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"550 Essential Kanji for the JLPT N2" bővebben

Become a master of the Japanese language with “550 Essential Kanji for the JLPT N2”, an invaluable study guide for the N2 level of the Japanese Language Proficiency Test (JLPT). This compact-sized book from highly regarded Japanese language education publisher ASK Books is part of a series of kanji study guides covering each JLPT level.

Ez a rész segít az olvasóknak megtanulni a JLPT N2-es szintjének teljesítéséhez szükséges kanjikat. Az N2 szinthez szükséges 550 kanji átfogó útmutatója a megfelelő gyökök szerint van elrendezve, segít az olvasónak felismerni a hasonló kinézetű kanjik közötti különbségeket, és támogatja a vizuális memóriajelzéseket. Minden egyes számozott kanji esetében megtalálható a leütések sorrendjének bontása, hogy segítsen a saját írás gyakorlásában. Az egyes kanjikhoz a kun yomi és on yomi is szerepel, az N2-hez szükséges olvasatokat piros színnel, a többi olvasatot pedig feketével nyomtatjuk.

A könyv emellett 2250 kapcsolódó szókincset is tartalmaz, mind az 550 kanji használatával, angol és vietnami fordítással. Ezeket a szavakat kifejezetten úgy választottuk ki, hogy nagy valószínűséggel szerepelnek az N2-es szintű teszt szókincs szekciójában, és nagyszerű példákat nyújtanak a különböző kanji olvasatokra, amelyeket ismerned kell.

A könyv további kiváló jellemzői közé tartoznak az egyes kanjikhoz tartozó jelölőnégyzetek, amelyek segítségével gyorsan megtalálhatja, hogy mely kanjikat tanulta már, QR-kódok és linkek ingyenes online gyakorló kérdésekhez és gyakorlatokhoz, valamint egy áttetsző piros ellenőrző lap, amely a válaszok elfedésére szolgál az átnézés során. Ráadásul a praktikus, kompakt méretnek köszönhetően kényelmesen magaddal viheted, így útközben is tanulhatsz.

Ensure your success on the N2 JLPT exam with this essential study tool. Perfect for those who want a more portable study guide and ones who prefer studying with a mix of tangible and online materials. Get your copy of “550 Essential Kanji for the JLPT N2” today and ace the exam!

Főbb jellemzők

 • Kompakt méret: Lehetővé teszi, hogy szabadidejében tanuljon, és kényelmesen hordozhatja magával.
 • N3 kanji felülvizsgálati ellenőrzőlista: Tartalmazza az összes kanji megerősítő listáját az alsó JLPT szintekről.
 • Átfogó N2 kanji útmutató: Megfelelő gyökök szerint rendezve, ütéssorrend szerinti bontással, kun yomi és on yomi minden egyes kanji esetében, valamint példaszavak minden egyes kanji esetében.
 • Webes gyakorlatok felülvizsgálatra: Ingyenes online gyakorló kérdéseket és gyakorlatokat tartalmaz a jobb vizsgafelkészülés érdekében.
 • Többnyelvű támogatás: Tartalmazza az angol és vietnami fordításokat.
 • Piros lap mellékelve: Tartalmaz egy áttetsző piros ellenőrző lapot, hogy a válaszokat elfedje a felülvizsgálat során.

Legfontosabb előnyök

 • Kompakt méretének köszönhetően kényelmesen hordozható és útközben is tanulható
 • Segít az olvasóknak megtanulni a JLPT N2-es szintjének teljesítéséhez szükséges kanjikat.
 • Tartalmazza az egyes kanjik ütéseinek, kun yomi és on yomi bontását, valamint a kapcsolódó szókincset angol és vietnami fordításokkal.
 • Minden egyes kanjihez jelölőnégyzetet, QR-kódokat és linkeket tartalmaz ingyenes online gyakorló kérdésekhez és gyakorlatokhoz, valamint egy áttetsző piros ellenőrző lapot.
 • Tökéletes azok számára, akik egy hordozhatóbb tanulási útmutatót szeretnének, és kézzelfogható és online anyagok keverékével szeretnének tanulni.

További részletek

 • Japán cím: はじめての日本語能力試験 N2 漢字 550
 • A cím latin betűkkel átírva: Hajimete no Nihon gonōryokushiken N2 kanji 550
 • Termék sorozat: Essential Kanji a JLPT-hez
 • Kiadó: ASK Könyvek
 • Oldalak: 252 oldal
 • Méretek: Duodecimo

550 alapvető kanji a JLPT N2 teszthez

¥ 4,000

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.