2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 (angol / kínai / vietnámi változat)

A termék áttekintése: Ez a könyv nélkülözhetetlen forrás, ha javítani szeretné japán szókincsét. A 2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 tartalmazza mindazokat a szavakat, amelyeket a sikeres JLPT-vizsgához ismerned kell, és a témák széles skáláját öleli fel, így minden helyzetre felkészülhetsz. A könyv könnyen használható, minden egyes szót világos és tömör formában mutat be, és a megtanult szavak kipipálásával nyomon követheted a fejlődésedet. A 12 fejezetben a mindennapi élettől az üzleti japánig mindenről szó esik, így ez a könyv mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy bővítse szókincsét és elérje céljait.

¥ 3,600

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 (angol / kínai / vietnámi változat)"

Are you looking for a resource to help you prepare for the JLPT N2? Then look no further than ASK’s 2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2. This book is full of commonly used vocabulary that will be very handy for the test and daily life.

The book is easy to follow, with each section focusing on a specific topic. You’ll find the structure consistent throughout, making it easy to get used to. For each word, you’ll find the following information: part of speech, English and Vietnamese translation, Japanese example sentence with English and Vietnamese translation. You can also tick off every word you learn to keep track of your progress.

Ez a könyv tehát nélkülözhetetlen eszköz, ha a JLPT N2-es vizsgán szeretnéd megszerezni az elsőséget, vagy csak az általános japán szókincsedet szeretnéd bővíteni. Szerezd meg a példányt még ma!

Főbb jellemzők

A szókincs a gyenge pontod? Ez a könyv világos és tömör definíciókat és példamondatokat tartalmaz angol és vietnami nyelven egyaránt. Ezzel az útmutatóval magabiztosan vághatsz neki a JLPT N2 vizsgának.

Világosan strukturált tanulás: A könyv 12 fejezetre tagolódik, többek között olyan témákkal, mint az emberek közötti kapcsolatok, a mindennapi élet, a természettel való együttélés. A szókincs elsajátítása gyerekjáték, mivel minden fejezet következetes szerkezetet követ.

Legfontosabb előnyök

  • Minden szóhoz hozzátartozik a szófaj, az angol és vietnami fordítás, valamint egy japán példamondat.
  • Könnyedén elsajátíthatja a JLPT N2-t.
  • Nyűgözze le barátait és családját lenyűgöző japán szókincsével.

További részletek

  • Japán cím: はじめての日本語能力試験N2単語2500 [英語・中国語・ベトナム語版]
  • A cím latin betűkkel átírva: Hajimete no Nihongonōryokushiken N2 Tango 2500 [Eigo Chugokugo Betonamugo Ban]
  • Kiadó: ASK Könyvek
  • Szerzők: ARC Akadémia (アークアカデミー)
  • Oldalak: 296 oldal
  • Méretek: B6

2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 (angol / kínai / vietnámi változat)

¥ 3,600

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.