1500 alapvető szókincs a JLPT N4 teszthez

A termék áttekintése: A JLPT N4-es vizsgára vágysz? Akkor szükséged van erre az alapvető szókincsgyűjteményre! Ez a könyv tartalmazza az összes kulcsfontosságú szót és kifejezést, amelyet a japán nyelvtudás teszt 4. szintjéhez ismerned kell. A szókincs olyan témakörökre van felosztva, mint például idő, család, otthon, szobák stb., így a tanulást a legfontosabb területekre összpontosíthatod. Minden szóhoz részletes nyelvtani megjegyzések, japán nyelvű mintamondatok angol és vietnami fordítással, valamint egy praktikus jelölőnégyzet tartozik, hogy nyomon követhesse a fejlődését.

¥ 3,200 - ¥ 5,200

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

1500 alapvető szókincs a JLPT N4 teszthez" bővebben

This book is essential for your success if you’re looking to ace the JLPT N4. 1500 Essential Vocabulary for the JLPT N4 focuses specifically on the vocabulary you need to know for this level. The words are divided into topics so you can study them in a structured and consistent way. Each word comes with a grammar function, translation into English and Vietnamese, and a sample sentence in Japanese with its translation. Additionally, there is a tick box so you can record the words you have already studied. This book is recommended for students who want to prepare for the JLPT N4 or who wish to study new vocabulary in a structured and consistent way.

Főbb jellemzők

Az összes szókincs, amit tudnod kell az N4-hez: Ismerje meg a JLPT N4 vizsgához szükséges szókincset. Ez a könyv 894 szót tartalmaz. Valójában az 1500-as szám nem tükrözi a könyvben szereplő szókincset.

Tanulmányozza a szavakat különböző módokon: Minden szó témakörökre van osztva, például idő, család, otthon stb. A japán nyelvű mintaszöveg és a lefordított szöveg lehetővé teszi a tanulók számára, hogy saját nyelvükön olvassák el a szöveget, és megértsék, hogyan működik a szó egy mondatban. Van egy válaszlap is, hogy a tanulók minden szó tanulmányozása után tesztelhessék magukat.

Egy követendő módszer: Ezt a könyvet azoknak a diákoknak ajánljuk, akik strukturált és következetes módon kívánnak új szókincset tanulni.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon új szókincset strukturált és következetes módon.
  • Érezze magát magabiztosnak és készen áll a JLPT N4 vizsgára.

További részletek

  • Japán cím: はじめての日本語能力試験N4単語1500
  • A cím latin betűkkel átírva: Hajimete no Nihongonōryokushiken N4 Tango 1500
  • Méretek: B6
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.