Vásároljon Shin Kanzen Master könyveket: JLPT: Átfogó útmutató a JLPT-hez

A Shin Kanzen Master sorozat a JLPT vizsgára való felkészülést segítő könyvekből álló sorozat, amely átfogó útmutatót nyújt a vizsgához szükséges összes nyelvi készségről. A világos magyarázatokkal és rengeteg gyakorlófeladattal ezek a könyvek nélkülözhetetlen eszközt jelentenek minden olyan japán nyelvtanuló számára, aki fejleszteni szeretné nyelvtudását.

Árkategória

Tanulmányi terület

Student level

JLPT szint

Nyelv

1–24 termék, összesen 32 db

A végső útmutató a Shin Kanzen Masterhez

Egy átfogó japán nyelvtanulási sorozatot keres, amely a kezdőtől a haladóig elviszi? Ha igen, akkor a Shin Kanzen Master sorozatot érdemes megnézned. Ezt a sorozatot olyan tanulók számára fejlesztették ki, akik folyékonyan szeretnének beszélni japánul. Nézzük meg közelebbről, mit kínál a Shin Kanzen Master sorozat, és kiknek ideális.

Mi a Shin Kanzen Master sorozat?

A Shin Kanzen Master sorozat egy átfogó japán nyelvtanulási sorozat, amely mind a négy nyelvi készségre kiterjed: nyelvtan, hallás, olvasás, kanji és szókincs. A sorozat négy szintre van osztva, amelyek megfelelnek a JLPT N4-N1 szinteknek.

Minden szint hat könyvből áll: egy könyv mind az öt nyelvi készséghez, valamint egy opcionális könyv, amely felsorolja azokat a fontos szókincseket, amelyeket a JLPT-tanulóknak a vizsga előtt ismerniük kell. A könyvekhez audio CD-k is tartoznak, amelyek hallásértési gyakorlatokat tartalmaznak.

Kinek érdemes tanulnia a Shin Kanzen Master sorozatból?

A Shin Kanzen Master sorozat ideális azoknak, akik komolyan gondolják, hogy folyékonyan beszéljenek japánul. A sorozat a nyelv minden aspektusát lefedi, így a középhaladó és haladó tanulók számára egyaránt alkalmas.

A japán nyelvtanulást azonban nem ezzel a sorozattal kell kezdenie, mivel ez nem fedezi le a JLPT első szintjét, az N5-öt. A sorozat ugyanis nem kezdőknek készült, hanem inkább olyan tanulóknak, akik már rendelkeznek némi nyelvtudással, és szeretnék a következő szintre emelni tudásukat.

Ha a nulláról kezded, azt javasoljuk, hogy először nézz meg más, kezdőknek szóló japán nyelvtanulási forrásokat, például a Minna no Nihongo vagy a Genki sorozatot.

Hogyan működik a Shin Kanzen Master sorozat?

A Shin Kanzen Master sorozat nagyon átfogó, és a japán nyelv minden aspektusát lefedi. A könyvek jól szervezettek és logikusan követik egymást.

A sorozat minden egyes könyve az előző szinten tárgyalt nyelvtani pontok ismétlésével kezdődik, mielőtt új nyelvtani szerkezetekkel foglalkozna. A könyvek hallás- és olvasásértési gyakorlatokat, valamint szókincs- és kanji listákat is tartalmaznak.

A Shin Kanzen Master sorozat előnyei és hátrányai

A Shin Kanzen Master sorozat az egyik legátfogóbb japán nyelvtanulási sorozat a piacon kapható JLPT tanulók számára. Nagyon jól szervezett, és a nyelv minden aspektusát lefedi, így ideális azoknak a tanulóknak, akik komolyan gondolják a japán nyelv folyékony elsajátítását.

A sorozat azonban nem alkalmas kezdők számára, és egyes tanulók számára a könyvek tempója túl gyors lehet. Ráadásul a könyvek nem tartalmaznak megoldókulcsot, ami kissé frusztrálóvá teszi a gyakorlatok elvégzését.

Végső gondolatok a Shin Kanzen Masterről

A Shin Kanzen Master sorozat kiváló forrás a japán nyelv folyékony elsajátítására törekvő tanulók számára. A könyvek jól szervezettek, és a nyelv minden aspektusát lefedik. A sorozat azonban nem alkalmas kezdők számára, és egyes tanulók számára a könyvek tempója túl gyors lehet.

Ha átfogó japán nyelvtanulási sorozatot keresel, a Shin Kanzen Master sorozatot érdemes megnézned. Ha azonban a nulláról kezded, azt javasoljuk, hogy először nézz meg más, kezdőknek szóló japán nyelvtanulási forrásokat, például a Minna no Nihongo vagy a Genki sorozatot.

Gyakran ismételt kérdések a Shin Kanzen Master sorozatról

Ki a Shin Kanzen Master sorozat célközönsége?

A Shin Kanzen Master sorozat azoknak szól, akik a japán nyelvvizsgára (JLPT) készülnek. A sorozat könyveit a japán nyelvet kezdők és haladók egyaránt használhatják.

Mik a Shin Kanzen Master sorozat jellemzői?

A Shin Kanzen Master sorozat néhány jellemzője, hogy átfogó, a JLPT minden szintjét lefedi, és gyakorló kérdéseket is tartalmaz.

Milyen előnyökkel jár a Shin Kanzen Master sorozat használata?

A Shin Kanzen Master sorozat használatának néhány előnye, hogy segíthet a nyelvtan, az olvasott szövegértés, a szókincs, a hallás utáni szövegértés és a kanjik fejlesztésében.

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.