Vásároljon Nihongo Sou Matome könyveket: JLPT N5-től N1-ig.

A Nihongo Sou Matome könyvek olyan tankönyvek, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy segítsék a tanulókat a JLPT sikeres letételében. A sorozat minden egyes könyve a teszt egy-egy szintjére összpontosít, az N5-től az N1-ig. A szövegek egyszerűek és rendszerezettek, rengeteg gyakorlófeladattal segítik a tanulókat a legfontosabb nyelvtani pontok és szókincs elsajátításában.

Árkategória

Tanulmányi terület

JLPT szint

1–24 termék, összesen 28 db

A végső útmutató a Nihongo So-Matome sorozathoz

Hatékony módszert keres a japán nyelvtudásának fejlesztésére? Ha igen, akkor a Nihongo Sou Matome sorozat lehet, hogy pont erre van szüksége. Ez a forrás a japán nyelvtan és szókincs átfogó áttekintését kínálja, így ideális választás minden szinten tanulók számára. Nézzük meg közelebbről, mit kínál ez a sorozat.

Mi az a Nihongo Sou Matome?

A Nihongo Sou Matome sorozat az ASK Book által kiadott japán nyelvtanulási könyvek sorozata. A sorozat öt szintre oszlik, és az összes JLPT-szintet lefedi, N5-től N1-ig. Ez teszi ezt a sorozatot tökéletessé minden szinten tanulók számára, a kezdőktől a haladó diákokig, akik szeretnének sikeres JLPT-vizsgát tenni.

Minden szint öt könyvet tartalmaz: Nyelvtan, szókincs, kanji, olvasás és hallás utáni szövegértés. Így ez a tanulási módszer az egyik legátfogóbb a japán nyelvet elsajátítani vágyók számára.

Hogyan segíthet a Nihongo Sou Matome a japán nyelvtanulásban?

A Nihongo Sou Matome sorozat egyedülálló abban a tekintetben, hogy a japán nyelv minden aspektusát lefedi, a nyelvtantól és a szókészlettől kezdve a kanjin át az olvasásértésig. Ez teszi ideális választássá minden szinten tanulók számára.

Emellett ezek a tankönyvek megtanítják a leggyakoribb és leghasznosabb kifejezéseket és szavakat. Az anyagot világosan és tömören mutatják be, és rengeteg gyakorlófeladattal segítik a tartalom elsajátítását.

A sorozat egyik hátránya azonban az, hogy nem tartalmaz videoanyagot. Ez azt jelenti, hogy a tanulóknak más forrásokat kell keresniük, hogy teljesen tökéletesítsék a hallás utáni szövegértést.

E hátrány ellenére a Nihongo Sou Matome sorozat átfogó és hatékony módja a japán nyelvtudás fejlesztésének. Ezt a sorozatot érdemes megfontolni, ha olyan forrást keresel, amely segíthet a nyelv minden aspektusának elsajátításában.

Mi van a könyvekben?

Most, hogy a Nihongo Sou Matome sorozatról és arról, hogyan segíthet a japán nyelvtanulásban, nézzük meg közelebbről a sorozat egyes könyvtípusait.

Nyelvtan

A nyelvtankönyvek a japán nyelvtan minden lényeges pontját lefedik, az olyan egyszerű fogalmaktól kezdve, mint az igék és melléknevek, egészen a haladóbb témákig, mint a részecskék használata.

A nyelvtani pontok világosan és tömören vannak kifejtve, számos példával illusztrálva a fogalmakat. A könyv számos gyakorló feladatot is tartalmaz, amelyek segítik az anyag elsajátítását.

Szókincs

A szókincskönyvek a leggyakoribb és leghasznosabb japán szavak és kifejezések megtanítására összpontosítanak. Az anyagot könnyen érthető módon mutatják be, és rengeteg gyakorló feladat segíti a szavak megjegyzését a leggyakoribbaktól a legszakszerűbb és legkülönlegesebb kifejezésekig.

Kanji

A kanji-könyvek a japán kanji minden lényeges pontját lefedik, az olyan egyszerű fogalmaktól kezdve, mint a vonásrend és a gyökök, egészen a haladóbb témákig, mint az összetett szavak és olvasatok.

Olvasott szövegértés

A szövegértési könyvek megtanítják, hogyan kell japán szövegeket olvasni és megérteni. Az olvasmányok könnyű és bonyolult szövegekből állnak, minden szöveg után szövegértési kérdésekkel.

Hallott szövegértés

A hallásértési könyvek megtanítják, hogyan kell hallgatni és megérteni a japán beszédet. A hallásértési anyagok könnyű és nehéz leckékből állnak, amelyeket meghallgathatsz vagy lemásolhatsz a könyvek mindegyikéhez mellékelt CD-ről.

A könyvekhez válaszkulcsok is tartoznak, amelyekkel ellenőrizheti a megértést és a haladást.

Tippek, hogyan hozhatod ki a legtöbbet ezekből a JLPT előkészítő könyvsorozatokból

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki ezekből a könyvekből, javasoljuk, hogy más forrásokkal, például japán nyelvtanulási alkalmazásokkal és weboldalakkal együtt használd őket. Ez segít abban, hogy átfogó ismereteket szerezz a nyelvről, és tökéletesítsd a tudásodat.

Ezenkívül javasoljuk, hogy minden nap szakítson időt a könyvek tanulmányozására. Valójában szintenként mind az öt könyvből naponta egy-egy leckét kell venned. Az odaadó gyakorlás segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a sorozatból, és gyorsabban fejleszthesse japán nyelvtudását.

Végül pedig azt javasoljuk, hogy kezdje az alacsonyabb szintekkel, és dolgozzon felfelé. Ez lehetővé teszi, hogy a könyvekben való előrehaladás során fokozatosan fejlessze készségeit és önbizalmát. Ne habozzon letenni a JLPT-tesztet, amikor befejezi valamelyik szintet, és magabiztosnak érzi magát az új készségeivel kapcsolatban!

Végső gondolatok a Nihongo Sou Matome-ról

Összességében a Nihongo Sou Matome sorozat átfogó és hatékony módja a japán nyelvtudás fejlesztésének. Ezt a sorozatot érdemes megfontolni, ha olyan forrást keresel, amely segíthet a nyelv minden aspektusának elsajátításában.

Gyakran ismételt kérdések a Nihongo So Matome-ról

Hogyan használhatom a Nihongo Sou Matome-t?

A Nihongo Sou Matome használható önálló tanuláshoz vagy japán nyelvtanárral együtt a JLPT-vizsgákra való felkészüléshez, vagy egyszerűen a japán nyelvi készségek fejlesztéséhez.

Milyen előnyökkel jár a Nihongo Sou Matome használata?

A Nihongo Sou Matome segít a felhasználóknak hatékonyan megtanulni és gyakorolni a japán nyelvtant, szókincset és szövegértési készségeket. Ezenkívül egy kényelmes forrás, amely bárhol és bármikor használható.

Emellett az ASK Book, a sorozat kiadója, speciális tankönyvek és munkafüzetek széles választékát kínálja, amelyek a Nihongo Sou Matome sorozattal együttműködve kielégíthetik a különböző japán nyelvtanulási igényeket!

Milyen gyakran használjam a Nihongo Sou Matome-t?

Céljaitól és célkitűzéseitől függően használhatja a Nihongo Sou Matome-t olyan gyakran vagy olyan keveset, amennyit csak akar. A könyveket azonban a legjobb eredmények elérése érdekében naponta kell használni.

Mi a különbség a Nihongo Sou Matome és más japán nyelvtanulási források között?

A Nihongo Sou Matome egyedülálló abban a tekintetben, hogy a felhasználók számára a legfontosabb nyelvtani pontok tömör összefoglalását, példamondatokat és gyakorló kérdéseket kínál egy helyen. Emellett a sorozat egyedülálló kérdés-felelet formátumot használ, amely segít a felhasználóknak a nyelvtani pontok hatékony elsajátításában és megjegyzésében.

Kinek szól a Nihongo Sou Matome?

A Nihongo Sou Matome bárki számára alkalmas, aki japánul szeretne tanulni, a kezdőktől a haladókig. A sorozat használható önképzésre vagy japán nyelvtanárral együtt.

A JLPT tanulók számára a Nihongo Sou Matome sorozat különösen hasznos a vizsgákra való felkészülésben.

Mi a különbség a Nihongo Sou Matome különböző szintjei között?

A Nihongo Sou Matome sorozat a japán nyelvtudás teszt (JLPT) öt szintjét követi. A sorozat célja, hogy kiegészítse a rendszeres tanulást, és minden szint fokozatosan egyre nagyobb kihívást jelentő nyelvtani pontokat és gyakorló kérdéseket tartalmaz.

Hol lehet megvásárolni a Nihongo Sou Matome-t?

A Nihongo Sou Matome könyveket közvetlenül a Nipponrama weboldalán vásárolhatja meg. A sorozat számos online és offline kiskereskedőnél kapható Japánban és a tengerentúlon. De általában a Nipponrama a legolcsóbb hely, ahol ezeket a könyveket megvásárolhatod.

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.