$0.00
0 tétel(ek)

Vásárolja meg a Minna no Nihongo: Nihongo: Az átfogó japán nyelvi módszer

A Minna no Nihongo könyvsorozat egy népszerű, átfogó japán nyelvtanulási módszer, amely a nyelv minden aspektusát lefedi. A sorozatot a kezdő és középhaladó nyelvtanulók számára tervezték. A tankönyvek tele vannak nyelvtani magyarázatokkal, szókincslistákkal, gyakorlatokkal, hangfelvételekkel és kísérő munkafüzetekkel.

Szűrő termékek

Fordítások és magyarázatok

TV szabvány

Fordítások és magyarázatok

TV szabvány

Minna no Nihongo

A Minna no Nihongo könyvsorozat egy népszerű, átfogó japán nyelvtanulási módszer, amely a nyelv minden aspektusát lefedi. A sorozatot a kezdő és középhaladó nyelvtanulók számára tervezték. A tankönyvek tele vannak nyelvtani magyarázatokkal, szókincslistákkal, gyakorlatokkal, hangfelvételekkel és kísérő munkafüzetekkel.

1–24 termék, összesen 46 db

A végső útmutató a Minna no Nihongo sorozathoz

Érdekli a japán nyelvtanulás, de nem tudja, hol kezdje? Akkor ne keress tovább, mint a Minna no Nihongo sorozat! Ez a tankönyvekből és munkafüzetekből álló átfogó sorozat tökéletes mindenkinek, aki meg szeretné tanulni a japán nyelv alapjait. De mitől olyan különleges a Minna no Nihongo? Nézzük meg közelebbről.

Mi az a Minna no Nihongo sorozat?

A Minna no Nihongo sorozat a Japán Nyelvi Szövetség által készített japán nyelvi tankönyvek sorozata. A sorozat két részre oszlik, az első az alapvető nyelvtani és szókincsbeli ismeretekre, a második pedig a haladóbb témákra összpontosít.

A sorozatban összesen négy tankönyv, ugyanennyi munkafüzet és több tucat speciálisabb könyv található, így tökéletes azok számára, akik a japán nyelv átfogó tanulmányozását szeretnék elvégezni.

A sorozat az egyik legnépszerűbb japán nyelvtanulási forrás a kezdők számára, és világszerte használják egyetemeken, főiskolákon és nyelviskolákban.

Kinek érdemes tanulnia a Minna no Nihongo sorozatot?

A Minna no Nihongo sorozat tökéletes mindenkinek, aki szeretné megtanulni a japán nyelv alapjait. Akár teljesen kezdő vagy, akár olyan, aki már rendelkezik némi japán nyelvtudással, ezek a könyvek alaposan megalapozzák az összes alapvető fogalmat.

A könyvek minden egyes szinten tartalmazzák az összes alapvető nyelvtani pontot és szókincset, így tökéletesek az önálló tanuláshoz vagy az osztálytermi használathoz.

A Minna no Nihongo sorozat használatának előnyei

A Minna no Nihongo sorozat egyik legnagyobb előnye, hogy a témák széles skáláját öleli fel. Vannak tankönyvek a nyelvtanról, a szókincsről, a kanjiról, sőt még a kultúráról is, így biztos lehetsz benne, hogy a nyelv minden aspektusát átfogó oktatásban részesülsz.

További nagy előnye, hogy a sorozat tankönyveket és munkafüzeteket is tartalmaz, így a tanultakat menet közben is gyakorolhatja. A munkafüzetek vizsgák vagy egyéb tesztek előtti ismétlésre is tökéletesek.

A Minna no Nihongo sorozat használatának hátrányai

A Minna no Nihongo sorozat egyik lehetséges hátránya, hogy elég drága lehet. A tankönyvek és munkafüzetek teljes készlete akár $200-ba is kerülhet (de a Nipponrama segítségével természetesen olcsóbban is megvásárolhatod őket), ezért fontos, hogy megbizonyosodj arról, hogy elkötelezett vagy a japán nyelvtanulás iránt, mielőtt beruházol rájuk. De ha elkötelezett vagy a nyelvtanulás iránt, akkor mindenképpen megéri a befektetést.

Végül egy másik lehetséges hátránya, hogy a sorozat a kezdők számára nagy kihívást jelenthet. A nyelvtani magyarázatok nehezen érthetők, a szókincs pedig túlterhelő lehet. De ha hajlandó vagy erőfeszítéseket tenni, ezek a könyvek segítenek hatékonyan megtanulni japánul.

Végső gondolatok a Minna no Nihongo sorozatról

Összességében a Minna no Nihongo sorozat kiváló forrás mindenkinek, aki japánul szeretne tanulni. A könyvek átfogóak és a témák széles skáláját ölelik fel, így biztos lehetsz benne, hogy átfogó nyelvoktatásban részesülsz. És bár drágák lehetnek, megéri a befektetést, ha elkötelezett a japán nyelvtanulás iránt. Ha tehát egy jó japán nyelvkönyvsorozatot keresel, mindenképpen nézd meg a Minna no Nihongo-t. Nem fogsz csalódni!

Gyakran ismételt kérdések a Minna no Nihongo-val kapcsolatban

Hogyan épül fel a Minna no Nihongo?

A sorozat két részre oszlik: Minna no Nihongo Shokyu (kezdő) és Minna no Nihongo Chukyu (középhaladó). Mindegyik szint négy könyvre oszlik: két fő tankönyvre és két munkafüzetre. Mindegyik tankönyv 25 leckét tartalmaz, míg a munkafüzet minden leckéhez gyakorlati feladatokat tartalmaz.

A sorozatban olvasás- és hallásértésről, valamint kanji-tanulásról szóló könyvek és hanganyagok is szerepelnek.

Melyek a Minna no Nihongo főbb jellemzői?

A Minna no Nihongo egyik legjobb tulajdonsága, hogy átfogó. A tankönyvek különböző témákat tárgyalnak, a mindennapi társalgástól a haladó nyelvtani pontokig. A kísérő munkafüzetek bőséges lehetőséget biztosítanak a gyakorlásra, hogy megszilárdítsuk az anyag megértését.

Mennyi időbe telik a Minna no Nihongo befejezése?

Ez attól függ, hogy milyen célokat tűz ki maga elé, és mennyi időt tud a tanulásra szánni. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb ember, aki a tankönyveket osztályteremben használja, egy éven belül befejezheti a sorozatot. Ha azonban egyedül tanulsz, ez egy kicsit hosszabb időt vehet igénybe.

Egy másik nagyszerű tulajdonsága, hogy a hanganyagokat a tankönyvek tartalmazzák. Ez rendkívül hasznos a nyelvtanulók számára, mivel a hallás utáni szövegértés kulcsfontosságú készség.

Hol lehet megvásárolni a Minna no Nihongo-t?

A Minna no Nihongo széles körben elérhető az interneten és a könyvesboltokban is, importáltan magas áron. Ezeket a könyveket valójában csak Japánban adják ki.

Ha a legnagyobb kényelmet és a pénztárcád nyugalmát keresed, valószínűleg az online vásárlás a legjobb megoldás. Itt jön a képbe a Nipponrama: mi a teljes sorozatot nagyon kedvező áron kínáljuk, miközben világszerte szállítunk.

Milyen más források állnak rendelkezésre a Minna no Nihongo számára?

A tankönyveken és hanganyagokon kívül számos más forrás is hasznos [email protected] a Minna no Nihongo tanulói számára. Ezek közé tartoznak a szótárak, a nyelvtani referenciák és a gyakorló tesztek.

Gondjaim vannak a Minna no Nihongo használatával. Mit tegyek?

Ha gondot okoz az anyag megértése vagy a gyakorlatok elvégzése, tehet néhány dolgot. Először is, használj egy jó szótárat, hogy utánanézz az ismeretlen szavaknak. Másodszor, vannak olyan online fórumok és weboldalak, ahol feltehetsz kérdéseket, és segítséget kaphatsz más tanulóktól. Végül pedig a tanárod vagy a korrepetitorod is tud útmutatást és segítséget nyújtani.

Szeretnék többet megtudni a Minna no Nihongóról. Hol találok további információkat?

Ha többet szeretnél megtudni a Minna no Nihongóról, van néhány jó hely, ahol elkezdheted. A Japán Alapítvány honlapján rengeteg információ található a sorozatról, beleértve a mintaórákat és a hangfájlokat is. Ezenkívül számos blogot és weboldalt írtak olyan emberek, akik a sorozat segítségével tanultak meg japánul. Ezek remek forrása lehetnek a tippeknek, trükköknek és tanácsoknak.

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram