$0.00
0 tétel(ek)

Marugoto megvásárlása: Kezdőknek: Átfogó japán nyelvtanulási könyvek kezdőknek

A japán mint második nyelvet tanulók számára készült tankönyvsorozat, a Marugoto átfogó bevezetést nyújt a japán nyelv és kultúra megismeréséhez. A japán mindennapi életből vett párbeszédeket, olvasmányokat, nyelvtani pontokat és gyakorlatokat tartalmazó sorozat segít a tanulóknak a hatékony japán nyelvű kommunikációhoz szükséges készségek fejlesztésében.

Szűrő termékek

Tanulmányi terület

Sorozat

Kártyajáték

Tanulmányi terület

Sorozat

Kártyajáték

Marugoto

A japán mint második nyelvet tanulók számára készült tankönyvsorozat, a Marugoto átfogó bevezetést nyújt a japán nyelv és kultúra megismeréséhez. A japán mindennapi életből vett párbeszédeket, olvasmányokat, nyelvtani pontokat és gyakorlatokat tartalmazó sorozat segít a tanulóknak a hatékony japán nyelvű kommunikációhoz szükséges készségek fejlesztésében.

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

A Marugoto sorozat végső útmutatója

Aki japánul tanul, vagy japánul szeretne tanulni, annak érdemes megnéznie a Marugoto tankönyvsorozatot. A Japán Alapítvány által kiadott, kilenc könyvből álló Marugoto-sorozat napjaink egyik legnépszerűbb és legelismertebb japán nyelvoktató anyaga. De mitől is olyan jó?

Ezen az oldalon megnézzük, hogy miből áll a Marugoto sorozat, milyen nehéz az egyes könyvek kitöltése, ki a célközönsége, és hogyan viszonyul a piacon kapható más népszerű japán nyelvtanulási anyagokhoz. Végül pedig általános véleményt mondunk arról, hogy szerintünk megéri-e a Marugoto-sorozat az Ön idejét és pénzét.

Mik azok a Marugoto-sorozatok?

A Marugoto sorozat a Japán Alapítvány által kiadott kilenc tankönyvből álló sorozat. A sorozat három szintre oszlik.

  • Az első szint (Marugoto: Japán nyelv és kultúra bevezető A1) a japán nyelvvel nem rendelkező kezdők számára készült.
  • A második szint (Marugoto: Japán nyelv és kultúra alapfokú A2) azoknak a diákoknak szól, akik már elvégezték az első szintet, vagy alapfokú japán nyelvtudással rendelkeznek.
  • A harmadik és egyben utolsó szint (Marugoto: Japán nyelv és kultúra középfokú B1) a második szintet elvégzett vagy a japán nyelvet jól ismerő tanulók számára ajánlott.

Minden szint két-négy könyvből áll, a szinttől függően.

Mi az egyes könyvek nehézségi szintje?

A Marugoto sorozatot a piac egyik legnehezebb japán nyelvtanulási anyagaként tartják számon. Ez azonban várható volt, mivel a Marugoto sorozatot olyan tanulóknak tervezték, akik gyorsan és hatékonyan akarnak japánul tanulni.

Ennek ellenére a Marugoto-sorozat minden egyes könyvének megvan a maga nehézségi szintje, és egyes könyvek könnyebben hozzáférhetők, mint mások. Például a Bevezető A1 szint első könyve sokkal könnyebbnek számít, mint a második könyv.

Ki a Marugoto sorozat célközönsége?

A Marugoto sorozatot olyan tanulók számára tervezték, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének japánul tanulni. Azonban bárki használhatja, aki meg akarja tanulni a japán nyelvet.

Használható-e önképzésre?

A Marugoto sorozat önképzésre is használható. Ennek ellenére javasoljuk, hogy más japán nyelvtanulási anyagokkal, például egy japán szótárral és egy nyelvtani kézikönyvvel együtt használjuk.

Hogyan hasonlít a Marugoto sorozat más japán nyelvtanulási anyagokhoz?

A Marugoto sorozat napjaink legnépszerűbb és legelismertebb japán nyelvoktató anyagai közé tartozik. Azonban nem ez az egyetlen japán nyelvtanulási anyag a piacon.

Számos más japán nyelvtanulási anyag is elérhető, például a Genki sorozat, a Minna no Nihongo sorozat és a Nihongo Sou Matome sorozat.

Úgy gondoljuk azonban, hogy a Marugoto sorozat az egyik legjobb választás azoknak a diákoknak, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének japánul tanulni.

Végső gondolataink a Marugoto sorozatról japánul tanulóként

Összességében úgy gondoljuk, hogy a Marugoto sorozat az egyik legjobb választás azoknak a diákoknak, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének japánul tanulni. A sorozat jól megtervezett és elismert, és használható önálló tanuláshoz vagy más japán nyelvtanulási anyagokkal kombinálva.

Ha komolyan gondolja a japán nyelv tanulását, akkor nagyon ajánljuk, hogy fontolja meg a Marugoto sorozat használatát.

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram