Vásárolja meg a Kanji Master: Kanji: Egy könyvsorozat a kanji gyors és egyszerű megtanulásához

Are you looking for a book series that will help you learn kanji quickly and easily? If so, the "Kanji Master" series is exactly what you need. Each book in this series is filled with practice exercises and helpful tips that will make learning kanji a breeze. So if you're ready to start mastering kanji, be sure to check out the "Kanji Master" book series!

Árkategória

Tanulmányi terület

JLPT szint

A végső útmutató a Kanji Masterhez

Ha hatékony és eredményes kanji tanulási módszert keres, akkor ne keressen tovább, mint a Kanji Master. Ezeket a könyvsorozatokat úgy tervezték, hogy könnyebbé és szórakoztatóbbá tegyék a tanulást. Az alábbiakban a Kanji Master használatáról, előnyeiről és néhány kulcsfontosságú funkciójáról lesz szó. Összehasonlítjuk más népszerű kanji tanulási szoftverekkel is, és tippeket adunk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a vásárlásból. Végül válaszolunk néhány, a Kanji Masterrel kapcsolatban gyakran feltett kérdésre.

Mi az a Kanji Master?

A Kanji Master egy olyan könyvsorozat, amelynek célja, hogy a japán írásjelek (kanji) tanítása szórakoztatóbb és hatékonyabb legyen. A könyvek öt szintre vannak osztva, a kezdőtől (N5) a haladóig (N1). Minden szint alapvető információkat és bőséges gyakorlóteret tartalmaz, hogy segítsen a karakterek gyors elsajátításában és elsajátításában.

Hogyan kell használni a Kanji Master-t?

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a Kanji Masterből, javasoljuk, hogy kövesse az alábbi lépéseket:

 • Kezdje az N5-ös szinttel, és haladjon felfelé. A könyveket úgy tervezték, hogy fokozatosan bonyolultabbak legyenek, ezért elengedhetetlen, hogy az elejéről kezdje.
 • Használja ki a rendelkezésre álló gyakorlóteret. Ez döntő fontosságú ahhoz, hogy emlékezzen a tanultakra.
 • Rendszeres felülvizsgálat. Minél többet nézed át, annál jobban fogsz emlékezni a karakterekre.
 • Teszteld magad gyakran. A Kanji Master mind az öt szintjét lefedő tesztek megvásárolhatók. Ezek nagyszerű lehetőséget nyújtanak a fejlődés mérésére és annak biztosítására, hogy a megtanultakat megtartsd.

A Kanji Master használatának előnyei?

A Kanji Master használatának számos előnye van, többek között:

 • Ez egy hatékony és eredményes módja a kanji megtanulásának: A könyveket úgy tervezték, hogy a tanulás hozzáférhetőbbé és szórakoztatóbbá váljon. A könyv a japán nyelvtudási vizsga (JLPT) mind az öt szintjét lefedi, a kezdőtől (N5) a haladóig (N1). A könyvek fokozatosan bonyolultabbak, így az elejéről kezdheted, és felfelé haladhatsz.
 • A könyvek jól megtervezettek és könnyen használhatóak: Minden könyv alapvető információkat és bőséges gyakorlóteret tartalmaz, hogy gyorsan megtanulhassa és elsajátíthassa a karaktereket. A könyvek szintek szerint színkódoltak (az N5 zöld, az N4 kék stb.), így könnyen megtalálod a kívánt szintet.
 • Bőséges gyakorlóteret biztosítanak minden egyes karakter számára: Az egyes könyvekben található gyakorlófelület döntő fontosságú ahhoz, hogy segítsen emlékezni a tanultakra. A rendszeres átnézés és tesztelés elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosítsa, hogy a tanultakat megtartja.
 • A kanji tanulása szórakoztatóbb és hatékonyabb, mint más módszerekkel.
 • Megfizethető: Az ötkötetes Kanji Master készlet nagyon kedvező árú. A tesztfüzetek szintén nagyon kedvező árúak, ha egy átfogóbb megoldást keres.

A Kanji Master jellemzői

A Kanji Master néhány fő jellemzője a következő:

 • Lényeges információk minden egyes karakterhez: Mindegyik könyv kritikus információkat tartalmaz, beleértve az ütéssorrendet, a gyököket, a kiejtést és a jelentést.
 • Bőséges gyakorlótér: A könyvek sok gyakorlóteret biztosítanak minden egyes karakterhez, hogy elsajátíthassa a karaktereket. Szintek szerint színkódolva: A könyvek színkódolással vannak ellátva szintek szerint (az N5 zöld, az N4 kék stb.), így könnyen megtalálhatod a szükséges szintet.
 • Fokozódó nehézség: A könyvek fokozatosan bonyolultabbak, így az elejéről kezdheted, és haladhatsz felfelé.

Gyakran ismételt kérdések a Kanji Master könyvekről

Meg kell vennem mind az öt könyvet?

Nem, a könyveket egyenként is megvásárolhatja. Javasoljuk azonban a készlet megvásárlását, mivel így megfizethetőbb, és hatékonyabban haladhatsz a szinteken.

Nehezen emlékszem a szereplőkre. Mit tegyek?

Javasoljuk a rendszeres felülvizsgálatot és a gyakori tesztelést. Minél többször nézi át, annál jobban emlékszik majd a karakterekre. A tesztfüzetek nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy felmérje a fejlődését, és biztosítsa, hogy megtartja a tanultakat.

Nem vagyok biztos benne, hogy készen állok-e a következő szintre. Mit kellene tennem?

Javasoljuk a megvásárolható próbavizsgák letételét. Ezek a vizsgafüzetek a Kanji Master mind az öt szintjét lefedik, és nagyszerű módja annak, hogy felmérje a fejlődését, és biztosítsa, hogy készen áll a következő szintre.

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.