$0.00
0 tétel(ek)

Vásárolja meg a Kanji Master: Kanji: Egy könyvsorozat a kanji gyors és egyszerű megtanulásához

Olyan könyvsorozatot keresel, amely segít gyorsan és könnyen megtanulni a kanjikat? Ha igen, akkor a "Kanji Master" sorozat pontosan az, amire szüksége van. A sorozat minden egyes könyve tele van gyakorló feladatokkal és hasznos tippekkel, amelyekkel a kanji-tanulás gyerekjáték lesz. Ha tehát készen állsz a kanji elsajátítására, mindenképpen nézd meg a "Kanji Master" könyvsorozatot!

Szűrő termékek

JLPT szint

Nyelvvizsga

Tanulmányi terület

JLPT szint

Nyelvvizsga

Tanulmányi terület

Kanji mester

Olyan könyvsorozatot keresel, amely segít gyorsan és könnyen megtanulni a kanjikat? Ha igen, akkor a "Kanji Master" sorozat pontosan az, amire szüksége van. A sorozat minden egyes könyve tele van gyakorló feladatokkal és hasznos tippekkel, amelyekkel a kanji-tanulás gyerekjáték lesz. Ha tehát készen állsz a kanji elsajátítására, mindenképpen nézd meg a "Kanji Master" könyvsorozatot!

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

A végső útmutató a Kanji Masterhez

Ha hatékony és eredményes kanji tanulási módszert keres, akkor ne keressen tovább, mint a Kanji Master. Ezeket a könyvsorozatokat úgy tervezték, hogy könnyebbé és szórakoztatóbbá tegyék a tanulást. Az alábbiakban a Kanji Master használatáról, előnyeiről és néhány kulcsfontosságú funkciójáról lesz szó. Összehasonlítjuk más népszerű kanji tanulási szoftverekkel is, és tippeket adunk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a vásárlásból. Végül válaszolunk néhány, a Kanji Masterrel kapcsolatban gyakran feltett kérdésre.

Mi az a Kanji Master?

A Kanji Master egy olyan könyvsorozat, amelynek célja, hogy a japán írásjelek (kanji) tanítása szórakoztatóbb és hatékonyabb legyen. A könyvek öt szintre vannak osztva, a kezdőtől (N5) a haladóig (N1). Minden szint alapvető információkat és bőséges gyakorlóteret tartalmaz, hogy segítsen a karakterek gyors elsajátításában és elsajátításában.

Hogyan kell használni a Kanji Master-t?

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a Kanji Masterből, javasoljuk, hogy kövesse az alábbi lépéseket:

 • Kezdje az N5-ös szinttel, és haladjon felfelé. A könyveket úgy tervezték, hogy fokozatosan bonyolultabbak legyenek, ezért elengedhetetlen, hogy az elejéről kezdje.
 • Használja ki a rendelkezésre álló gyakorlóteret. Ez döntő fontosságú ahhoz, hogy emlékezzen a tanultakra.
 • Rendszeres felülvizsgálat. Minél többet nézed át, annál jobban fogsz emlékezni a karakterekre.
 • Teszteld magad gyakran. A Kanji Master mind az öt szintjét lefedő tesztek megvásárolhatók. Ezek nagyszerű lehetőséget nyújtanak a fejlődés mérésére és annak biztosítására, hogy a megtanultakat megtartsd.

A Kanji Master használatának előnyei?

A Kanji Master használatának számos előnye van, többek között:

 • Ez egy hatékony és eredményes módja a kanji megtanulásának: A könyveket úgy tervezték, hogy a tanulás hozzáférhetőbbé és szórakoztatóbbá váljon. A könyv a japán nyelvtudási vizsga (JLPT) mind az öt szintjét lefedi, a kezdőtől (N5) a haladóig (N1). A könyvek fokozatosan bonyolultabbak, így az elejéről kezdheted, és felfelé haladhatsz.
 • A könyvek jól megtervezettek és könnyen használhatóak: Minden könyv alapvető információkat és bőséges gyakorlóteret tartalmaz, hogy gyorsan megtanulhassa és elsajátíthassa a karaktereket. A könyvek szintek szerint színkódoltak (az N5 zöld, az N4 kék stb.), így könnyen megtalálod a kívánt szintet.
 • Bőséges gyakorlóteret biztosítanak minden egyes karakter számára: Az egyes könyvekben található gyakorlófelület döntő fontosságú ahhoz, hogy segítsen emlékezni a tanultakra. A rendszeres átnézés és tesztelés elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosítsa, hogy a tanultakat megtartja.
 • A kanji tanulása szórakoztatóbb és hatékonyabb, mint más módszerekkel.
 • Megfizethető: Az ötkötetes Kanji Master készlet nagyon kedvező árú. A tesztfüzetek szintén nagyon kedvező árúak, ha egy átfogóbb megoldást keres.

A Kanji Master jellemzői

A Kanji Master néhány fő jellemzője a következő:

 • Lényeges információk minden egyes karakterhez: Mindegyik könyv kritikus információkat tartalmaz, beleértve az ütéssorrendet, a gyököket, a kiejtést és a jelentést.
 • Bőséges gyakorlótér: A könyvek sok gyakorlóteret biztosítanak minden egyes karakterhez, hogy elsajátíthassa a karaktereket. Szintek szerint színkódolva: A könyvek színkódolással vannak ellátva szintek szerint (az N5 zöld, az N4 kék stb.), így könnyen megtalálhatod a szükséges szintet.
 • Fokozódó nehézség: A könyvek fokozatosan bonyolultabbak, így az elejéről kezdheted, és haladhatsz felfelé.

Gyakran ismételt kérdések a Kanji Master könyvekről

Meg kell vennem mind az öt könyvet?

Nem, a könyveket egyenként is megvásárolhatja. Javasoljuk azonban a készlet megvásárlását, mivel így megfizethetőbb, és hatékonyabban haladhatsz a szinteken.

Nehezen emlékszem a szereplőkre. Mit tegyek?

Javasoljuk a rendszeres felülvizsgálatot és a gyakori tesztelést. Minél többször nézi át, annál jobban emlékszik majd a karakterekre. A tesztfüzetek nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy felmérje a fejlődését, és biztosítsa, hogy megtartja a tanultakat.

Nem vagyok biztos benne, hogy készen állok-e a következő szintre. Mit kellene tennem?

Javasoljuk a megvásárolható próbavizsgák letételét. Ezek a vizsgafüzetek a Kanji Master mind az öt szintjét lefedik, és nagyszerű módja annak, hogy felmérje a fejlődését, és biztosítsa, hogy készen áll a következő szintre.

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram