$0.00
0 tétel(ek)

Vásároljon Genki könyveket: Átfogó japán tankönyvek kezdőknek

A Genki könyvsorozat a japán nyelvtanfolyamokon világszerte használt népszerű tankönyvsorozat. A könyvek középpontjában a nyelv tanítása szituációs párbeszédeken és gyakorlatokon keresztül áll.

Szűrő termékek

Nyelvi szint

Tanulmányi terület

Sorozat

Kártyajáték

Nyelvi szint

Tanulmányi terület

Sorozat

Kártyajáték

GENKI

A Genki könyvsorozat a japán nyelvtanfolyamokon világszerte használt népszerű tankönyvsorozat. A könyvek középpontjában a nyelv tanítása szituációs párbeszédeken és gyakorlatokon keresztül áll.

Mind a(z) 19 találat megjelenítve

A végső útmutató a Genki könyvekhez

Hatékony és megfizethető módot keres a japán nyelvtanuláshoz? Ha igen, akkor a Genki tankönyvek lehetnek azok, amelyekre szüksége van. Ezen az oldalon közelebbről megnézzük ezeket a népszerű tankönyveket, és megvitatjuk a használatukkal kapcsolatos előnyöket és hátrányokat.

Mik azok a Genki tankönyvek, és miért olyan népszerűek?

A Genki tankönyvek a japán nyelvi tankönyvek népszerű sorozata, amelyet a kezdő japán nyelvtanulók világszerte használnak. A tankönyvek két kötetre oszlanak. Az 1. kötet az alapvető nyelvtani és szókincsbeli ismereteket tartalmazza, míg a 2. kötet a haladóbb témákra összpontosít.

Több oka is van annak, hogy a Genki tankönyvek olyan népszerűek. Először is, nagyon átfogóak, és a témák széles körét fedik le. Másodszor, a tankönyvek jól szervezettek és könnyen követhetők a világ minden tájáról érkező külföldi diákok számára, még azok számára is, akik még nem ismerik a kínai írásjegyeket. Végül a tankönyvek számos hasznos funkcióval rendelkeznek, például hanganyagokkal és online forrásokkal.

A Genki tankönyvek különböző szintjei

A Genki tankönyveknek két szintje van: Genki I és Genki II. A Genki I a kezdőknek szól, akik az alapvető japán nyelvtani ismereteket szeretnék elsajátítani, míg a Genki II a középhaladóknak, akik haladóbb nyelvtant és szókincset szeretnének elsajátítani.

A tankönyvek különböző egységekre vannak felosztva, amelyek mindegyike egy-egy témát tárgyal. Például a Genki I. fejezet 1. fejezete a köszönéssel és a bemutatkozással foglalkozik, míg a Genki II. fejezet 6. fejezete a múlt idővel.

Minden egység több leckéből áll. Az 1. egység 1-4. leckéje például arról szól, hogyan mutatkozzunk be, hogyan kérdezzük meg valakinek a nevét, hogyan számoljunk japánul, és hogyan mondjuk el a hét napjait.

A Genki tankönyvekben és munkafüzetekben található gyakorlatok és tevékenységek típusai

A Genki tankönyvsorozathoz minden szinthez tartozik egy munkafüzet. A munkafüzetek különböző gyakorlatokat és tevékenységeket tartalmaznak, amelyek célja, hogy a diákok átismételjék és gyakorolják a tankönyvekben tanultakat.

A munkafüzetekben található gyakorlatok hallás utáni, beszéd-, olvasási és írásbeli feladatokat tartalmaznak. Például a munkafüzet hallgatásra vonatkozó részében a tanulóknak meg kell hallgatniuk egy beszélgetést, és válaszolniuk kell az azzal kapcsolatos kérdésekre. Az olvasási részben a tanulóknak el kell olvasniuk egy szöveget, és ki kell tölteniük a hiányzó szavakat.

A munkafüzetek olyan tevékenységeket is tartalmaznak, mint például szórejtvények, nyelvtani kvízek és kanji írásgyakorlatok.

A Genki tankönyvek használatának előnyei és hátrányai

A Genki tankönyvek használatának vannak előnyei és hátrányai is. Pozitívum, hogy a tankönyvek nagyon átfogóak és sok témát lefednek. Emellett jól szervezettek és könnyen követhetők. Emellett a munkafüzetek remek lehetőséget nyújtanak a tanulóknak a tanultak áttekintésére és gyakorlására.

Hátránya, hogy egyes diákok túlságosan szövegesnek találhatják a tankönyveket. Ezenkívül a tankönyvekhez mellékelt hanganyagok elavultnak tűnhetnek, ha ennek a japán nyelvtanulási könyvsorozatnak a második kiadása mellett dönt.

Összességében a Genki tankönyvek kiváló választás azok számára, akik megfizethető és átfogó módot keresnek a japán nyelvtanulásra. Ha hajlandó időt és energiát fektetni a tanulásba, ezek a tankönyvek jelentős előrelépést jelenthetnek a japán nyelvtanulásban.

Gyakran ismételt kérdések a Genki sorozatról

Hány Genki könyv van?

A legújabb kiadásban összesen 6 Genki könyv van. Ez magában foglalja a két fő Genki tankönyvet és a hozzá tartozó munkafüzeteket és tanári kézikönyveket.

Mi a különbség a Genki I és a Genki II tankönyvek között?

A Genki I. tankönyv az alapvető nyelvtani és szókincsbeli ismereteket tartalmazza, valamint olyan mindennapi témákat, mint a bevezetés, a számolás és a hét napjai. A Genki II tankönyv olyan haladóbb témákat tárgyal, mint a múlt idő, a jövő idő és az udvarias nyelvhasználat.

Meg kell vásárolnom a Genki munkafüzetet?

A munkafüzet nem kötelező, de erősen ajánlott. A munkafüzet különböző gyakorlatokat és tevékenységeket tartalmaz, amelyek célja, hogy segítsenek a tankönyvben tanultak átismétlésében és gyakorlásában. A Nipponrama oldalán a tankönyveket és a munkafüzetet csomagban vásárolhatja meg, így kedvezményt kaphat.

A Genki csak papírkötésben kapható?

Igen, a Genki jelenleg csak papírkötésben kapható. A tankönyvsorozatnak nincs digitális vagy hangos változata. A Japan Times, a kiadója, nem kínál PDF-verziót ezekből a könyvekből.

Hol vásárolhatok Genki tankönyveket?

A Genki tankönyveket különböző online kiskereskedőknél, például az Amazonon és a Nipponramán vásárolhatja meg. Néhány könyvesboltban, például a Kinokuniya és a Maruzen könyvesboltokban is megtalálhatók.

A Nipponrama gondoskodik arról, hogy a legjobb áron kínáljuk Önnek a japán nyelvtanulási könyvsorozat összes könyvét.

Tanulhatok Genkivel önállóan?

Igen, megteheted! A Genki tankönyvsorozatot önképzésre tervezték, és különböző forrásokkal segíti az önálló tanulást. Ezek a források közé tartoznak a tankönyvek, munkafüzetek, tanári kézikönyvek és hanganyagok. Ezenkívül számos weboldal és online közösség nyújt támogatást az önállóan tanulóknak.

Milyen JLPT-szintű a Genki 2?

A Genki 2 olyan nyelvtani és szókincsbeli ismereteket tartalmaz, amelyeket általában a japán nyelvtanfolyamokon tanítanak a japán nyelvvizsga (JLPT) N4-es szintjéhez.

Mennyi ideig tart befejezni a Genki 1-t?

Ez attól függ, hogy milyen gyakran tanulsz és milyen gyorsan haladsz. Egyes tanulók 3-6 hónap alatt befejezhetik a Genki 1-t, míg másoknak kicsit több időbe telik. Ha napi 1-2 órát tanulsz, akkor 4-5 hónap alatt végig tudod tanulni a tankönyvet.

Mi a legjobb módja a Genki használatának?

Erre a kérdésre nem létezik általános válasz. Az általános megközelítés azonban az, hogy a tankönyvvel és a munkafüzettel kezdjük, majd további forrásokkal, például szókincslistákkal, nyelvtani útmutatókkal és gyakorlóanyagokkal egészítjük ki a tanulást. Emellett gyakran hasznos, ha találsz egy tanulótársat, vagy csatlakozol egy online közösséghez, hogy motivált és felelősségteljes maradj.

Milyen gyakori hibákat követnek el az emberek a Genki használatakor?

Az egyik leggyakoribb hiba, hogy nem végzik el a munkafüzetben található gyakorlatokat. A munkafüzet fontos része a tanulási folyamatnak, és elengedhetetlen a tankönyvben tanultak megszilárdításához. Emellett egyes diákok megpróbálják elkapkodni az anyagot, és nem szánnak időt a tanultak áttekintésére és gyakorlására. Ez ahhoz vezethet, hogy elfelejtik, amit tanultak, és nem haladnak annyit, amennyit lehetne. Végül, néhányan túl gyorsan feladják, és nem tartanak ki elég sokáig ahhoz, hogy eredményeket lássanak. Egy új nyelv tanulása időt és erőfeszítést igényel, de mindenképpen megéri!

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram