Shin Nihongo 500 Mon JLPT N4-N5

Tuotteen yleiskatsaus: Jos etsit hauskaa ja mukaansatempaavaa tapaa tehostaa japanin kielen opiskelua, etsi Shin Nihongo 500 Mon!

500 kysymystä -sarja on aina ollut suosittu valinta opiskelijoille, jotka suunnittelevat JLPT-kokeen suorittamista, eikä tämä uudistettu painos ole poikkeus. Se tarjoaa yli 500 monivalintakysymystä, jotka ovat loistavaa valmistautumista ennen JLPT N5- tai N4-kokeeseen valmistautumista!

¥ 3,000

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Shin Nihongo 500 Mon JLPT N4-N5"

Shin Nihongo 500 Mon is the perfect way to learn Japanese writing, vocabulary, and grammar. With 15 questions per lesson, it’s easy to stay on track while covering a lot of material. And the detailed answers in the back help you identify and strengthen your weak points in Japanese. This methodical approach pays off: Shin Nihongo 500 Mon can be completed in four weeks with only 20 minutes of study each day. So don’t wait any longer; get started today, and soon you’ll speak Japanese like a native!

Tärkeimmät ominaisuudet

500 kysymystä: 500 kysymystä, joilla testataan japanin kielen taitojasi tasoilla N4 ja N5. Aiheisiin kuuluu kirjoittamista, sanastoa kartuttavia harjoituksia sekä kielioppikohtia, jotka auttavat sinua oppimaan tämän ihanan kielen perusteet!

Selitetyt vastaukset, kanjit ja kielioppikohdat: Tämä kirja on paras apuväline kaikille japanin kielen opiskelijoille, ja siinä on runsaasti täysin selitettyjä vastauksia ja esimerkkejä. Ymmärrät paremmin kieliopin kohdat ja yleisimmät kanjit. Lisäksi se helpottaa oppimista antamalla sinulle enemmän harjoituslauseita yhdessä paikassa!

Viikoittaiset kertaustunnit: Kirja on täydellisesti rytmitetty niille, jotka eivät halua missata mitään japanin peruskieliopista, sillä sen kertaustunnit vahvistavat edellisellä viikolla opittua.

Kanji- ja sanastoluettelot:

Viikoittainen loki: Viikkopäiväkirja on uusi paras ystäväsi japanin kielen oppimisessa. Voit käyttää tätä lomaketta seurataksesi, mitä olet oppinut viikoittain, ja varmistaaksesi, että jokaiseen kysymykseen löytyy vastaus!

Tärkeimmät edut

  • Opi japania hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla.
  • Vahvista kirjoitus-, sanasto- ja kielioppitaitojasi hetkessä.
  • Saavuta JLPT:n taso N4 vain neljässä viikossa.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: 新にほんご500問 N4-N5
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Shin Nihongo 500 ma N4-N5
  • Tuotesarja: Shin Nihongo 500 ma
  • Kustantaja: ASK Books
  • Kirjoittajat: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
  • Sivut: 296 sivua
  • Mitat: A5

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N4-N5

¥ 3,000

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.