Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2

Tuotteen yleiskatsaus: Jos haluat päivittää japanin kielen taitojasi ennen JLPT-kokeen suorittamista, tämä kirja on sinua varten! Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2 kattaa 500 kysymystä virallisen kokeen tasolta 2. Kysymykset on järjestetty päivittäiseen harjoitteluun sopivalla tavalla, ja niiden vaikeustaso on nouseva. Joka päivä teet muutaman harjoituksen ja tarkistat vastauksesi annettujen selitysten perusteella. Se on erinomainen tapa kartuttaa taitojasi ja itseluottamustasi ennen kokeen suorittamista.

¥ 3,000

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2"

Shin Nihongo 500 Mon is ideal if you’re searching for a practical and portable study aid to help in your JLPT N2 training. 500 multiple-choice questions spanning all the major subject areas—from kanji and vocabulary to grammar and reading comprehension—are included in this revised and updated edition.

Kirjassa on 15 kysymystä, jotka on jaettu viiteen osioon jokaisella sivulla, ja sitä on tarkoitus käyttää vain 20 minuuttia päivässä. Täydelliset ratkaisut, selitykset ja käännökset englanniksi, kiinaksi ja vietnamiksi ovat jokaisen sivun takana. Tämä on paras strategia, jonka avulla voit edetä nopeasti ja tasaisesti kohti JLPT N2 -kokeen läpäisyä. Kirjassa on neljä päälukua kutakin opiskeluviikkoa varten ja neljä keskeistä lukua, joissa on yhteensä 80 sivua.

Tärkeimmät ominaisuudet

Hauska ja mukaansatempaava: Japani voi olla vaikea kieli oppia, mutta Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2:n avulla japanin kielen oppimisesta voi tehdä hauskempaa ja mukaansatempaavampaa. Kirja on suunniteltu kuin peli, ja se on jaettu päivittäisiin ja viikoittaisiin opintokokonaisuuksiin, joiden taso nousee.

Helppokäyttöinen japanin kielen keskitason kirja: Joka päivä oppilaiden on tehtävä muutama harjoitus, tarkistettava vastaukset seuraavalta sivulta ja selvitettävä, olivatko heidän vastauksensa oikein vai eivät. Kirjan läpikäyminen kestää yhteensä neljä viikkoa.

Tarkistaminen on tehty helpoksi: Onko sinulla vapaa-aikaa? Tämä kirja on täydellinen sinulle! Voit kerrata missä ja milloin tahansa nopeiden ja helppojen kysymysten avulla, jotka on järjestetty aihepiireittäin.

Saavuta taso N2 hetkessä: Jokainen oppitunti kestää vain 20 minuuttia.

Monenlaisia kieliä: Vastaukset annetaan englanniksi, kiinaksi ja koreaksi, joten kaikkien on helppo ymmärtää. 

Tärkeimmät edut

  • Täydellinen kiireisille ihmisille, jotka haluavat päästä JLPT N2 -testin ässiksi.
  • Kirja on pienikokoinen, joten voit ottaa sen mukaasi kaikkialle.
  • Hanki parempi työpaikka uuden kielitaitosi avulla.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: 新にほんご500問 N2
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Shin Nihongo 500 Mon N2
  • Tuotesarja: Shin Nihongo 500 ma
  • Kustantaja: ASK Books
  • Kirjoittajat: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
  • Sivut: 296 sivua
  • Mitat: A5

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2

¥ 3,000

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.