Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension

Tuotteen yleiskatsaus: Haluatko olla ässä JLPT N4 -lukutaidon ymmärtämiskokeissa? Sitten tarvitset "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension"! Tämä kirja tarjoaa selkeät ja tiiviit selitykset kaikista keskeisistä käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä, sekä runsaasti harjoituskysymyksiä, joilla voit testata tietämystäsi. Sen suoraviivaisen lähestymistavan ansiosta hallitset materiaalin nopeasti ja voit valmistautua kokeeseen luottavaisin mielin.

Älä siis odota enää, vaan hanki itsellesi "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension" jo tänään!

¥ 3,200

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension"

Tämä JLPT N4:n luetun ymmärtämisen harjoituksia varten laadittu kirja on jaettu kahteen osaan.

Ensimmäisenä on osio, jossa keskitytään menetelmiin, joilla parannetaan luetun ymmärtämistä. Sinun on luettava useita tekstejä, kuten sähköposteja, mainoksia tai kirjeitä. Nämä muodot löytyvät kokeesta.

Toinen osa sisältää testejä ja koetehtävän. Voit siis tietää, oletko valmistautunut JLPT N4 -testiin hyvin vai et.

Harjoitusten selitykset on kirjoitettu yksinkertaistetulla japanin kielellä. Tämä kirjoitustyyli voi saada sinut haluamaan harjoitella tätä kieltä vielä enemmän. Jos kompastut johonkin lauseeseen, löydät englannin- ja vietnaminkieliset käännökset, jotka auttavat sinua.

Tätä käsikirjaa suositellaan henkilöille, jotka haluavat läpäistä JLPT N4 -kokeen. Se voi kuitenkin sopia myös opiskelijoille, jotka ovat aloittaneet japanin kielen opiskelun ja haluavat vain harjoitella luetun ymmärtämistä uusien tekstien avulla. Se voi olla esimerkiksi erinomainen täydennys Minna no Nihongo Shokyu 2:een.

Tärkeimmät ominaisuudet

Osa 1 - Perusasioiden hallinta: Niille, joille puhuttu kieli on tutumpi, tässä luvussa opetetaan japaninkielisten tekstien lukemista sekä puhutun ja kirjoitetun kielen välisiä eroja. Mitä kirjoitustyylejä käytetään, kun on kyse? Näitä ja muita kysymyksiä, kuten sitä, miten lauseet toimivat, käsitellään tässä. Opit joitakin lukutekniikoita pitkiä kohtia tai kappaleita varten ja sen, mitä ei pidä tehdä, jos mukana on sana, jota en tunnista. Opi kaikki mahdollinen tekstianalyysistä, jotta vaikka en ymmärtäisikään jokaisen sanan merkitystä, siinä on silti järkeä.

Osa 2 - Erilaisten tekstien lukeminen: Tässä jaksossa käsitellään erilaisia tekstejä ja selitetään, miten niiden lukemista tulisi lähestyä, jotta ymmärtäisit mahdollisimman paljon.

Osa 3 - Selvitä, mitä sinun on tiedettävä: Tässä osiossa sinua haastetaan etsimään asiaankuuluvaa tietoa tekstityyleistä, kuten mainoksista, esitteistä, ohjeista, graafisesta materiaalista ja sähköposteista.

Osa 4 - Tenttityyppinen kysymys: Tässä luvussa on kysymyksiä, jotka on suunniteltu auttamaan sinua valmistautumaan JLPT N4 -kokeeseen.

Koetesti: Tämä harjoitustesti muistuttaa oikeaa koetta.

Tärkeimmät edut

 • Opi kuuntelemaan ja ymmärtämään japaninkielisiä keskusteluja.
 • Valmistaudu JLPT N4:n suulliseen kokeeseen.
 • Tutustu mahdollisuuksiisi oppia uusi kieli.
 • Vaikuta ystäviisi ja perheeseesi uusilla taidoillasi.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: 新完全マスター読解 日本語能力試験N4
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Shin Kanzen Masuta Dokkai Nihongo Noryoku Shiken N4
 • Tuotesarja: Shin Kanzen Master
 • Kustantaja: 3A Corporation
 • Kirjoittajat: Hitomi Tashiro (田代ひとみ), Seiko Miyata (宮田聖子), Tomoko Aramaki (荒巻朋子), Mariko Sakamoto (坂本まり子).
 • Sivut: 108 sivua, ja 26 sivun täydennykset täydennystä
 • Mitat: B5

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension

¥ 3,200

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.