Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji

Tuotteen yleiskatsaus: JLPT N4 -tason läpäisyyn tarvittavien kanjien osaaminen voi olla vaikeaa. Mutta Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji, voit olla varma, että olet valmistautunut. Tässä kirjassa on täydellinen luettelo kokeessa tarvittavista kanjeista sekä esimerkkilauseet ja harjoituskysymykset. Sen suoraviivaisen lähestymistavan ansiosta opit helposti kaikki kanjit, joita tarvitset läpäistäksesi JLPT N4 -tason.

¥ 3,100

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji"

Tämän käsikirjan tarkoituksena on kehittää kykyäsi lukea arkipäivän kanjia, jotta voit läpäistä JLPT N4 -kokeen. Se on jaettu kahteen osaan.

Ensimmäisessä osassa voit tutustua 278 kanjiin, joista 186:lla on omat kirjoitusharjoituksensa. Tämä osa on jaettu 15 oppituntiin, joiden avulla voit oppia yhä monimutkaisempia merkkejä.

Toisessa osassa keskitytään käytäntöön. Tämän osan taitotesteissä on kysymyksiä, joita saatat löytää JLPT N4 -kokeesta. Opit lukemaan ja kirjoittamaan kanjia lyhyissä lauseissa. Nämä harjoitukset liittyvät kaikki samaan kertomukseen. Se kertoo tarinan herra Nguyenista ja hänen perheestään, jotka ovat juuri saapuneet Vietnamista.

Yhdistämällä uutta sanastoa kanjeihin oppilas oppii nopeasti käyttämään näitä merkkejä tosielämän tilanteissa. Näin kehitetään taitoja, joista on hyötyä jokapäiväisessä elämässä.

Kaikista tässä kirjassa tutkituista JLPT N4 -tason kanjeista on englannin- ja vietnaminkieliset käännökset.

Tärkeimmät ominaisuudet

Opi kanjit N4-tasolla: Jos haluat viedä japanin kielen taitosi seuraavalle tasolle, tämä kirja on juuri sinulle. Kirjassa on 278 kanji-oppituntia, joiden avulla selviydyt JLPT N4 -testistä helposti.

Ymmärtää, miten kanjeja käytetään lauseissa: Tässä kirjassa opit paitsi lukemaan ja kirjoittamaan kanjeja, myös selitetään, miten niitä käytetään lauseissa. Tämä auttaa sinua ymmärtämään paremmin japanin kielioppia ja ilmaisuja.

Oletko koskaan miettinyt kun'yomi ja on'yomi -lukemien eroja? Tai onko kaikilla kanjeilla sekä kun- että on'yomi-lukemia?

Tärkeimmät edut

 • Opi lukemaan ja kirjoittamaan kanjia.
 • Läpäise JLPT N4 -tutkinto.
 • Ymmärrä enemmän japanilaisesta kulttuurista ja jokapäiväisestä elämästä.
 • Liity rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: 新完全マスター漢字 日本語能力試験N4
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Shin Kanzen Masuta Kanji Nihongo Noryoku Shiken N4
 • Tuotesarja: Shin Kanzen Master
 • Kustantaja: 3A Corporation
 • Kirjoittajat: Reiko Ishii (石井怜子), Eiko Suzuki (鈴木英子), Kazumi Moriya (守屋和美), Mao Tagawa (田川麻央), Takako Yonehara (米原貴子).
 • Sivut: 95 sivua, ja 19 sivua liitteitä täydennystä
 • Mitat: B5

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji

¥ 3,100

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.