Shin Kanzen Master: JLPT N3 kielioppi

Tuotteen yleiskatsaus: Etsitkö kirjaa, joka auttaa sinua hallitsemaan JLPT N3 -kokeen kielioppisäännöt? Älä etsi kauempaa kuin Shin Kanzen Master: JLPT N3 Grammar. Tämä kirja kattaa kattavasti kaikki kielioppisäännöt, jotka sinun on tiedettävä läpäistäksesi JLPT N3 -kokeen, ja se on jaettu kolmeen pääosaan.

Ensimmäisessä osassa perehdytään perusteellisesti siihen, mitä sinun on tiedettävä ennen tenttiin valmistautumista. Toisessa ja kolmannessa osassa keskitytään sen sijaan harjoitteluun, ja harjoituksissa aihetta lähestytään eri näkökulmista.

¥ 3,100

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Grammar"

Haluaisitko saavuttaa japanin kieliopin keskitason? Jos näin on, tämä kirja on sinua varten.

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Grammar on jaettu kolmeen pääosaan. Ensimmäisessä osassa esitellään kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kokeeseen valmistautumista. Toisesta osasta alkaen sivujen sisältö keskittyy harjoitteluun. Löydät harjoituksia, joissa aihetta lähestytään kahdesta eri näkökulmasta: semanttiset funktiot ja muodot sekä menetelmät, joiden avulla voit erottaa kielioppirakenteet, jotka ovat poikkeuksia tai voivat aiheuttaa ongelmia kokeessa.

We recommend this book to anyone who wants to improve their Japanese grammar skills. You don’t need to want to pass JLPT N3 to benefit from this book.

Joten mitä sinä odotat? Tilaa Shin Kanzen Master: JLPT N3 Grammar jo tänään!

Tärkeimmät ominaisuudet

JLPT-muotoiset kysymykset: Tämä kirja on täydellinen valmistautuminen JLPT-kokeeseen, ja se auttaa sinua opiskelemaan tyylillä. Kysymys-vastaus -muodossa on helppo seurata, mitä tapahtuu, ja samalla saat lisäopintoja omaan tahtiisi! Kussakin luvussa esitetyt kysymystyypit jäljittelevät todellisissa testeissä esiintyviä kysymyksiä, joten mitään hämmennystä tai arvailua ei tarvita - lue vain sivut läpi, kunnes kaikki vastaukset on käsitelty, ennen kuin siirryt seuraaviin harjoituksiin.

Selitykset + harjoitus: Sinut haastetaan valitsemaan oikea kielioppirakenne ja sanamuoto juuri oppimasi perusteella. Käytössäsi on myös erilaisia selityksiä, esimerkkilauseet, jotka auttavat selventämään epäselvyyksiä, sekä kysymyksiä harjoittelua varten!

Harjoitustesti: Tämä kirja sisältää täyspitkän harjoituskokeen, joka auttaa sinua hallitsemaan kaiken tässä oppaassa käsitellyn. Kysymykset ovat samassa muodossa kuin varsinaisissa kokeissa, joten on helppo tietää, mitä vastausta kussakin kysymyksessä odotetaan!

Tärkeimmät edut

 • Opi kaikki kielioppisäännöt, joita tarvitset läpäistäksesi JLPT N3 -kokeen.
 • Harjoitustehtäviä, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja muistamaan materiaalin.
 • Ymmärrä vihdoin japanin kielioppia!
 • Tunne itseluottamusta taidoistasi ja kyvyistäsi.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: 新完全マスター文法 日本語能力試験N3
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Shin Kanzen Masuta Bunpo Nihongo Noryoku Shiken N3
 • Tuotesarja: Shin Kanzen Master
 • Kustantaja: 3A Corporation
 • Kirjoittajat: Etsuko Tomomatsu (友松悦子), Sachi Fukushima (福島佐知), Nakamura Kaori (中村かおり)
 • Sivut: 159 sivua, ja 7 sivun täydennykset vastauksia
 • Mitat: B5
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.