Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 Tärkeitä sanastosanoja

Tuotteen yleiskatsaus: Etsitkö JLPT N3:n ässää? Sitten sinun on saatava käsiisi Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 tärkeää sanastoa. Tämä kirja sisältää 1800 keskeistä sanaa, jotka sinun on tiedettävä läpäistäksesi tämän kriittisen japanin kokeen.

Sanasto on ryhmitelty leksikaalisen kentän mukaan, joten sinun on helppo löytää johdannaismuotoja ja sanoja, jotka koostuvat opittavista termeistä. Tämä on välttämätön opinto-opas kaikille, jotka haluavat tosissaan läpäistä JLPT N3 -kokeen ja viedä japanin kielen taitonsa seuraavalle tasolle.

¥ 5,600

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 tärkeää sanastoa"

Shin Kanzen -mestari: JLPT N3 1800 Important Vocabulary Words -kirja on täydellinen kaikille, jotka opiskelevat JLPT N3 -tutkintoa varten. Tämä kirja sisältää 1800 tärkeää sanaa, jotka on ryhmitelty leksikaalisten alojen mukaan, jolloin on helppo löytää johdannaismuotoja ja sanoja, jotka koostuvat opittavista termeistä. Kirja sisältää myös affikseja ja esimerkkejä lauseista, joissa käytetään kyseistä sanastoa.

Äänitiedostot, joissa on englannin- tai vietnaminkieliset sanojen käännökset, auttavat sinua yhdistämään lukemisen ja kuuntelemisen, kun opettelet JLPT N3 -sanastoa. Nämä tiedostot ovat yhteensopivia älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden kanssa. Lisäksi löydät läpikuultavat punaiset arkit, jotka piilottavat esimerkkejä ja vastauksia kysymyksiin, kun selaat tätä käsikirjaa.

So if you’re looking for a comprehensive guide to help you ace the JLPT N3, look no further than the Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 Important Vocabulary Words book!

Tärkeimmät ominaisuudet

Läpäise JLPT N3 -taso: Voit oppia japanin kielen taitotestin keskitason läpäisyyn tarvittavan sanaston tämän huippuluokan itseopiskelukäsikirjan päivitetyn painoksen avulla.

Muistamisen helppous: Sanasto on järjestetty sekä morfeemeittain että teemoittain, kuten matkailu, hyvinvointi ja sosiaalinen vuorovaikutus. Mukana on lukukappale, jonka avulla oppija voi tarkistaa sanojen ymmärtämisen noin 200 sanan välein.

Paranna sanavarastoa: Olitpa sitten aloittelija tai keskitason oppija, tämä kirja on täydellinen niille, jotka haluavat parantaa sanastotaitojaan. Sinulla ei ole vaikeuksia hallita kieltä, sillä 1 800 sanaa on käännetty englanniksi, vietnamiksi ja kiinaksi.

Tärkeimmät edut

  • Opi 1800 keskeistä sanaa JLPT N3 -kokeen läpäisemiseksi.
  • Testaa kykysi 1000 kysymyksellä.
  • Vihdoinkin pystyä läpäisemään JLPT N3!
  • Syvällinen ymmärrys japanin kielen sanastosta.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: 新完全マスター単語 日本語能力試験N3 重要1800語
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Shin Kanzen Masuta Tango Nihongo Noryoku Shiken N3 Juyo 1800 Go
  • Tuotesarja: Shin Kanzen Master
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: Reiko Ishii (石井怜子), Akiko Saito (斎藤明子), Miho Kotano (小谷野美穂), Eiko Suzuki (鈴木英子), Yoko Yamazaki (山崎洋子), Katako Aoyagi (青柳方子), Wang Ziyu (王亜茹), Junko Ohno (大野純子), Noriko Kimura (木村典子), Asa Shiota (塩田安佐), Mao Tagawa (田川麻央), Ryoko Morita (森田亮子), Kazumi Moriya (守屋和美), Takako Yonehara (米原貴子).
  • Sivut: 268 sivua

Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 Tärkeitä sanastosanoja

¥ 5,600

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.