Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji

Tuotteen yleiskatsaus: Oletko valmis tarttumaan JLPT N2:een? Sitten tämä on oikea kirja sinulle!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji sisältää 1046 merkkiä, mikä on puolet joyo-kanjeista. Tämä tarkoittaa, että kun olet käyttänyt tätä kirjaa, osaat tunnistaa ja kirjoittaa enemmän kuin tarpeeksi kanjeita läpäistäksesi JLPT N2 -kokeen.

Tämä kirja ei kuitenkaan ole pelkkä ulkoa opeteltavien hahmojen luettelo. Se sisältää myös esimerkkejä sanoista, joissa näitä kanjeja käytetään, ja harjoituksia, joiden avulla voit painaa jokaisen merkin mieleesi. Lisäksi mukana on CD-levy, joka sisältää kuullun ymmärtämisharjoituksia.

¥ 3,200

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji"

If you’re looking to take your Japanese language skills to the next level, then the Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji book is perfect for you! This book is designed for people who already know the kanji necessary to pass the JLPT N3. After using it, you’ll be able to recognize and write more than 1046 Japanese characters – that’s about half of the joyo kanji, and it’s enough to pass the JLPT N2 with flying colors.

Tärkeimmät ominaisuudet

30 minuuttia per luku: Tämä kirja on suunniteltu auttamaan sinua oppimaan tarvittavat kanjit vain 53 päivässä, ja jokainen oppitunti kestää vain 15-30 minuuttia. Ennen kunkin oppitunnin aloittamista on suositeltavaa tarkistaa kanji-luettelosta, onko sinulla vielä opeteltavia kanjeja. Jos on, opettele ne ennen oppitunnin aloittamista. Jos olet kuitenkin varma kanjitaidoistasi, tämän vaiheen voi jättää väliin. 

Opi kanjit hetkessä: Opi lukemaan ja kirjoittamaan JLPT N2:ssa tarvittavat kanjit tämän helposti seurattavan aikataulun avulla! Jokaisella oppitunnilla on sekä kirjoitus- että luetun ymmärtämisharjoituksia, joten hallitset nämä arvokkaat symbolit hetkessä.

Kuullun ymmärtämisharjoitukset: Sen lisäksi, että opit kaikki uudet merkit, löydät myös esimerkkejä sanoista, joissa näitä kanjeja käytetään, sekä harjoituksia, jotka auttavat sinua muistamaan jokaisen kanjin. Lisäksi kirjan mukana tulee CD-levy, joka sisältää kuullun ymmärtämistä koskevia harjoituksia, joten voit todella hioa taitojasi. Miksi siis odottaa? Tilaa kappaleesi jo tänään ja vie japanin kielen taitosi seuraavalle tasolle!

Tärkeimmät edut

 • Opi 1046 japanilaista merkkiä.
 • Vaikuta ystäviisi ja perheeseesi uusilla kanji-taidoillasi.
 • Läpäise JLPT N2 helposti.
 • Tutustu syvällisemmin japanin kieleen ja kulttuuriin.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: 新完全マスター漢字 日本語能力試験N2
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Shin Kanzen Masuta Kanji Nihongo Noryoku Shiken N2
 • Tuotesarja: Shin Kanzen Master
 • Kustantaja: 3A Corporation
 • Kirjoittajat: Reiko Ishii (石井怜子), Eiko Suzuki (鈴木英子), Katako Aoyagi (青柳方子), Junko Ohno (大野純子), Noriko Kimura (木村典子), Akiko Saito (斎藤明子), Asa Shiota (塩田安佐), Masuyo Sugiyama (杉山ますよ), Naoko Matsuda (松田直子), Yasuyo Cenimura (岑村康代), Kazumi Moriya (守屋和美), Yoko Yamazaki (山崎洋子), Masami Murakami (村上まさみ).
 • Sivut: 121 sivua, täydennyksineen 7938 sivua
 • Mitat: B5

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji

¥ 3,200

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.