Shin Kanzen Master: JLPT N2 kielioppi

Tuotteen yleiskatsaus: Tämä kirja voi olla avain menestykseen JLPT N2 -testissä. Se sisältää runsaasti tietoa edistyneistä kielioppiasioista, jotka sinun on tiedettävä läpäistäksesi kokeen. Kirja on jaettu kolmeen pääosaan. Ensimmäisessä osassa tutustut uusiin kielioppisääntöihin. Toisessa osassa opit 211 kieliopillista muotoa. Kolmannessa osassa voit testata tietojasi kysymysten avulla.

Älä siis enää odota, vaan tilaa Shin Kanzen Master: JLPT N2 Grammar jo tänään!

¥ 3,100

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Shin Kanzen Master: JLPT N2 Grammar"

Oletko valmis käsittelemään japanin kielen kielioppikokeen N2 edistyneempiä kielioppikohtia? Sitten tämä kirja on sinua varten!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Grammar: JLPT N2 Grammar keskittyy tärkeimpiin kielioppisääntöihin, jotka sinun on tiedettävä läpäistäksesi kokeen. Kirja on jaettu kolmeen pääosioon.

Tärkeimmät ominaisuudet

Aloita siitä, mitä sinun on opittava: Kirjan ensimmäisessä osassa esitellään kysymyksiä, joihin saatat törmätä, ja annetaan neuvoja siitä, miten niitä voi parhaiten lähestyä.

Tonneittain kielioppipisteitä: Toisessa osassa opit 211 kieliopillista muotoa. Kielioppirakenteet on myös yhdistetty toisiinsa, ja ne on selitetty japanilaisilla esimerkkilauseilla, jotka auttavat vahvistamaan edellisessä luvussa opittua, sekä harjoituskyselylomakkeilla jokaisen osion jälkeen niille, jotka haluavat lisää kertausta ennen kokeen suorittamista! Lauseiden yhdistäminen ilman, että se kuulostaa tyhmältä, voi olla vaikeaa, minkä vuoksi tässä kirjassa on kokonainen osio, joka on omistettu auttamaan lukijoita muistamaan, miten sanat yhdistetään oikein!

Testaa tietosi: Kolmannessa osiossa testaat tietosi koetilanteessa, jossa testataan kaikki tähän mennessä oppimasi japanin kielestä ja kulttuurista.

Hyvin jäsennelty kirja: Kieliopin kohdat on järjestetty niiden semantiikan mukaan, joten löydät helposti etsimäsi. Älä siis enää odota, vaan aloita jo tänään ja selvitä JLPT N2 -testisi!

Tärkeimmät edut

 • Opi kieliopin kohdat, joita tarvitaan JLPT N2 -kokeen läpäisemiseen.
 • Kieliopin kohdat on järjestetty niiden semantiikan mukaan.
 • Pärjää JLPT N2 -testissä ja todista japanin kielen taitosi kaikille.
 • Ymmärrät vihdoin kaikki ne vaikeat kielioppikohdat, jotka ovat hämmentäneet sinua niin kauan.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: 新完全マスター文法 日本語能力試験N2
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Shin Kanzen Masuta Bunpo Nihongo Noryoku Shiken N2
 • Tuotesarja: Shin Kanzen Master
 • Kustantaja: 3A Corporation
 • Kirjoittajat: Etsuko Tomomatsu (友松悦子), Sachi Fukushima (福島佐知), Nakamura Kaori (中村かおり)
 • Sivut: 211 sivua, ja 9 sivun täydennykset vastauksia
 • Mitat: B5

Shin Kanzen Master: JLPT N2 kielioppi

¥ 3,100

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.