Ale!

Shin Kanzen Master: Shenzen

Tuotteen yleiskatsaus: Haluatko päästä japanin kielen taitokokeessa ylivoimaiseksi millä tahansa tasolla? Silloin tarvitset Shin Kanzen Master -sarjan! Tämä täydellinen kirjasarja kattaa kaikki kokeen osa-alueet sanastosta kanjeihin, kielioppiin, kuullun ymmärtämiseen ja muuhun. Selkeiden selitysten ja runsaiden harjoituskysymysten ansiosta olet täysin valmistautunut JLPT-kokeeseen ja voitat sen. Älä missaa tilaisuuttasi hankkia täydellistä Shin Kanzen Master -sarjaa - tilaa nyt!

¥ 58,822

Bundle content:

Shin Kanzen Master: JLPT N4 sanastoa

"Shin Kanzen Master: JLPT N4 Vocabulary" -kirja on täydellinen tapa valmistautua JLPT N4 -kokeeseen. Se sisältää kaiken sanaston, joka sinun on tiedettävä, jotta voit olla paras kokeessa, ja se on esitetty helposti ymmärrettävässä muodossa. Kirja sisältää myös esimerkkilauseet jokaisesta sanastosta, jotta näet, miten sanoja käytetään todellisessa kontekstissa. "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Vocabulary" -kirjan avulla olet valmis läpäisemään JLPT N4 -kokeen kunnialla!

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension

Haluatko olla ässä JLPT N4 -lukutaidon ymmärtämiskokeissa? Sitten tarvitset "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension"! Tämä kirja tarjoaa selkeät ja tiiviit selitykset kaikista keskeisistä käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä, sekä runsaasti harjoituskysymyksiä, joilla voit testata tietämystäsi. Sen suoraviivaisen lähestymistavan ansiosta hallitset materiaalin nopeasti ja voit valmistautua kokeeseen luottavaisin mielin.

Älä siis odota enää, vaan hanki itsellesi "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension" jo tänään!

Shin Kanzen Master: JLPT N4: Kuullun ymmärtäminen.

Jos etsit kattavaa ja tehokasta tapaa valmistautua JLPT N4:n kuullunymmärtämisen osa-alueeseen, älä etsi enempää kuin "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Listening Comprehension". Tämä kirja sisältää lukuisia kuullunymmärtämistehtäviä, joiden avulla voit hioa taitojasi ja parantaa mahdollisuuksiasi läpäistä koe. Tämän kirjan avulla voit lähestyä JLPT N4 -koetta luottavaisesti ja selviytyä siitä voittajana!

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji

JLPT N4 -tason läpäisyyn tarvittavien kanjien osaaminen voi olla vaikeaa. Mutta Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji, voit olla varma, että olet valmistautunut. Tässä kirjassa on täydellinen luettelo kokeessa tarvittavista kanjeista sekä esimerkkilauseet ja harjoituskysymykset. Sen suoraviivaisen lähestymistavan ansiosta opit helposti kaikki kanjit, joita tarvitset läpäistäksesi JLPT N4 -tason.

Shin Kanzen Master: JLPT N4 kielioppi

"Shin Kanzen Master: JLPT N4 Grammar" on kirja, joka kattaa kaiken kieliopin, joka sinun on tiedettävä läpäistäksesi JLPT:n N4-tasolla. Se menee suoraan asiaan ja kattaa kaiken tarvittavan helposti ymmärrettävällä tavalla. Mukana on runsaasti harjoituskysymyksiä, joiden avulla voit tarkistaa ymmärryksesi matkan varrella.

"Shin Kanzen Master: JLPT N4 Grammar", voit olla varma, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot JLPT N4-kokeeseen!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 sanastoa

Jos haluat oppia JLPT N3 -sanastoa ennätysajassa, etsi Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary". Tämä kattava ja helppokäyttöinen opas auttaa sinua hallitsemaan kaikki JLPT N3 -tasolla tarvittavat sanastot.

Shin Kanzen Master sisältää selkeät ja ytimekkäät selitykset jokaiselle sanalle ja esimerkkilauseet, jotka havainnollistavat käyttöä: JLPT N3 Vocabulary" on välttämätön apuväline jokaiselle, joka haluaa tosissaan oppia japania. Miksi siis odottaa? Aloita japanin kielen matkasi jo tänään "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary"!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension

Etsitkö kirjaa, jonka avulla voit parantaa luetun ymmärtämisen taitojasi JLPT N3 -kokeeseen? Älä etsi enempää kuin "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension"! Tämä kirja on täynnä hyödyllisiä vinkkejä, niksejä ja tietoja, joiden avulla voit olla paras testin luetun ymmärtämisen osa-alueella.

"Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension" on täydellinen työkalu, joka auttaa sinua lisäämään itseluottamustasi ja tietämystäsi, jotta voit läpäistä JLPT N3 -testin kunnialla! Älä odota enää; tilaa kappaleesi jo tänään!

Shin Kanzen Master: JLPT N3: Kuullun ymmärtäminen.

Tämä kirja on välttämätön kaikille, jotka opiskelevat JLPT N3 -kokeeseen. Se sisältää monia kuullunymmärtämisharjoituksia, jotka auttavat sinua kehittämään japanin kielen suullista ymmärtämistäsi. Harjoituksia on helppo seurata, ja ne auttavat sinua kasvattamaan itseluottamustasi koetta varten. Säännöllisellä harjoittelulla voit ymmärtää japanilaisia keskusteluja keskitasolla.

Aloita matkasi JLPT-menestykseen jo tänään!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Kanji

Shin Kanzen Master: Kirja kattaa kaikki kokeessa tarvittavat kanjit, ja se on välttämätön opas kaikille, jotka haluavat parantaa japanin kielen taitojaan. Tiivistetyt ja suoraviivaiset selitykset tekevät monimutkaisten kanjien oppimisesta helppoa, ja hyödylliset harjoitukset varmistavat, että opiskelijat säilyttävät oppimansa.

Shin Kanzen Master sisältää kaiken tarvittavan yhdessä niteessä: JLPT N3 Kanji on paras apuväline kaikille, jotka haluavat menestyä JLPT N3 -kokeessa.

Shin Kanzen Master: JLPT N3 kielioppi

Etsitkö kirjaa, joka auttaa sinua hallitsemaan JLPT N3 -kokeen kielioppisäännöt? Älä etsi kauempaa kuin Shin Kanzen Master: JLPT N3 Grammar. Tämä kirja kattaa kattavasti kaikki kielioppisäännöt, jotka sinun on tiedettävä läpäistäksesi JLPT N3 -kokeen, ja se on jaettu kolmeen pääosaan.

Ensimmäisessä osassa perehdytään perusteellisesti siihen, mitä sinun on tiedettävä ennen tenttiin valmistautumista. Toisessa ja kolmannessa osassa keskitytään sen sijaan harjoitteluun, ja harjoituksissa aihetta lähestytään eri näkökulmista.

Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 Tärkeitä sanastosanoja

Etsitkö JLPT N3:n ässää? Sitten sinun on saatava käsiisi Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 tärkeää sanastoa. Tämä kirja sisältää 1800 keskeistä sanaa, jotka sinun on tiedettävä läpäistäksesi tämän kriittisen japanin kokeen.

Sanasto on ryhmitelty leksikaalisen kentän mukaan, joten sinun on helppo löytää johdannaismuotoja ja sanoja, jotka koostuvat opittavista termeistä. Tämä on välttämätön opinto-opas kaikille, jotka haluavat tosissaan läpäistä JLPT N3 -kokeen ja viedä japanin kielen taitonsa seuraavalle tasolle.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 sanastoa

Olitpa sitten äidinkielenäsi japania puhuva tai japania toisena kielenä opiskeleva, Shin Kanzen Master: JLPT N2 Vocabulary -kirja on täydellinen apuväline, joka auttaa sinua menestymään JLPT N2 -kokeessa. Tämä erittäin kattava kirja kattaa yli 2280 sanaa ja tarjoaa runsaasti harjoitusmahdollisuuksia lähes 1000 kysymyksen avulla, jotka on suunniteltu valmistamaan sinua paremmin menestykseen koepäivänä.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension

Shin Kanzen -mestari: JLPT N2 Reading Comprehension on loistava apuväline niille, jotka haluavat parantaa luetun ymmärtämisen taitojaan. Tämä kirja tarjoaa katsauksia, selityksiä ja esseitä eri aiheista, jotta lukijat ymmärtäisivät paremmin lauserakenteita ja löytäisivät oikeat vastaukset kysymyksiin. Lisäksi mukana on harjoituskysymyksiä ja koekysymys, jotka auttavat lukijoita valmistautumaan JLPT N2 -kokeeseen.

Shin Kanzen Master: JLPT N2: Kuullun ymmärtäminen.

Onko tavoitteenasi läpäistä JLPT N2? Sitten tämä kirja on sinua varten! Shin Kanzen Master: JLPT N2 Listening Comprehension on suunniteltu auttamaan sinua parantamaan japanin kielen suullista ymmärtämistä, ja oppitunneilla keskitytään kuullun ymmärtämisen taitoihin. Kirja on jaettu kolmeen osaan: johdanto, oppitunnit ja testi. Älä siis enää odota, vaan aloita jo tänään Shin Kanzen Master: JLPT N2 Listening Comprehension!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji

Oletko valmis tarttumaan JLPT N2:een? Sitten tämä on oikea kirja sinulle!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji sisältää 1046 merkkiä, mikä on puolet joyo-kanjeista. Tämä tarkoittaa, että kun olet käyttänyt tätä kirjaa, osaat tunnistaa ja kirjoittaa enemmän kuin tarpeeksi kanjeita läpäistäksesi JLPT N2 -kokeen.

Tämä kirja ei kuitenkaan ole pelkkä ulkoa opeteltavien hahmojen luettelo. Se sisältää myös esimerkkejä sanoista, joissa näitä kanjeja käytetään, ja harjoituksia, joiden avulla voit painaa jokaisen merkin mieleesi. Lisäksi mukana on CD-levy, joka sisältää kuullun ymmärtämisharjoituksia.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 kielioppi

Tämä kirja voi olla avain menestykseen JLPT N2 -testissä. Se sisältää runsaasti tietoa edistyneistä kielioppiasioista, jotka sinun on tiedettävä läpäistäksesi kokeen. Kirja on jaettu kolmeen pääosaan. Ensimmäisessä osassa tutustut uusiin kielioppisääntöihin. Toisessa osassa opit 211 kieliopillista muotoa. Kolmannessa osassa voit testata tietojasi kysymysten avulla.

Älä siis enää odota, vaan tilaa Shin Kanzen Master: JLPT N2 Grammar jo tänään!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 2200 Tärkeitä sanastollisia sanoja

Shin Kanzen Masterin kanssa: JLPT N2 2200 Important Vocabulary Words, sinulla on kaikki sanasto, jota tarvitset läpäistäksesi JLPT N2 -kokeen. Tämä kirja sopii erinomaisesti ylemmän keskitason opiskelijoille, jotka haluavat opetella sanastoa itsenäisesti.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 sanasto

Shin Kanzen Masterin avulla hallitset sanaston, jota tarvitset viedäksesi japanin kielen taitosi seuraavalle tasolle: JLPT N1 Vocabulary. Tämä hyödyllinen opas sisältää kattavan kokoelman sanoja ja lauseita, jotka on luokiteltu aihepiireittäin ja käyttötarkoituksittain, joten voit oppia kaiken sanaston, joka sinun on tiedettävä JLPT N1 -kokeessa. Mukana on runsaasti harjoitustehtäviä, joiden avulla voit painaa uudet sanat mieleesi, jotta olet valmis kaikkeen koepäivänä.

Aloita japanin kielen tavoitteidesi saavuttaminen jo tänään Shin Kanzen Masterin avulla: JLPT N1 Vocabulary.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Kanji

Tämä kanji-oppikirja on täydellinen tapa oppia kirjoittamaan, lukemaan ja käyttämään viimeisiä 677 joyo-kanjia. Jokaiseen kanjiin liittyy sanastosanoja, joissa käytetään kyseistä merkkiä, jotta voit helposti muistaa ne.

Kirja sisältää myös haastavia harjoituksia, joissa käsitellään kanjien harvinaisia merkityksiä ja monimutkaisten tekstien kirjallista ymmärtämistä. Nämä harjoitukset antavat sinulle itsevarmuutta, jota tarvitset JLPT N1 -kokeen läpäisemiseen. Lisäksi kirjan kysymykset ovat samassa muodossa kuin kokeessa, joten voit harjoitella kokeen tekemistä jo ennen sitä!

Tämän hyödyllisen oppaan avulla hallitset kaikki kanjit, jotka sinun on osattava JLPT N1 -testissä.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension

Olitpa sitten JLPT N1 -kokeeseen valmistautuva opiskelija tai jo erinomaisen japanin kielen taitoinen, Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension on täydellinen kirja lukutaitosi parantamiseen. Kirjassa on laadukkaita tekstejä lehdistä, virallisista asiakirjoista ja mainoksista, ja se haastaa sinut miettimään tarkkaan lukemasi merkitystä.

Shin Kanzen Master sisältää kysymyksiä, jotka vaativat huolellista huomiota yksityiskohtiin: JLPT N1 Reading Comprehension on tärkeä työkalu japanin kielen luetun ymmärtämisen hallintaan.

Shin Kanzen Master: JLPT N1: Kuullun ymmärtäminen.

Shin Kanzen Master -kirjasarja on suunniteltu auttamaan sinua läpäisemään JLPT N1 -kokeen kunnialla, eikä tämä JLPT N1 -kuullun ymmärtämistä käsittelevä kirja ole poikkeus. Kirjan sisältä löydät runsaasti tietoa ja harjoituksia, jotka kehittävät japanin kielen suullista ymmärtämistäsi, kunnes saavutat JLPT N1 -kokeen läpäisyyn vaadittavan tason.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 kielioppi

Haluatko viedä kielioppitaitosi seuraavalle tasolle? Jos haluat läpäistä JLPT N1 -kokeen, sinun on hallittava kaikkein monimutkaisimmat kielioppimuodot. Tässä kohtaa Shin Kanzen Master: JLPT N1 Grammar.

Tässä kirjassa on tiiviit selitykset kaikista keskeisistä kohdista ja runsaasti harjoituskysymyksiä, jotka auttavat sinua painamaan käsitteet mieleesi. Kun olet käynyt tämän kirjan läpi, olet vahvistanut toimintataitojasi erittäin edistyneellä tasolla japanin kielessä. Miksi siis odottaa? Aloita kieliopin kohtien hallitseminen jo tänään Shin Kanzen Masterin avulla: JLPT N1 Grammar!

Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Tärkeitä sanastollisia sanoja

Jos haluat viedä japanin kielen taitosi seuraavalle tasolle, Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Important Vocabulary Words on täydellinen apuväline sinulle. Tämä kirja sisältää 2200 sanaa, jotka on luokiteltu teemakategorioihin, joten saat runsaasti uutta sanastoa opittavaksesi. Lisäksi löydät jokaista 200 sanaa varten lukukappaleet, joiden avulla opit uudet sanat helposti ulkoa. Ja jos tarvitset lisäapua, mukana on myös sovellus, joka sisältää lukukappaleiden äänitallenteet.

Kaikkien näiden hienojen ominaisuuksien ansiosta Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Important Vocabulary Words auttaa sinua menestymään JLPT N1 -testissä!

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Shin Kanzen Master: Kanzenzen: Full Set"

Tärkeimmät edut

  • Kattaa kaikki JLPT:n osa-alueet.
  • Selkeät selitykset ja runsaasti harjoituskysymyksiä.
  • Saavuta unelmasi japanin kielen oppimisesta!
  • Voit voittaa testin ja saada parhaat mahdolliset pisteet.

Lisätietoja

  • Tuotesarja: Shin Kanzen Master
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: Hiroko Miyoshi (三好裕子), Yukari Honda (本田ゆかり), Hiroaki Inouye (伊能裕晃), Satomi Kurusu (来栖里美), Maebo Kanako (前坊香菜子), Hitomi Tashiro (田代ひとみ), Seiko Miyata (宮田聖子), Tomoko Aramaki (荒巻朋子), Mariko Sakamoto (坂本まり子), Nakamura Kaori (中村かおり), Sachi Fukushima (福島佐知), Etsuko Tomomatsu (友松悦子), Reiko Ishii (石井怜子), Eiko Suzuki (鈴木英子), Kazumi Moriya (守屋和美), Mao Tagawa (田川麻央), Takako Yonehara (米原貴子), Katako Aoyagi (青柳方子), Miho Takagi (髙木美穂), Ryoko Morita (森田亮子), Yoko Yamazaki (山崎洋子), Akiko Saito (斎藤明子), Miho Kotano (小谷野美穂), Wang Ziyu (王亜茹), Junko Ohno (大野純子), Noriko Kimura (木村典子), Asa Shiota (塩田安佐), Kimie Abo (阿保きみ枝), Koji Miyata (宮田公治), Noriko Nakamura (中村則子), Are Hajikano (初鹿野阿れ), Tomoko Shimizu (清水知子), Rieko Fukuoka (福岡理恵子), Masuyo Sugiyama (杉山ますよ), Naoko Matsuda (松田直子), Yasuyo Cenimura (岑村康代), Masami Murakami (村上まさみ).
  • Sivut: 3892 sivua, sekä 8472 sivun täydennykset jaettu 23 kirjaan
  • Mukana olevat kirjat SKU: 9784883198481, 9784883197644, 9784883197637, 9784883197804, 9784883196944000, 9784883197439000, 9784883196715000, 9784883196098000, 9784883196883000, 9784883196104000, 9784883197354, 9784883195749, 9784883195725, 9784883195671, 9784883195473, 9784883195657, 9784883197620, 9784883195732, 9784883195466, 9784883195718, 9784883195664, 9784883195640, 9784883198054

Shin Kanzen Master: JLPT N4 sanastoa

"Shin Kanzen Master: JLPT N4 Vocabulary" -kirja on täydellinen tapa valmistautua JLPT N4 -kokeeseen. Se sisältää kaiken sanaston, joka sinun on tiedettävä, jotta voit olla paras kokeessa, ja se on esitetty helposti ymmärrettävässä muodossa. Kirja sisältää myös esimerkkilauseet jokaisesta sanastosta, jotta näet, miten sanoja käytetään todellisessa kontekstissa. "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Vocabulary" -kirjan avulla olet valmis läpäisemään JLPT N4 -kokeen kunnialla!

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension

Haluatko olla ässä JLPT N4 -lukutaidon ymmärtämiskokeissa? Sitten tarvitset "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension"! Tämä kirja tarjoaa selkeät ja tiiviit selitykset kaikista keskeisistä käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä, sekä runsaasti harjoituskysymyksiä, joilla voit testata tietämystäsi. Sen suoraviivaisen lähestymistavan ansiosta hallitset materiaalin nopeasti ja voit valmistautua kokeeseen luottavaisin mielin.

Älä siis odota enää, vaan hanki itsellesi "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension" jo tänään!

Shin Kanzen Master: JLPT N4: Kuullun ymmärtäminen.

Jos etsit kattavaa ja tehokasta tapaa valmistautua JLPT N4:n kuullunymmärtämisen osa-alueeseen, älä etsi enempää kuin "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Listening Comprehension". Tämä kirja sisältää lukuisia kuullunymmärtämistehtäviä, joiden avulla voit hioa taitojasi ja parantaa mahdollisuuksiasi läpäistä koe. Tämän kirjan avulla voit lähestyä JLPT N4 -koetta luottavaisesti ja selviytyä siitä voittajana!

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji

JLPT N4 -tason läpäisyyn tarvittavien kanjien osaaminen voi olla vaikeaa. Mutta Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji, voit olla varma, että olet valmistautunut. Tässä kirjassa on täydellinen luettelo kokeessa tarvittavista kanjeista sekä esimerkkilauseet ja harjoituskysymykset. Sen suoraviivaisen lähestymistavan ansiosta opit helposti kaikki kanjit, joita tarvitset läpäistäksesi JLPT N4 -tason.

Shin Kanzen Master: JLPT N4 kielioppi

"Shin Kanzen Master: JLPT N4 Grammar" on kirja, joka kattaa kaiken kieliopin, joka sinun on tiedettävä läpäistäksesi JLPT:n N4-tasolla. Se menee suoraan asiaan ja kattaa kaiken tarvittavan helposti ymmärrettävällä tavalla. Mukana on runsaasti harjoituskysymyksiä, joiden avulla voit tarkistaa ymmärryksesi matkan varrella.

"Shin Kanzen Master: JLPT N4 Grammar", voit olla varma, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot JLPT N4-kokeeseen!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 sanastoa

Jos haluat oppia JLPT N3 -sanastoa ennätysajassa, etsi Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary". Tämä kattava ja helppokäyttöinen opas auttaa sinua hallitsemaan kaikki JLPT N3 -tasolla tarvittavat sanastot.

Shin Kanzen Master sisältää selkeät ja ytimekkäät selitykset jokaiselle sanalle ja esimerkkilauseet, jotka havainnollistavat käyttöä: JLPT N3 Vocabulary" on välttämätön apuväline jokaiselle, joka haluaa tosissaan oppia japania. Miksi siis odottaa? Aloita japanin kielen matkasi jo tänään "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary"!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension

Etsitkö kirjaa, jonka avulla voit parantaa luetun ymmärtämisen taitojasi JLPT N3 -kokeeseen? Älä etsi enempää kuin "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension"! Tämä kirja on täynnä hyödyllisiä vinkkejä, niksejä ja tietoja, joiden avulla voit olla paras testin luetun ymmärtämisen osa-alueella.

"Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension" on täydellinen työkalu, joka auttaa sinua lisäämään itseluottamustasi ja tietämystäsi, jotta voit läpäistä JLPT N3 -testin kunnialla! Älä odota enää; tilaa kappaleesi jo tänään!

Shin Kanzen Master: JLPT N3: Kuullun ymmärtäminen.

Tämä kirja on välttämätön kaikille, jotka opiskelevat JLPT N3 -kokeeseen. Se sisältää monia kuullunymmärtämisharjoituksia, jotka auttavat sinua kehittämään japanin kielen suullista ymmärtämistäsi. Harjoituksia on helppo seurata, ja ne auttavat sinua kasvattamaan itseluottamustasi koetta varten. Säännöllisellä harjoittelulla voit ymmärtää japanilaisia keskusteluja keskitasolla.

Aloita matkasi JLPT-menestykseen jo tänään!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Kanji

Shin Kanzen Master: Kirja kattaa kaikki kokeessa tarvittavat kanjit, ja se on välttämätön opas kaikille, jotka haluavat parantaa japanin kielen taitojaan. Tiivistetyt ja suoraviivaiset selitykset tekevät monimutkaisten kanjien oppimisesta helppoa, ja hyödylliset harjoitukset varmistavat, että opiskelijat säilyttävät oppimansa.

Shin Kanzen Master sisältää kaiken tarvittavan yhdessä niteessä: JLPT N3 Kanji on paras apuväline kaikille, jotka haluavat menestyä JLPT N3 -kokeessa.

Shin Kanzen Master: JLPT N3 kielioppi

Etsitkö kirjaa, joka auttaa sinua hallitsemaan JLPT N3 -kokeen kielioppisäännöt? Älä etsi kauempaa kuin Shin Kanzen Master: JLPT N3 Grammar. Tämä kirja kattaa kattavasti kaikki kielioppisäännöt, jotka sinun on tiedettävä läpäistäksesi JLPT N3 -kokeen, ja se on jaettu kolmeen pääosaan.

Ensimmäisessä osassa perehdytään perusteellisesti siihen, mitä sinun on tiedettävä ennen tenttiin valmistautumista. Toisessa ja kolmannessa osassa keskitytään sen sijaan harjoitteluun, ja harjoituksissa aihetta lähestytään eri näkökulmista.

Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 Tärkeitä sanastosanoja

Etsitkö JLPT N3:n ässää? Sitten sinun on saatava käsiisi Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 tärkeää sanastoa. Tämä kirja sisältää 1800 keskeistä sanaa, jotka sinun on tiedettävä läpäistäksesi tämän kriittisen japanin kokeen.

Sanasto on ryhmitelty leksikaalisen kentän mukaan, joten sinun on helppo löytää johdannaismuotoja ja sanoja, jotka koostuvat opittavista termeistä. Tämä on välttämätön opinto-opas kaikille, jotka haluavat tosissaan läpäistä JLPT N3 -kokeen ja viedä japanin kielen taitonsa seuraavalle tasolle.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 sanastoa

Olitpa sitten äidinkielenäsi japania puhuva tai japania toisena kielenä opiskeleva, Shin Kanzen Master: JLPT N2 Vocabulary -kirja on täydellinen apuväline, joka auttaa sinua menestymään JLPT N2 -kokeessa. Tämä erittäin kattava kirja kattaa yli 2280 sanaa ja tarjoaa runsaasti harjoitusmahdollisuuksia lähes 1000 kysymyksen avulla, jotka on suunniteltu valmistamaan sinua paremmin menestykseen koepäivänä.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension

Shin Kanzen -mestari: JLPT N2 Reading Comprehension on loistava apuväline niille, jotka haluavat parantaa luetun ymmärtämisen taitojaan. Tämä kirja tarjoaa katsauksia, selityksiä ja esseitä eri aiheista, jotta lukijat ymmärtäisivät paremmin lauserakenteita ja löytäisivät oikeat vastaukset kysymyksiin. Lisäksi mukana on harjoituskysymyksiä ja koekysymys, jotka auttavat lukijoita valmistautumaan JLPT N2 -kokeeseen.

Shin Kanzen Master: JLPT N2: Kuullun ymmärtäminen.

Onko tavoitteenasi läpäistä JLPT N2? Sitten tämä kirja on sinua varten! Shin Kanzen Master: JLPT N2 Listening Comprehension on suunniteltu auttamaan sinua parantamaan japanin kielen suullista ymmärtämistä, ja oppitunneilla keskitytään kuullun ymmärtämisen taitoihin. Kirja on jaettu kolmeen osaan: johdanto, oppitunnit ja testi. Älä siis enää odota, vaan aloita jo tänään Shin Kanzen Master: JLPT N2 Listening Comprehension!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji

Oletko valmis tarttumaan JLPT N2:een? Sitten tämä on oikea kirja sinulle!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji sisältää 1046 merkkiä, mikä on puolet joyo-kanjeista. Tämä tarkoittaa, että kun olet käyttänyt tätä kirjaa, osaat tunnistaa ja kirjoittaa enemmän kuin tarpeeksi kanjeita läpäistäksesi JLPT N2 -kokeen.

Tämä kirja ei kuitenkaan ole pelkkä ulkoa opeteltavien hahmojen luettelo. Se sisältää myös esimerkkejä sanoista, joissa näitä kanjeja käytetään, ja harjoituksia, joiden avulla voit painaa jokaisen merkin mieleesi. Lisäksi mukana on CD-levy, joka sisältää kuullun ymmärtämisharjoituksia.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 kielioppi

Tämä kirja voi olla avain menestykseen JLPT N2 -testissä. Se sisältää runsaasti tietoa edistyneistä kielioppiasioista, jotka sinun on tiedettävä läpäistäksesi kokeen. Kirja on jaettu kolmeen pääosaan. Ensimmäisessä osassa tutustut uusiin kielioppisääntöihin. Toisessa osassa opit 211 kieliopillista muotoa. Kolmannessa osassa voit testata tietojasi kysymysten avulla.

Älä siis enää odota, vaan tilaa Shin Kanzen Master: JLPT N2 Grammar jo tänään!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 2200 Tärkeitä sanastollisia sanoja

Shin Kanzen Masterin kanssa: JLPT N2 2200 Important Vocabulary Words, sinulla on kaikki sanasto, jota tarvitset läpäistäksesi JLPT N2 -kokeen. Tämä kirja sopii erinomaisesti ylemmän keskitason opiskelijoille, jotka haluavat opetella sanastoa itsenäisesti.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 sanasto

Shin Kanzen Masterin avulla hallitset sanaston, jota tarvitset viedäksesi japanin kielen taitosi seuraavalle tasolle: JLPT N1 Vocabulary. Tämä hyödyllinen opas sisältää kattavan kokoelman sanoja ja lauseita, jotka on luokiteltu aihepiireittäin ja käyttötarkoituksittain, joten voit oppia kaiken sanaston, joka sinun on tiedettävä JLPT N1 -kokeessa. Mukana on runsaasti harjoitustehtäviä, joiden avulla voit painaa uudet sanat mieleesi, jotta olet valmis kaikkeen koepäivänä.

Aloita japanin kielen tavoitteidesi saavuttaminen jo tänään Shin Kanzen Masterin avulla: JLPT N1 Vocabulary.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Kanji

Tämä kanji-oppikirja on täydellinen tapa oppia kirjoittamaan, lukemaan ja käyttämään viimeisiä 677 joyo-kanjia. Jokaiseen kanjiin liittyy sanastosanoja, joissa käytetään kyseistä merkkiä, jotta voit helposti muistaa ne.

Kirja sisältää myös haastavia harjoituksia, joissa käsitellään kanjien harvinaisia merkityksiä ja monimutkaisten tekstien kirjallista ymmärtämistä. Nämä harjoitukset antavat sinulle itsevarmuutta, jota tarvitset JLPT N1 -kokeen läpäisemiseen. Lisäksi kirjan kysymykset ovat samassa muodossa kuin kokeessa, joten voit harjoitella kokeen tekemistä jo ennen sitä!

Tämän hyödyllisen oppaan avulla hallitset kaikki kanjit, jotka sinun on osattava JLPT N1 -testissä.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension

Olitpa sitten JLPT N1 -kokeeseen valmistautuva opiskelija tai jo erinomaisen japanin kielen taitoinen, Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension on täydellinen kirja lukutaitosi parantamiseen. Kirjassa on laadukkaita tekstejä lehdistä, virallisista asiakirjoista ja mainoksista, ja se haastaa sinut miettimään tarkkaan lukemasi merkitystä.

Shin Kanzen Master sisältää kysymyksiä, jotka vaativat huolellista huomiota yksityiskohtiin: JLPT N1 Reading Comprehension on tärkeä työkalu japanin kielen luetun ymmärtämisen hallintaan.

Shin Kanzen Master: JLPT N1: Kuullun ymmärtäminen.

Shin Kanzen Master -kirjasarja on suunniteltu auttamaan sinua läpäisemään JLPT N1 -kokeen kunnialla, eikä tämä JLPT N1 -kuullun ymmärtämistä käsittelevä kirja ole poikkeus. Kirjan sisältä löydät runsaasti tietoa ja harjoituksia, jotka kehittävät japanin kielen suullista ymmärtämistäsi, kunnes saavutat JLPT N1 -kokeen läpäisyyn vaadittavan tason.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 kielioppi

Haluatko viedä kielioppitaitosi seuraavalle tasolle? Jos haluat läpäistä JLPT N1 -kokeen, sinun on hallittava kaikkein monimutkaisimmat kielioppimuodot. Tässä kohtaa Shin Kanzen Master: JLPT N1 Grammar.

Tässä kirjassa on tiiviit selitykset kaikista keskeisistä kohdista ja runsaasti harjoituskysymyksiä, jotka auttavat sinua painamaan käsitteet mieleesi. Kun olet käynyt tämän kirjan läpi, olet vahvistanut toimintataitojasi erittäin edistyneellä tasolla japanin kielessä. Miksi siis odottaa? Aloita kieliopin kohtien hallitseminen jo tänään Shin Kanzen Masterin avulla: JLPT N1 Grammar!

Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Tärkeitä sanastollisia sanoja

Jos haluat viedä japanin kielen taitosi seuraavalle tasolle, Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Important Vocabulary Words on täydellinen apuväline sinulle. Tämä kirja sisältää 2200 sanaa, jotka on luokiteltu teemakategorioihin, joten saat runsaasti uutta sanastoa opittavaksesi. Lisäksi löydät jokaista 200 sanaa varten lukukappaleet, joiden avulla opit uudet sanat helposti ulkoa. Ja jos tarvitset lisäapua, mukana on myös sovellus, joka sisältää lukukappaleiden äänitallenteet.

Kaikkien näiden hienojen ominaisuuksien ansiosta Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Important Vocabulary Words auttaa sinua menestymään JLPT N1 -testissä!

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.