Ale!

Nihongo Sou Matome: Nongomeo Nongo: Ultimate Set: Ultimate Set

Tuotteen yleiskatsaus: Nihongo Sou Matome: Ultimate Set on täydellinen tapa oppia japania nopeasti ja tehokkaasti. Tämä paketti sisältää kaikki tarvittavat kirjat, jotka auttavat sinua hallitsemaan kielen, mukaan lukien sanastoa, kanjeja, kielioppia, luetun ymmärtämistä ja kuullun ymmärtämistä käsittelevät kirjat. Tämän setin avulla voit suorittaa JLPT-kokeen (Japanin kielen taitotesti) millä tahansa tasolla varmuudella. Olitpa sitten vasta aloittamassa tai yrittämässä saavuttaa sujuvan kielitaidon, tämä sarja on pakollinen hankinta kaikille, jotka haluavat tosissaan oppia japania.

¥ 78,900

Bundle content:

Nihongo Sou Matome JLPT N5: Sanasto, Kanji, Kielioppi, Lukeminen Kuunteleminen

Haluatko läpäistä JLPT N5 -kokeen nopeasti? Älä katso pidemmälle! Tämän 8 viikon oppaan avulla hallitset kanjit, sanaston, kieliopin ja kuuntelutaidot hetkessä. Selkeät selitykset, esimerkit ja englanninkieliset käännökset sekä CD-levy lisäkuunteluharjoituksia varten tekevät tästä kirjasta parhaan mahdollisen menestyksen kokeessa. Joten mitä sinä odotat? Hanki "Nihongo Sou Matome JLPT N5: Vocabulary, Kanji, Grammar, Reading Listening" jo tänään!

Nihongo Sou Matome JLPT N4: Kanjit ja sanasto

Oletko kiinnostunut opiskelemaan japania tai parantamaan japanin kielen taitojasi? Tämä työkirja on täydellinen kaikille, jotka valmistautuvat JLPT N4 -tason kokeeseen. Luvut on jaettu viikkoihin, joten sitä on helppo seurata, ja se kattaa useita yleisesti käytettyjä kanji-sanoja ja -merkkejä. Kätevien kuvitusten ansiosta ymmärrät paremmin matkustamiseen ja päivittäisiin toimintoihin liittyviä lukutapoja ja ilmaisuja. Tämä työkirja auttaa parantamaan sanavarastoasi ja kanji-taitojasi riippumatta siitä, oletko aloittelija vai onko sinulla jo aiempaa kokemusta kielestä.

Nihongo Sou Matome JLPT N4: Kielioppi, lukeminen ja kuunteleminen

Haluatko viedä japanin kielen perustaitosi seuraavalle tasolle? Tämä työkirja on täydellinen kaikille, jotka valmistautuvat JLPT N4 -kielen kielioppi- ja ymmärtämiskokeisiin. Viikoittaisissa luvuissa esitellään joukko keskeisiä kielioppirakenteita, jotka selitetään englanniksi ja vietnamiksi. Lisäksi jokaisessa luvussa on esimerkkejä japanin arkipäivästä, joten kielioppirakenteiden muistaminen ja harjoittelu on helppoa. Lisäksi mukana on kuuntelu-CD, joka auttaa sinua totuttelemaan koemuotoon!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji on täydellinen opas kaikille, jotka valmistautuvat japanin kielen taitotestiin N3-tasolla.

Tämä kirja on suunniteltu käytettäväksi kuuden viikon ajan, ja siinä on yksi päivittäinen oppitunti. Jokaisessa luvussa esitellään uusi teema, ja siinä on kaikki aiheeseen liittyvät kanjit, jotta voit muistaa ne helpommin. Kirjassa on myös kuvitusta visuaalisen oppimisen helpottamiseksi, ja jokaisen oppitunnin lopussa on harjoituskysymyksiä, joihin annetaan vastaukset seuraavana päivänä. Kirja sisältää kaikkien kanjien englannin-, kiinan- ja koreankieliset käännökset, joten se sopii erinomaisesti itsenäiseen opiskeluun.

Aloita matkasi JLPT N3 -testin läpäisemiseen jo tänään Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji -kirjan avulla!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Sanasto

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Vocabulary on loistava apuväline kaikille, jotka haluavat parantaa japanin kielen sanastotaitojaan. Kirja on jaettu käteviin, helposti hallittaviin osioihin, joissa on selkeät ja ytimekkäät selitykset sekä runsaasti visuaalisia ja tilannekohtaisia esimerkkejä, jotka auttavat vahvistamaan materiaalia. Kirja sisältää myös hyödyllisen sanaston kaikista keskeisistä käsitteistä. Nihongo Sou Matome JLPT N3: Vocabulary on välttämätön apuväline jokaiselle, joka haluaa tosissaan oppia japania, olipa kyseessä sitten JLPT-kokeeseen opiskelu tai japanin kielen sanavaraston kartuttaminen.

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kielioppi

Jos etsit resurssia, joka auttaa sinua parantamaan kielioppitaitojasi JLPT N3 -kokeessa, etsi Nihongo Sou Matome JLPT N3: Grammar. Tämä kirja on täynnä paljon hyödyllistä tietoa ja harjoituksia, joiden avulla voit oppia kaikki olennaiset kielioppikohdat, jotka sinun on tiedettävä kokeessa. Älä anna huonojen kielioppitaitojen estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi - hanki Nihongo Sou Matome JLPT N3: Grammar jo tänään!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kuullun ymmärtäminen

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Listening Comprehension -kirja on täydellinen tapa parantaa taitojasi japanin kielen taitotestiä N3 varten. Tässä harjoituskirjassa on helppotajuiset selitykset ja esimerkkidialogit, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja oppimaan materiaalin. Sen lisäksi mukana on myös äänitallenteita, jotta saat tuntuman siitä, miltä keskustelu kuulostaisi tosielämässä.

Kun olet lukenut tämän kirjan loppuun, olet valmis JLPT N3 -kokeen kuullun ymmärtämisen osiossa ässä!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Luetun ymmärtäminen

Haluatko olla ässä JLPT N3:n luetun ymmärtämisen kokeessa? Sitten tarvitset "Nihongo Sou Matome JLPT N3: Reading Comprehension" -työkirjan! Sisältä löydät 42 vaiheittaista oppituntia, joissa edetään asteittain vaikeampiin lukutehtäviin. Selkeiden selitysten ja runsaiden harjoitustehtävien ansiosta tämä työkirja on välttämätön kaikille, jotka haluavat läpäistä JLPT N3 -kokeen. Älä siis enää odota, vaan hae kappaleesi jo tänään!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji on täydellinen opas kaikille, jotka haluavat parantaa japanin kielen taitojaan. Kahdeksan viikkoa kestävä ohjelma kattaa kaikki kanji-merkit, joita tarvitaan JLPT N2 -kokeen läpäisyyn, ja tarjoaa yksityiskohtaiset selitykset ja runsaasti harjoitusmahdollisuuksia. Selkeän ja ytimekkään opetuksen ansiosta Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji on tärkeä apuväline kaikille, jotka haluavat tosissaan hallita japanin kieltä.

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Sanasto

"Nihongo Sou Matome JLPT N2: Vocabulary" on täydellinen kirja kaikille, jotka opiskelevat japanin kielen taitotestiä varten N2-tasolla. Se tarjoaa esimerkkilauseet ja kuvitukset jokaisesta sanastosanasta, joten se on helppo ymmärtää ja muistaa. Tämä kirja sisältää yli 1400 sanaa ja lausetta, joten se auttaa sinua selviytymään JLPT-kokeen sanasto-osuudesta. Tilaa kappaleesi jo tänään ja pääset askeleen lähemmäksi JLPT-kokeen läpäisyä!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kielioppi

Haluatko olla ässä JLPT N2:n kielioppiosiossa? Katso vain tätä Nihongo Sou Matome -opinto-opasta! Tämä kirja on täynnä JLPT N2:n kieliopin keskeisiä kohtia, jotka on järjestetty siten, että voit oppia samankaltaisia asioita joka viikko. Selkeiden selitysten ja runsaiden harjoituskysymysten ansiosta sinusta tulee kieliopin mestari hetkessä!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kuullun ymmärtäminen

Jos haluat olla paras JLPT N2 kuullun ymmärtämisen kokeessa, tämä Nihongo Sou Matome -opas on välttämätön! Se on täynnä keskeisiä kielioppikohtia, jotka on järjestetty niin, että opit samanlaisia asioita joka viikko. Selkeiden selitysten ja runsaiden harjoituskysymysten ansiosta sinusta tulee kieliopin mestari hetkessä!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Luetun ymmärtäminen

Etsitkö tapaa parantaa luetun ymmärtämisen taitojasi JLPT N2 -tasoa varten? Jos näin on, tämä kuuden viikon kurssi on täydellinen sinulle!

Joka viikko keskitytään eri lauserakenteeseen, ja kurssin lopussa pystyt ymmärtämään ja tulkitsemaan erilaisia tekstityyppejä. Säännöllisen harjoittelun avulla pystyt lähestymään luetun ymmärtämisen kysymyksiä JLPT N2 -kokeessa luottavaisesti.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kanjit

Haluatko olla ässä JLPT N1:ssä? Sitten sinun on saatava käsiisi Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kanji. Tämä on kahdeksan viikkoa kestävä opinto-opas, joka opettaa sinulle kaiken tarvittavan kanjeista ja ryhmittelee sanat niiden samankaltaisuuksien mukaan. Joten riippumatta siitä, kuinka kiireinen aikataulusi on, voit silti oppia kanjit tehokkaasti!

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Sanasto

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Vocabulary on täydellinen tapa oppia 1300 sanaa, joita tarvitaan JLPT-tason N1 kokeessa. Tämä kirja on suunniteltu auttamaan opiskelijoita painamaan sanastoa mieleen nopeasti ja tehokkaasti, ja se sisältää harjoitustehtäviä ja kertaustestejä.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Vocabulary -kirjan avulla opit kaiken sanaston, jota tarvitset JLPT-tason N1-kokeessa.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kielioppi

Haluatko olla paras japanin kielen taitotestissä N1-tasolla? Sitten sinun on saatava käsiisi "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Grammar". Tämä tärkeä kielioppiharjoituskirja sisältää kaiken, mitä tarvitset JLPT N1 -kokeen läpäisemiseen tarvittavien keskeisten kielioppiasioiden hallitsemiseksi.

Selkeät ja tiiviit selitykset jokaiselle kielioppikohdalle, runsaasti harjoituskysymyksiä ja vastausavaimet itseopiskelua varten tekevät "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Grammar" -kirjasta välttämättömän opiskeluvälineen jokaiselle, joka haluaa tosissaan saada huippupisteet JLPT N1 -testissä.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kuullun ymmärtäminen

Jos etsit opinto-opasta, jonka avulla voit olla paras JLPT N1 -kokeen kuullun ymmärtämisen osiossa, etsi "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Listening Comprehension". Tämä kattava opas kattaa kaiken olennaisen materiaalin, joka sinun on tiedettävä menestyäksesi kokeessa, mukaan lukien vinkkejä ja strategioita, joiden avulla voit maksimoida japanilaisten ääniraitojen ymmärtämisen. Selkeiden ja ytimekkäiden selitysten, runsaiden harjoituskysymysten ja yksityiskohtaisen vastausavainten ansiosta tämä opas tarjoaa kaiken, mitä tarvitset saadaksesi hyvät pisteet JLPT N1 -kuulon ymmärtämisen kokeessa.

Älä anna alhaisen pistemäärän kokeessa romuttaa kieltenopiskeluunelmiasi - hanki "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Listening Comprehension" jo tänään ja aloita matkasi kohti menestystä!

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Ymmärtäminen

Haluatko viedä japanin kielen lukutaitosi seuraavalle tasolle? Silloin tarvitset "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Reading Comprehension". Tämä kuuden viikon kurssi on suunniteltu opettamaan sinulle japanin kielen lukemista erittäin edistyneellä tasolla. Kurssin lopussa osaat lukea japania sujuvasti ja pystyt ymmärtämään monimutkaisia tekstejä. "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Reading Comprehension" avulla olet askeleen lähempänä todellista japanin kielen asiantuntijaa!

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N4-N5

Jos etsit hauskaa ja mukaansatempaavaa tapaa tehostaa japanin kielen opiskelua, etsi Shin Nihongo 500 Mon!

500 kysymystä -sarja on aina ollut suosittu valinta opiskelijoille, jotka suunnittelevat JLPT-kokeen suorittamista, eikä tämä uudistettu painos ole poikkeus. Se tarjoaa yli 500 monivalintakysymystä, jotka ovat loistavaa valmistautumista ennen JLPT N5- tai N4-kokeeseen valmistautumista!

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N3

Jos etsit opinto-opasta, joka auttaa sinua saavuttamaan JLPT N3 -kokeen kärkisijat, tarvitset Shin Nihongo 500 Mon. Tämä tunnetun Ask-kustantamon uudistettu versio on juuri se, mitä tarvitset valmistautuaksesi kokeeseen menestyksekkäästi.

Kirja on suunniteltu neljän viikon opintojaksoksi, jossa keskitytään joka viikko eri aihealueeseen. Saat joka päivä 15 kysymystä, jotka kattavat kanjin, sanaston ja kieliopin. Jokaisen sivun kääntöpuolella olevissa yksityiskohtaisissa vastauksissa on englannin-, kiinan- ja vietnaminkieliset käännökset ja selitykset, joten voit olla varma, että ymmärrät kaiken täysin.

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2

Jos haluat päivittää japanin kielen taitojasi ennen JLPT-kokeen suorittamista, tämä kirja on sinua varten! Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2 kattaa 500 kysymystä virallisen kokeen tasolta 2. Kysymykset on järjestetty päivittäiseen harjoitteluun sopivalla tavalla, ja niiden vaikeustaso on nouseva. Joka päivä teet muutaman harjoituksen ja tarkistat vastauksesi annettujen selitysten perusteella. Se on erinomainen tapa kartuttaa taitojasi ja itseluottamustasi ennen kokeen suorittamista.

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N1

Haluatko parantaa japanin kielen kirjoitus-, sanasto- ja kielioppitaitojasi edistyneelle tasolle? Shin Nihongo 500 Mon JLPT N1 -kirja sopii sinulle tällaisessa tapauksessa erinomaisesti. Tämän kirjan avulla opiskelijat voivat arvioida taitojaan kurinalaisesti ja asteittain. Se sisältää 500 kysymystä virallisen JLPT:n tasolta N1. Voit yksinkertaisesti seurata edistymistäsi, koska kysymykset on järjestetty päivittäisiin ja viikoittaisiin yksiköihin, joiden vaikeusaste vaihtelee. Lisäksi jokaisessa kysymyksessä on selkeä selitys, joten virheiden tunnistaminen ja parantaminen eteenpäin on helppoa. Joten miksi et kokeilisi sitä heti?

1000 keskeistä sanastoa JLPT N5 -tehtäviin

Olitpa sitten vasta aloittamassa japanin kielen oppimismatkaa tai valmistautumassa JLPT N5 -tutkintoon, tämä kirja on sinulle välttämätön! Se sisältää 1000 yleisintä japanin sanastoon kuuluvaa sanaa, jotka on ryhmitelty kymmeneen lukuun, jotka perustuvat jokapäiväisen elämän teemoihin. Mukana on myös kaikkien esiintyvien kanji-merkkien lukutapa sekä äänitiedostoja, joissa on esimerkkilauseet jokaisesta sanastosanasta. Älä siis enää odota, vaan hanki tämä kirja ja aloita japanin sanaston keskeisten sanojen oppiminen jo tänään!

1500 keskeistä sanastoa JLPT N4-kokeeseen

Etsitkö JLPT N4 -kokeeseen ässää? Sitten tarvitset tämän tärkeän sanastokirjan! Se kattaa kaikki keskeiset sanat ja fraasit, jotka sinun on osattava japanin kielen taitotestin tasolla 4. Sanasto on jaettu aihepiireihin, kuten aika, perhe, koti, huoneet jne., joten voit keskittyä opiskelussasi tärkeimpiin alueisiin. Jokaisen sanan mukana on yksityiskohtaisia kielioppihuomautuksia, japaninkielisiä esimerkkilauseet englannin- ja vietnaminkielisine käännöksineen sekä kätevä rastiruutu, jonka avulla voit seurata edistymistäsi.

2000 keskeistä sanastoa JLPT N3 -tehtävään.

Yksi tärkeimmistä asioista JLPT-kokeeseen valmistautuessa on keskeisen sanaston oppiminen. Tässä kohtaa 2000 Essential Vocabulary for the JLPT N3 on täydellinen apuväline, jonka avulla voit hankkia kokeessa tarvittavaa sanastoa. Kirja sisältää 1393 JLPT-kokeessa yleisesti esiintyvää ja jokapäiväisessä elämässä käytettävää sanaa, jotka on jaettu useisiin osioihin aiheen mukaan. Jokaisessa osiossa esitellään uusia sanoja, mikä tekee niiden oppimisesta suoraviivaisempaa ja tehokkaampaa.

2000 Essential Vocabulary for the JLPT N3 -kokeen avulla olet askeleen lähempänä kokeen läpäisyä ja japanin kielen hallintaa keskitasolla!

2500 keskeistä sanastoa JLPT N2 -tehtävään (englanti / kiina / vietnam).

Tämä kirja on välttämätön apuväline, jos haluat parantaa japanin kielen sanavarastoasi. 2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 sisältää kaikki sanat, jotka sinun on tiedettävä menestyäksesi JLPT-kokeessa, ja se kattaa laajan aihepiirin, jotta voit valmistautua kaikkiin tilanteisiin. Kirja on helppokäyttöinen, sillä jokainen sana on esitetty selkeässä ja tiiviissä muodossa, ja voit seurata edistymistäsi rastittamalla oppimasi sanat. Tässä kirjassa on 12 lukua, jotka kattavat kaiken arkielämästä bisnesjapaniin, joten siinä on kaikki, mitä tarvitset sanavarastosi kartuttamiseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen.

3000 keskeistä sanastoa JLPT N1-kokeeseen

Tämä kirja on sinua varten, jos haluat saada etumatkaa JLPT N1 -kokeeseen. 3000 Essential Vocabulary for the JLPT N1 sisältää kaikki ne sanat ja fraasit, jotka sinun on tiedettävä, jotta pärjäät kokeessa. Sanasto on jaettu aihepiireihin, kuten aika, perhe, koti ja huoneet, joten voit keskittyä opiskelussasi niihin alueisiin, jotka vaativat eniten huomiota. Jokaisessa kohdassa on kielioppitoimintoja, käännökset englanniksi ja vietnamiksi sekä japaninkielinen esimerkkilause ja sen käännös.

Tässä kirjassa on yhteensä 1852 sanaa, joten siinä on kaikki, mitä tarvitset rakentaaksesi vahvan perustan edistyneelle japanin sanastolle.

Nihongo Katsuyō -mestari: JLPT N5/N4: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4

Haluatko oppia japanin verbien ja adjektiivien taivutuksen perusteet? Tutustu Nihongo Katsuyō Masteriin: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4. Tämä Nihongo So-matome -sarjan kustantajien pikakurssi on täydellinen aloittelijoille, sillä se sisältää tiiviitä, helposti seurattavia oppitunteja ja taivutuskaavioita. Lisäksi bonussanastoluettelo JLPT N4-N5 -tason keskeisistä verbeistä ja adjektiiveista on otettu suoraan suosituista ongelmallisista oppikirjoista ja työkirjoista. Näiden perusliitosten hallitseminen antaa sinulle itsevarmuutta, jota tarvitset rakentaaksesi monimutkaisempia lauseita täsmällisesti. Miksi siis odottaa? Nouda Nihongo Katsuyō Master -kirjasi jo tänään!

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Nihongo Sou Matome: Set"

Tärkeimmät edut

  • Opi japania nopeasti ja tehokkaasti.
  • Suorita JLPT-kokeet itsevarmasti.
  • Pystyt vihdoin kommunikoimaan japanilaisten ystävien ja perheenjäsenten kanssa.
  • Tee vaikutus pomoosi puhumalla sujuvasti vierasta kieltä.

Lisätietoja

  • Tuotesarja: Nihongo Sou Matome, , Shin Nihongo 500 Moni
  • Kustantaja: ASK Books
  • Kirjoittajat: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子), ARC Academy (アークアカデミー), Fumiko Kikuchi (菊池富美子)
  • Sivut: 3348 sivua jaettuna 28 kirjaan
  • Mukana olevat kirjat SKU: 9784866390765, 9784866390741, 9784866390758, 9784872179613, 9784872179606, 9784872179590, 9784872179637, 9784872179620, 9784872177275, 9784872177282, 9784872177299, 9784872177923, 9784872177640, 9784866392417, 9784866392400, 9784866392394, 9784866392431, 9784866392424, 9784872179408, 9784872179415, 9784872179422, 9784872179439, 9784872179811000, 9784872179828000, 9784872179835000, 9784872179842, 9784872179859000, 9784866392332

Nihongo Sou Matome JLPT N5: Sanasto, Kanji, Kielioppi, Lukeminen Kuunteleminen

Haluatko läpäistä JLPT N5 -kokeen nopeasti? Älä katso pidemmälle! Tämän 8 viikon oppaan avulla hallitset kanjit, sanaston, kieliopin ja kuuntelutaidot hetkessä. Selkeät selitykset, esimerkit ja englanninkieliset käännökset sekä CD-levy lisäkuunteluharjoituksia varten tekevät tästä kirjasta parhaan mahdollisen menestyksen kokeessa. Joten mitä sinä odotat? Hanki "Nihongo Sou Matome JLPT N5: Vocabulary, Kanji, Grammar, Reading Listening" jo tänään!

Nihongo Sou Matome JLPT N4: Kanjit ja sanasto

Oletko kiinnostunut opiskelemaan japania tai parantamaan japanin kielen taitojasi? Tämä työkirja on täydellinen kaikille, jotka valmistautuvat JLPT N4 -tason kokeeseen. Luvut on jaettu viikkoihin, joten sitä on helppo seurata, ja se kattaa useita yleisesti käytettyjä kanji-sanoja ja -merkkejä. Kätevien kuvitusten ansiosta ymmärrät paremmin matkustamiseen ja päivittäisiin toimintoihin liittyviä lukutapoja ja ilmaisuja. Tämä työkirja auttaa parantamaan sanavarastoasi ja kanji-taitojasi riippumatta siitä, oletko aloittelija vai onko sinulla jo aiempaa kokemusta kielestä.

Nihongo Sou Matome JLPT N4: Kielioppi, lukeminen ja kuunteleminen

Haluatko viedä japanin kielen perustaitosi seuraavalle tasolle? Tämä työkirja on täydellinen kaikille, jotka valmistautuvat JLPT N4 -kielen kielioppi- ja ymmärtämiskokeisiin. Viikoittaisissa luvuissa esitellään joukko keskeisiä kielioppirakenteita, jotka selitetään englanniksi ja vietnamiksi. Lisäksi jokaisessa luvussa on esimerkkejä japanin arkipäivästä, joten kielioppirakenteiden muistaminen ja harjoittelu on helppoa. Lisäksi mukana on kuuntelu-CD, joka auttaa sinua totuttelemaan koemuotoon!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji on täydellinen opas kaikille, jotka valmistautuvat japanin kielen taitotestiin N3-tasolla.

Tämä kirja on suunniteltu käytettäväksi kuuden viikon ajan, ja siinä on yksi päivittäinen oppitunti. Jokaisessa luvussa esitellään uusi teema, ja siinä on kaikki aiheeseen liittyvät kanjit, jotta voit muistaa ne helpommin. Kirjassa on myös kuvitusta visuaalisen oppimisen helpottamiseksi, ja jokaisen oppitunnin lopussa on harjoituskysymyksiä, joihin annetaan vastaukset seuraavana päivänä. Kirja sisältää kaikkien kanjien englannin-, kiinan- ja koreankieliset käännökset, joten se sopii erinomaisesti itsenäiseen opiskeluun.

Aloita matkasi JLPT N3 -testin läpäisemiseen jo tänään Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji -kirjan avulla!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Sanasto

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Vocabulary on loistava apuväline kaikille, jotka haluavat parantaa japanin kielen sanastotaitojaan. Kirja on jaettu käteviin, helposti hallittaviin osioihin, joissa on selkeät ja ytimekkäät selitykset sekä runsaasti visuaalisia ja tilannekohtaisia esimerkkejä, jotka auttavat vahvistamaan materiaalia. Kirja sisältää myös hyödyllisen sanaston kaikista keskeisistä käsitteistä. Nihongo Sou Matome JLPT N3: Vocabulary on välttämätön apuväline jokaiselle, joka haluaa tosissaan oppia japania, olipa kyseessä sitten JLPT-kokeeseen opiskelu tai japanin kielen sanavaraston kartuttaminen.

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kielioppi

Jos etsit resurssia, joka auttaa sinua parantamaan kielioppitaitojasi JLPT N3 -kokeessa, etsi Nihongo Sou Matome JLPT N3: Grammar. Tämä kirja on täynnä paljon hyödyllistä tietoa ja harjoituksia, joiden avulla voit oppia kaikki olennaiset kielioppikohdat, jotka sinun on tiedettävä kokeessa. Älä anna huonojen kielioppitaitojen estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi - hanki Nihongo Sou Matome JLPT N3: Grammar jo tänään!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kuullun ymmärtäminen

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Listening Comprehension -kirja on täydellinen tapa parantaa taitojasi japanin kielen taitotestiä N3 varten. Tässä harjoituskirjassa on helppotajuiset selitykset ja esimerkkidialogit, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja oppimaan materiaalin. Sen lisäksi mukana on myös äänitallenteita, jotta saat tuntuman siitä, miltä keskustelu kuulostaisi tosielämässä.

Kun olet lukenut tämän kirjan loppuun, olet valmis JLPT N3 -kokeen kuullun ymmärtämisen osiossa ässä!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Luetun ymmärtäminen

Haluatko olla ässä JLPT N3:n luetun ymmärtämisen kokeessa? Sitten tarvitset "Nihongo Sou Matome JLPT N3: Reading Comprehension" -työkirjan! Sisältä löydät 42 vaiheittaista oppituntia, joissa edetään asteittain vaikeampiin lukutehtäviin. Selkeiden selitysten ja runsaiden harjoitustehtävien ansiosta tämä työkirja on välttämätön kaikille, jotka haluavat läpäistä JLPT N3 -kokeen. Älä siis enää odota, vaan hae kappaleesi jo tänään!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji on täydellinen opas kaikille, jotka haluavat parantaa japanin kielen taitojaan. Kahdeksan viikkoa kestävä ohjelma kattaa kaikki kanji-merkit, joita tarvitaan JLPT N2 -kokeen läpäisyyn, ja tarjoaa yksityiskohtaiset selitykset ja runsaasti harjoitusmahdollisuuksia. Selkeän ja ytimekkään opetuksen ansiosta Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji on tärkeä apuväline kaikille, jotka haluavat tosissaan hallita japanin kieltä.

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Sanasto

"Nihongo Sou Matome JLPT N2: Vocabulary" on täydellinen kirja kaikille, jotka opiskelevat japanin kielen taitotestiä varten N2-tasolla. Se tarjoaa esimerkkilauseet ja kuvitukset jokaisesta sanastosanasta, joten se on helppo ymmärtää ja muistaa. Tämä kirja sisältää yli 1400 sanaa ja lausetta, joten se auttaa sinua selviytymään JLPT-kokeen sanasto-osuudesta. Tilaa kappaleesi jo tänään ja pääset askeleen lähemmäksi JLPT-kokeen läpäisyä!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kielioppi

Haluatko olla ässä JLPT N2:n kielioppiosiossa? Katso vain tätä Nihongo Sou Matome -opinto-opasta! Tämä kirja on täynnä JLPT N2:n kieliopin keskeisiä kohtia, jotka on järjestetty siten, että voit oppia samankaltaisia asioita joka viikko. Selkeiden selitysten ja runsaiden harjoituskysymysten ansiosta sinusta tulee kieliopin mestari hetkessä!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kuullun ymmärtäminen

Jos haluat olla paras JLPT N2 kuullun ymmärtämisen kokeessa, tämä Nihongo Sou Matome -opas on välttämätön! Se on täynnä keskeisiä kielioppikohtia, jotka on järjestetty niin, että opit samanlaisia asioita joka viikko. Selkeiden selitysten ja runsaiden harjoituskysymysten ansiosta sinusta tulee kieliopin mestari hetkessä!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Luetun ymmärtäminen

Etsitkö tapaa parantaa luetun ymmärtämisen taitojasi JLPT N2 -tasoa varten? Jos näin on, tämä kuuden viikon kurssi on täydellinen sinulle!

Joka viikko keskitytään eri lauserakenteeseen, ja kurssin lopussa pystyt ymmärtämään ja tulkitsemaan erilaisia tekstityyppejä. Säännöllisen harjoittelun avulla pystyt lähestymään luetun ymmärtämisen kysymyksiä JLPT N2 -kokeessa luottavaisesti.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kanjit

Haluatko olla ässä JLPT N1:ssä? Sitten sinun on saatava käsiisi Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kanji. Tämä on kahdeksan viikkoa kestävä opinto-opas, joka opettaa sinulle kaiken tarvittavan kanjeista ja ryhmittelee sanat niiden samankaltaisuuksien mukaan. Joten riippumatta siitä, kuinka kiireinen aikataulusi on, voit silti oppia kanjit tehokkaasti!

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Sanasto

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Vocabulary on täydellinen tapa oppia 1300 sanaa, joita tarvitaan JLPT-tason N1 kokeessa. Tämä kirja on suunniteltu auttamaan opiskelijoita painamaan sanastoa mieleen nopeasti ja tehokkaasti, ja se sisältää harjoitustehtäviä ja kertaustestejä.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Vocabulary -kirjan avulla opit kaiken sanaston, jota tarvitset JLPT-tason N1-kokeessa.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kielioppi

Haluatko olla paras japanin kielen taitotestissä N1-tasolla? Sitten sinun on saatava käsiisi "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Grammar". Tämä tärkeä kielioppiharjoituskirja sisältää kaiken, mitä tarvitset JLPT N1 -kokeen läpäisemiseen tarvittavien keskeisten kielioppiasioiden hallitsemiseksi.

Selkeät ja tiiviit selitykset jokaiselle kielioppikohdalle, runsaasti harjoituskysymyksiä ja vastausavaimet itseopiskelua varten tekevät "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Grammar" -kirjasta välttämättömän opiskeluvälineen jokaiselle, joka haluaa tosissaan saada huippupisteet JLPT N1 -testissä.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kuullun ymmärtäminen

Jos etsit opinto-opasta, jonka avulla voit olla paras JLPT N1 -kokeen kuullun ymmärtämisen osiossa, etsi "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Listening Comprehension". Tämä kattava opas kattaa kaiken olennaisen materiaalin, joka sinun on tiedettävä menestyäksesi kokeessa, mukaan lukien vinkkejä ja strategioita, joiden avulla voit maksimoida japanilaisten ääniraitojen ymmärtämisen. Selkeiden ja ytimekkäiden selitysten, runsaiden harjoituskysymysten ja yksityiskohtaisen vastausavainten ansiosta tämä opas tarjoaa kaiken, mitä tarvitset saadaksesi hyvät pisteet JLPT N1 -kuulon ymmärtämisen kokeessa.

Älä anna alhaisen pistemäärän kokeessa romuttaa kieltenopiskeluunelmiasi - hanki "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Listening Comprehension" jo tänään ja aloita matkasi kohti menestystä!

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Ymmärtäminen

Haluatko viedä japanin kielen lukutaitosi seuraavalle tasolle? Silloin tarvitset "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Reading Comprehension". Tämä kuuden viikon kurssi on suunniteltu opettamaan sinulle japanin kielen lukemista erittäin edistyneellä tasolla. Kurssin lopussa osaat lukea japania sujuvasti ja pystyt ymmärtämään monimutkaisia tekstejä. "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Reading Comprehension" avulla olet askeleen lähempänä todellista japanin kielen asiantuntijaa!

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N4-N5

Jos etsit hauskaa ja mukaansatempaavaa tapaa tehostaa japanin kielen opiskelua, etsi Shin Nihongo 500 Mon!

500 kysymystä -sarja on aina ollut suosittu valinta opiskelijoille, jotka suunnittelevat JLPT-kokeen suorittamista, eikä tämä uudistettu painos ole poikkeus. Se tarjoaa yli 500 monivalintakysymystä, jotka ovat loistavaa valmistautumista ennen JLPT N5- tai N4-kokeeseen valmistautumista!

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N3

Jos etsit opinto-opasta, joka auttaa sinua saavuttamaan JLPT N3 -kokeen kärkisijat, tarvitset Shin Nihongo 500 Mon. Tämä tunnetun Ask-kustantamon uudistettu versio on juuri se, mitä tarvitset valmistautuaksesi kokeeseen menestyksekkäästi.

Kirja on suunniteltu neljän viikon opintojaksoksi, jossa keskitytään joka viikko eri aihealueeseen. Saat joka päivä 15 kysymystä, jotka kattavat kanjin, sanaston ja kieliopin. Jokaisen sivun kääntöpuolella olevissa yksityiskohtaisissa vastauksissa on englannin-, kiinan- ja vietnaminkieliset käännökset ja selitykset, joten voit olla varma, että ymmärrät kaiken täysin.

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2

Jos haluat päivittää japanin kielen taitojasi ennen JLPT-kokeen suorittamista, tämä kirja on sinua varten! Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2 kattaa 500 kysymystä virallisen kokeen tasolta 2. Kysymykset on järjestetty päivittäiseen harjoitteluun sopivalla tavalla, ja niiden vaikeustaso on nouseva. Joka päivä teet muutaman harjoituksen ja tarkistat vastauksesi annettujen selitysten perusteella. Se on erinomainen tapa kartuttaa taitojasi ja itseluottamustasi ennen kokeen suorittamista.

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N1

Haluatko parantaa japanin kielen kirjoitus-, sanasto- ja kielioppitaitojasi edistyneelle tasolle? Shin Nihongo 500 Mon JLPT N1 -kirja sopii sinulle tällaisessa tapauksessa erinomaisesti. Tämän kirjan avulla opiskelijat voivat arvioida taitojaan kurinalaisesti ja asteittain. Se sisältää 500 kysymystä virallisen JLPT:n tasolta N1. Voit yksinkertaisesti seurata edistymistäsi, koska kysymykset on järjestetty päivittäisiin ja viikoittaisiin yksiköihin, joiden vaikeusaste vaihtelee. Lisäksi jokaisessa kysymyksessä on selkeä selitys, joten virheiden tunnistaminen ja parantaminen eteenpäin on helppoa. Joten miksi et kokeilisi sitä heti?

1000 keskeistä sanastoa JLPT N5 -tehtäviin

Olitpa sitten vasta aloittamassa japanin kielen oppimismatkaa tai valmistautumassa JLPT N5 -tutkintoon, tämä kirja on sinulle välttämätön! Se sisältää 1000 yleisintä japanin sanastoon kuuluvaa sanaa, jotka on ryhmitelty kymmeneen lukuun, jotka perustuvat jokapäiväisen elämän teemoihin. Mukana on myös kaikkien esiintyvien kanji-merkkien lukutapa sekä äänitiedostoja, joissa on esimerkkilauseet jokaisesta sanastosanasta. Älä siis enää odota, vaan hanki tämä kirja ja aloita japanin sanaston keskeisten sanojen oppiminen jo tänään!

1500 keskeistä sanastoa JLPT N4-kokeeseen

Etsitkö JLPT N4 -kokeeseen ässää? Sitten tarvitset tämän tärkeän sanastokirjan! Se kattaa kaikki keskeiset sanat ja fraasit, jotka sinun on osattava japanin kielen taitotestin tasolla 4. Sanasto on jaettu aihepiireihin, kuten aika, perhe, koti, huoneet jne., joten voit keskittyä opiskelussasi tärkeimpiin alueisiin. Jokaisen sanan mukana on yksityiskohtaisia kielioppihuomautuksia, japaninkielisiä esimerkkilauseet englannin- ja vietnaminkielisine käännöksineen sekä kätevä rastiruutu, jonka avulla voit seurata edistymistäsi.

2000 keskeistä sanastoa JLPT N3 -tehtävään.

Yksi tärkeimmistä asioista JLPT-kokeeseen valmistautuessa on keskeisen sanaston oppiminen. Tässä kohtaa 2000 Essential Vocabulary for the JLPT N3 on täydellinen apuväline, jonka avulla voit hankkia kokeessa tarvittavaa sanastoa. Kirja sisältää 1393 JLPT-kokeessa yleisesti esiintyvää ja jokapäiväisessä elämässä käytettävää sanaa, jotka on jaettu useisiin osioihin aiheen mukaan. Jokaisessa osiossa esitellään uusia sanoja, mikä tekee niiden oppimisesta suoraviivaisempaa ja tehokkaampaa.

2000 Essential Vocabulary for the JLPT N3 -kokeen avulla olet askeleen lähempänä kokeen läpäisyä ja japanin kielen hallintaa keskitasolla!

2500 keskeistä sanastoa JLPT N2 -tehtävään (englanti / kiina / vietnam).

Tämä kirja on välttämätön apuväline, jos haluat parantaa japanin kielen sanavarastoasi. 2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 sisältää kaikki sanat, jotka sinun on tiedettävä menestyäksesi JLPT-kokeessa, ja se kattaa laajan aihepiirin, jotta voit valmistautua kaikkiin tilanteisiin. Kirja on helppokäyttöinen, sillä jokainen sana on esitetty selkeässä ja tiiviissä muodossa, ja voit seurata edistymistäsi rastittamalla oppimasi sanat. Tässä kirjassa on 12 lukua, jotka kattavat kaiken arkielämästä bisnesjapaniin, joten siinä on kaikki, mitä tarvitset sanavarastosi kartuttamiseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen.

3000 keskeistä sanastoa JLPT N1-kokeeseen

Tämä kirja on sinua varten, jos haluat saada etumatkaa JLPT N1 -kokeeseen. 3000 Essential Vocabulary for the JLPT N1 sisältää kaikki ne sanat ja fraasit, jotka sinun on tiedettävä, jotta pärjäät kokeessa. Sanasto on jaettu aihepiireihin, kuten aika, perhe, koti ja huoneet, joten voit keskittyä opiskelussasi niihin alueisiin, jotka vaativat eniten huomiota. Jokaisessa kohdassa on kielioppitoimintoja, käännökset englanniksi ja vietnamiksi sekä japaninkielinen esimerkkilause ja sen käännös.

Tässä kirjassa on yhteensä 1852 sanaa, joten siinä on kaikki, mitä tarvitset rakentaaksesi vahvan perustan edistyneelle japanin sanastolle.

Nihongo Katsuyō -mestari: JLPT N5/N4: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4

Haluatko oppia japanin verbien ja adjektiivien taivutuksen perusteet? Tutustu Nihongo Katsuyō Masteriin: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4. Tämä Nihongo So-matome -sarjan kustantajien pikakurssi on täydellinen aloittelijoille, sillä se sisältää tiiviitä, helposti seurattavia oppitunteja ja taivutuskaavioita. Lisäksi bonussanastoluettelo JLPT N4-N5 -tason keskeisistä verbeistä ja adjektiiveista on otettu suoraan suosituista ongelmallisista oppikirjoista ja työkirjoista. Näiden perusliitosten hallitseminen antaa sinulle itsevarmuutta, jota tarvitset rakentaaksesi monimutkaisempia lauseita täsmällisesti. Miksi siis odottaa? Nouda Nihongo Katsuyō Master -kirjasi jo tänään!

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.