Nihongo Sou Matome JLPT N4: Kielioppi, lukeminen ja kuunteleminen

Tuotteen yleiskatsaus: Haluatko viedä japanin kielen perustaitosi seuraavalle tasolle? Tämä työkirja on täydellinen kaikille, jotka valmistautuvat JLPT N4 -kielen kielioppi- ja ymmärtämiskokeisiin. Viikoittaisissa luvuissa esitellään joukko keskeisiä kielioppirakenteita, jotka selitetään englanniksi ja vietnamiksi. Lisäksi jokaisessa luvussa on esimerkkejä japanin arkipäivästä, joten kielioppirakenteiden muistaminen ja harjoittelu on helppoa. Lisäksi mukana on kuuntelu-CD, joka auttaa sinua totuttelemaan koemuotoon!

¥ 3,400

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Nihongo Sou Matome JLPT N4: Kielioppi, lukeminen ja kuunteleminen"

If you’re looking for a way to take your basic Japanese skills to the next level, look no further than the “Nihongo Sou Matome JLPT N4: Grammar, Reading, and Listening” workbook. This comprehensive volume covers all of the grammar structures you’ll likely see on the JLPT N4 exam, explained in clear English and Vietnamese. With weekly chapters, compelling examples, practice questions, activities, and an included listening CD. This workbook will help you build confidence in the language and get ready for test day.

Tärkeimmät ominaisuudet

Rakennettu auttamaan sinua menestymään: Tämä kirja on täydellinen opas, joka auttaa sinua läpäisemään kokeen. Se kattaa kaikki keskeiset kielioppikohdat, luetun ymmärtämisen taidot ja kuullun ymmärtämisen taidot, jotka sinun on osattava.

Kohdennettu kuuden viikon opinto-ohjelma: Tämän kirjan avulla voit kohdistaa opintosi kriittisiin alueisiin, jotka tulevat säännöllisesti esiin, jotta saat etulyöntiaseman JLPT N4 -tutkintoa suorittaessasi, vain 42 päivittäisellä oppitunnilla!

Vahvistetaan japanin kielen perustaitoja: Tämän harjoituskirjan avulla voit harjoitella ja vahvistaa japanin kielen perustietoja, joita tarvitaan kielioppi- ja ymmärtämiskokeiden läpäisemiseen. Se sisältää harjoituksia, jotka auttavat sinua menestymään paremmin JLPT N4 -testissä. Harjoitukset auttavat sinua oppimaan uusia sanoja, ymmärtämään lauseita ja kuuntelemaan, kun ihmiset puhuvat tosielämän tapahtumista tai sanomalehden asioista.

Kaksi sivua päivässä: Kieliopin kohdat on esitetty kaaviomuodossa helposti luettavassa muodossa, ja vasemmalla puolella on oppimateriaalia ja oikealla puolella harjoituskysymyksiä. Testaa tietosi jokaisen jakson lopussa olevien viikoittaisten kertaustestien avulla, opettele JLPT N4:ssä tarvitsemasi japanilaiset lausemallit, kulje eteenpäin ja hanki keskitason sujuvuutta!

Järjestä itsesi: Kuuden jakson tarkistuskokeet auttavat sinua seuraamaan edistymistäsi ja mittaamaan menestystäsi. Lisäksi verbien taivutusluettelo helpottaa oikean taivutuksen löytämistä, kun tarvitset sitä.

Opi omaan tahtiisi: Ota yksi oppitunti päivässä tai tee vähän joka päivä. Voit myös kuunnella audio-CD:tä ääntämisen harjoittelemiseksi.

Tärkeimmät edut

 • Ymmärtää paremmin kieltä.
 • Opi kielioppirakenteita selkeällä ja helpolla tavalla.
 • Testaa taitojasi harjoituskysymysten, tehtävien ja kuuntelu-CD:n avulla.
 • Voit luottaa testipäivään tämän kattavan työkirjan ja "Nihongo Sou Matome JLPT N4: Kanji and Vocabulary" -kirjan avulla.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: 日本語総まとめ N4 文法・読解・聴解 [英語・ベトナム語版]
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Nihongo Sō Matome N4 Bunpō Dokkai Chōkai [Eigo Betonamugo Ban]
 • Tuotesarja: Nihongo Sou Matome
 • Kustantaja: ASK Books
 • Kirjoittajat: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
 • Sivut: 132 sivua
 • Mitat: B5

Nihongo Sou Matome JLPT N4: Kielioppi, lukeminen ja kuunteleminen

¥ 3,400

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.