Nihongo Sou Matome JLPT N3: Sanasto

Tuotteen yleiskatsaus: Nihongo Sou Matome JLPT N3: Vocabulary on loistava apuväline kaikille, jotka haluavat parantaa japanin kielen sanastotaitojaan. Kirja on jaettu käteviin, helposti hallittaviin osioihin, joissa on selkeät ja ytimekkäät selitykset sekä runsaasti visuaalisia ja tilannekohtaisia esimerkkejä, jotka auttavat vahvistamaan materiaalia. Kirja sisältää myös hyödyllisen sanaston kaikista keskeisistä käsitteistä. Nihongo Sou Matome JLPT N3: Vocabulary on välttämätön apuväline jokaiselle, joka haluaa tosissaan oppia japania, olipa kyseessä sitten JLPT-kokeeseen opiskelu tai japanin kielen sanavaraston kartuttaminen.

¥ 4,700

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Nihongo Sou Matome JLPT N3: Sanasto"

Etsitkö kattavaa opaslehtistä, joka auttaa sinua pääsemään JLPT N3 -testissä ässäksi? Katso vain Nihongo Sou Matome JLPT N3: Vocabulary! Tämä myydyin japanin kielen oppikirja on suunniteltu käytettäväksi yli kuuden viikon ajan, ja se kattaa eri luvun ja teeman joka viikko.

With 20 to 40 new vocabulary words to learn each day, you’ll be well on your way to mastering the 1,200 words found on the JLPT in no time. Each unit includes illustrations to help you remember the words and English, Chinese, and Korean translations. practice questions are also included to test your understanding, with answers provided at the end of the following day’s lesson.

Don’t wait any longer; pick up your copy of Nihongo Sou Matome JLPT N3: Vocabulary today and get started on your journey to Japanese language mastery!

Tärkeimmät ominaisuudet

Opi sanastoa nopeasti: Tämä kirja on suunniteltu auttamaan sinua oppimaan 1200 sanaa nopeasti ja helposti. Joka päivä 20-40 uutta sanaa, joten voit kartuttaa sanavarastoasi nopeasti.

Visuaaliset ja tilannekohtaiset vihjeet: Kirjassa käytetään visuaalisia ja tilannekohtaisia vihjeitä, jotka auttavat sinua muistamaan sanat. Asettamalla sanat asiayhteyteen, voit käyttää niitä jokapäiväisessä elämässäsi Japanissa.

Onnistunut sanaston oppiminen: Nihongo Sou Matome -sarja on yksi suosituimmista ja menestyksekkäimmistä sanaston oppimismenetelmistä. Tämä kirja on erinomainen apuväline selkeine selityksineen ja runsaine esimerkkeineen. Se on keskittynyt auttamaan sinua oppimaan JLPT N3 -koetta varten tarvittavaa sanastoa.

Tärkeimmät edut

 • Opi kielioppikäsitteitä nopeasti ja helposti.
 • Seuraa mukana kolmella eri kielellä.
 • JLPT N3:n läpäisy on helppoa.
 • Vahvista itseluottamustasi kielitaitoasi kohtaan.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: 日本語総まとめ N3 語彙 [英語・ベトナム語版]
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Nihongo Sō Matome N3 Goi [Eigo Betonamugo Ban]
 • Tuotesarja: Nihongo Sou Matome
 • Kustantaja: ASK Books
 • Kirjoittajat: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
 • Sivut: 120 sivua
 • Mitat: B5

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Sanasto

¥ 4,700

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.