Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kuullun ymmärtäminen

Tuotteen yleiskatsaus: Nihongo Sou Matome JLPT N3: Listening Comprehension -kirja on täydellinen tapa parantaa taitojasi japanin kielen taitotestiä N3 varten. Tässä harjoituskirjassa on helppotajuiset selitykset ja esimerkkidialogit, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja oppimaan materiaalin. Sen lisäksi mukana on myös äänitallenteita, jotta saat tuntuman siitä, miltä keskustelu kuulostaisi tosielämässä.

Kun olet lukenut tämän kirjan loppuun, olet valmis JLPT N3 -kokeen kuullun ymmärtämisen osiossa ässä!

¥ 5,200

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kuullun ymmärtäminen"

Introducing the Nihongo Sou Matome JLPT N3: Listening Comprehension textbook – your key to mastering Japanese listening comprehension at the N3 level!

Tämä mukaansatempaava ja kattava oppikirja on suunniteltu auttamaan sinua parantamaan taitojasi ja itseluottamustasi ymmärtää luonnollisella nopeudella puhuttua japania. Tämä kirja kattaa keskeiset sanat ja äänteet, yleiset kielioppikohdat ja keskeisen sanaston, joten se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset päästäksesi lähemmäksi tavoitettasi, joka on sujuvan japanin kielen oppiminen.

With clear explanations and plenty of practice questions, the Nihongo Sou Matome JLPT N3: Listening Comprehension textbook is your ticket to success in Japan’s official language proficiency test.

Tärkeimmät ominaisuudet

Hallitse JLPT N3:n kuunteluosio helposti: Tässä kirjassa keskitytään kuuntelutaidon parantamiseen, ja ensimmäinen luku toimii pohjana pidemmille kappaleille. Siinä käsitellään yleisiä sanoja ja äänteitä, jotka usein lausutaan väärin, ja esitellään kriittisiä kielioppikohtia.

Harjoittele läpäistäksesi JLPT N3 kuullun ymmärtämisen testi: Toisessa luvussa esitellään JLPT-kokeessa esiintyviä eri kysymystyyppejä ja annetaan harjoituskysymyksiä, joiden avulla voit hallita jokaisen kysymystyypin.

Opi lisää sanastoa asiayhteydestä: Kolmannessa ja neljännessä luvussa esitellään erilaisia tilanteita ja yhteyksiä, joiden tarkoituksena on auttaa sinua oppimaan arkielämässä käytettävää sanastoa ja ilmaisuja.

Suorita koekokeet kotona: Kirja sisältää kattavia katsauksia ja simulaatioita JLPT:n kuuntelukokeesta, joten voit olla varma, että olet valmis oikeaan kokeeseen.

JLPT-kirja sopii itseopiskeluun: Lisäksi kirjassa on englannin-, kiinan- ja koreankieliset käännökset ja selitykset vaikeista sanoista ja käsitteistä, mikä tekee siitä ihanteellisen kirjan itseopiskeluun.

Tärkeimmät edut

 • Opi ymmärtämään japania luonnollisella nopeudella puhuttuna.
 • Rakenna keskeistä sanastoa.
 • Pystyt vihdoinkin keskustelemaan japaniksi tuntematta itseäsi eksyneeksi.
 • Vaikuta ystäviisi ja perheeseesi uudella sujuvuudellasi.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: 日本語総まとめN3 聴解 [英語・ベトナム語版]
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Nihongo Sō Matome N3 Chōkai [Eigo Betonamugo Ban]
 • Tuotesarja: Nihongo Sou Matome
 • Kustantaja: ASK Books
 • Kirjoittajat: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
 • Sivut: 116 sivua
 • Mitat: B5

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kuullun ymmärtäminen

¥ 5,200

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.