Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji

Tuotteen yleiskatsaus: Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji on täydellinen opas kaikille, jotka valmistautuvat japanin kielen taitotestiin N3-tasolla.

Tämä kirja on suunniteltu käytettäväksi kuuden viikon ajan, ja siinä on yksi päivittäinen oppitunti. Jokaisessa luvussa esitellään uusi teema, ja siinä on kaikki aiheeseen liittyvät kanjit, jotta voit muistaa ne helpommin. Kirjassa on myös kuvitusta visuaalisen oppimisen helpottamiseksi, ja jokaisen oppitunnin lopussa on harjoituskysymyksiä, joihin annetaan vastaukset seuraavana päivänä. Kirja sisältää kaikkien kanjien englannin-, kiinan- ja koreankieliset käännökset, joten se sopii erinomaisesti itsenäiseen opiskeluun.

Aloita matkasi JLPT N3 -testin läpäisemiseen jo tänään Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji -kirjan avulla!

¥ 4,200

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji"

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji on tehokas opas kaikille, jotka haluavat parantaa kanjitaitojaan. Kirja on jaettu kuuteen viikkoon, ja jokainen viikko sisältää seitsemän oppituntia. Voit odottaa oppivasi päivittäin 6-7 uutta kanjia, ja kurssin lopussa sinulla on yhteensä 336 kanjia ja 850 sanaa.

Kukin yksikkö esittelee kanjeja tietyn teeman puitteissa, mikä antaa kontekstin ja auttaa sinua muistamaan ne helpommin. Myös kuvituksesta on hyötyä erityisesti visuaalisesti oppiville. Voit opiskella myös itsenäisesti, sillä kaikilla kanjeilla on englannin-, kiinan- ja koreankieliset käännökset. Lisäksi jokaisen oppitunnin lopussa on harjoituskysymyksiä, joiden avulla voit testata ymmärtämystäsi, ja vastaukset löytyvät seuraavalta oppitunnilta.

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji on suoraviivaisen lähestymistapansa ja tiiviiden päivittäisten oppituntiensa ansiosta täydellinen työkalu kaikille, jotka haluavat parantaa kanji-taitojaan nopeasti ja tehokkaasti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Paranna kanji-taitojasi nopeasti: Jos haluat parantaa kanji-taitojasi, tämä on täydellinen kirja sinulle. Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji -opinto-opas auttaa sinua oppimaan 336 kanjia ja 850 sanaa kuudessa viikossa.

Muista kanjit helposti: Kirjan moduulit opettavat kanjeja tietyn teeman puitteissa, mikä antaa kontekstin ja helpottaa muistamista.

Helppo ymmärtää: Kokonaisuudet on jaettu kuuteen viikkoon, ja kukin viikko sisältää seitsemän oppituntia. Tämä tekee siitä helposti seurattavan ja ymmärrettävän. Lisäksi jotkut kuvat auttavat visuaalisesti oppivia muistamaan kanjit helpommin.

Harjoituskilpailut: Jokaisen oppitunnin lopussa on harjoituskysymyksiä, joiden avulla voit testata ymmärtämystäsi, ja vastaukset annetaan seuraavalla oppitunnilla.

Tärkeimmät edut

 • Opi 6-7 uutta kanjia joka päivä.
 • Hallitse 336 kanjia ja 850 sanaa kurssin loppuun mennessä.
 • Pystyt vihdoin lukemaan helposti vaikeita japaninkielisiä tekstejä.
 • Vaikuta ystäviisi ja kollegoihisi juuri hankkimillasi taidoilla.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: 日本語総まとめ N3 漢字 [英語・ベトナム語版]
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Nihongo Sō Matome N3 Kanji [Eigo Betonamugo Ban]
 • Tuotesarja: Nihongo Sou Matome
 • Kustantaja: ASK Books
 • Kirjoittajat: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
 • Sivut: 120 sivua
 • Mitat: B5

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji

¥ 4,200

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.