Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kielioppi

Tuotteen yleiskatsaus: Jos etsit resurssia, joka auttaa sinua parantamaan kielioppitaitojasi JLPT N3 -kokeessa, etsi Nihongo Sou Matome JLPT N3: Grammar. Tämä kirja on täynnä paljon hyödyllistä tietoa ja harjoituksia, joiden avulla voit oppia kaikki olennaiset kielioppikohdat, jotka sinun on tiedettävä kokeessa. Älä anna huonojen kielioppitaitojen estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi - hanki Nihongo Sou Matome JLPT N3: Grammar jo tänään!

¥ 3,400

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kielioppi"

Haluatko olla paras japanin kielen taitotestissä N3-tasolla? Tämä Nihongo Sou Matome -sarjaan kuuluva kielioppikirja voi auttaa sinua pääsemään sinne.

The book is designed to be used as a six-week study guide, with each week broken down into six days of study. Each day, you’ll focus on three or four different grammatical structures, learning through example sentences and practice questions. The explanations and answers are provided in English, Chinese, and Korean, so you can easily follow along no matter your language proficiency level.

Tämä kirja auttaa sinua hallitsemaan kriittiset kielioppikäsitteet, jotka sinun on tiedettävä JLPT N3 -testissä, ja se on keskittynyt päivittäiseen oppimiseen. Aloita jo tänään ja näe edistyksesi nopeasti Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kielioppi -oppikirjan avulla.

Tärkeimmät ominaisuudet

Opi japanin kielioppia tehokkaasti: Tämä Nihongo Sou Matome -kielioppikirja on tarkoitettu kuuden viikon opinto-oppaaksi. Tutustut viikoittain kolmeen tai neljään eri kielioppirakenteeseen esimerkkilauseiden ja harjoitustehtävien avulla.

Paranna japanin kielen ymmärrystäsi: Tämä kirja on täydellinen niille, jotka haluavat keskittyä kielioppitaitoihinsa. Helposti seurattavien oppituntien ja harjoitusten avulla voit parantaa japanin kielen ymmärrystäsi hetkessä.

Älä mene sekaisin lausemalleista: Tämä kirja ei rajoitu vain JLPT-kokeeseen, vaan se auttaa myös yleisesti sekavissa lausekuvioissa ja konjunktiivilausekkeissa.

Katso nopea edistyminen: Tämä kirja voi auttaa sinua hallitsemaan keskeiset kieliopilliset käsitteet, joita tarvitset JLPT N3 -kokeessa, jos omaksut tiukan päivittäisen oppimisstrategian.

Tärkeimmät edut

  • Hallitse 1200 sanaa, jotka löytyvät JLPT N3 -testistä hetkessä.
  • Jokaisessa yksikössä on kuvitus ja käännökset.
  • Harjoituskysymykset ja vastaukset mukana..

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: 日本語総まとめ N3 文法 [英語・ベトナム語版]
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Nihongo Sō Matome N3 Bunpō [Eigo Betonamugo Ban]
  • Tuotesarja: Nihongo Sou Matome
  • Kustantaja: ASK Books
  • Kirjoittajat: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
  • Sivut: 116 sivua
  • Mitat: B5

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kielioppi

¥ 3,400

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.