Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kuullun ymmärtäminen

Tuotteen yleiskatsaus: Jos haluat olla paras JLPT N2 kuullun ymmärtämisen kokeessa, tämä Nihongo Sou Matome -opas on välttämätön! Se on täynnä keskeisiä kielioppikohtia, jotka on järjestetty niin, että opit samanlaisia asioita joka viikko. Selkeiden selitysten ja runsaiden harjoituskysymysten ansiosta sinusta tulee kieliopin mestari hetkessä!

¥ 3,800

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kuullun ymmärtäminen"

Are you ready to take your Japanese language skills to the next level? Then it’s time to study for the JLPT N2! This exam is notoriously difficult, but with the right study guide, you can pass with flying colors.

Introducing Nihongo Sou Matome JLPT N2: Listening comprehension. This book is packed with essential grammar points for the JLPT N2, organized in a way that helps you learn similar items each week. With clear explanations and plenty of practice questions, you’ll be on your way to becoming a grammar master in no time!

Ensimmäinen luku on ponnahduslauta, jonka avulla voit terävöittää kuullunymmärtämistäsi ja tarttua pidempiin kappaleisiin. Siinä käsitellään usein väärin lausuttuja sanoja ja äänteitä ja esitellään keskeisiä kielioppiasioita. Toisessa luvussa kuvataan uuden JLPT:n eri kysymysmalleja. Harjoituskysymysten avulla voit hallita jokaisen kysymyskuvion.

Kolmannessa ja neljännessä luvussa keskitytään erilaisiin skenaarioihin ja konteksteihin, jotka auttavat omaksumaan sanoja ja ilmaisuja, joita käytetään usein jokapäiväisessä elämässä.

Don’t miss this opportunity to give your Japanese language skills a boost. Pick up your copy of Nihongo Sou Matome JLPT N2: Listening comprehension today!

Tärkeimmät ominaisuudet

Testaa itseäsi jatkuvasti: Kunkin luvun lopussa oleva kattava katsaus auttaa sinua tunnistamaan heikot kohtasi ja selvittämään, oletko valmis varsinaiseen JLPT-kokeeseen.

Käännökset ja selitykset eri kielillä: Tässä kirjassa on englannin-, kiinan- ja koreankieliset selitykset vaikeasti ymmärrettäville sanoille. Se on täydellinen, jos opiskelet yksin, koska se täydentää tähän mennessä käsiteltyjä asioita lisätiedoilla kustakin aiheesta!

Tärkeimmät edut

  • Terävöittää kuullun ymmärtämisen taitojasi.
  • Käytä JLPT N2 -testin keskeisiä kielioppikohtia.
  • Pystyt vihdoin ymmärtämään japanilaisia keskusteluja helposti.
  • Voit luottaa JLPT N2 -kokeen suorittamiseen.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: 日本語総まとめ N2 聴解 [英語・ベトナム語版]
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Nihongo Sō Matome N2 Chōkai [Eigo Betonamugo Ban]
  • Tuotesarja: Nihongo Sou Matome
  • Kustantaja: ASK Books
  • Kirjoittajat: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
  • Mitat: B5

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kuullun ymmärtäminen

¥ 3,800

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.