Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kuullun ymmärtäminen

Tuotteen yleiskatsaus: Jos etsit opinto-opasta, jonka avulla voit olla paras JLPT N1 -kokeen kuullun ymmärtämisen osiossa, etsi "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Listening Comprehension". Tämä kattava opas kattaa kaiken olennaisen materiaalin, joka sinun on tiedettävä menestyäksesi kokeessa, mukaan lukien vinkkejä ja strategioita, joiden avulla voit maksimoida japanilaisten ääniraitojen ymmärtämisen. Selkeiden ja ytimekkäiden selitysten, runsaiden harjoituskysymysten ja yksityiskohtaisen vastausavainten ansiosta tämä opas tarjoaa kaiken, mitä tarvitset saadaksesi hyvät pisteet JLPT N1 -kuulon ymmärtämisen kokeessa.

Älä anna alhaisen pistemäärän kokeessa romuttaa kieltenopiskeluunelmiasi - hanki "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Listening Comprehension" jo tänään ja aloita matkasi kohti menestystä!

¥ 5,000

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kuullun ymmärtäminen"

If you’re looking to ace the JLPT N1 exam, you’ll need to practice serious listening. And this So-matome workbook is just what you need. Covering all the skills and topics you need to know for the test is the perfect way to prepare.

Jokaisessa osiossa on runsaasti kuullun ymmärtämisharjoituksia, jotta voit totutella ottamaan tietoa japanilaisista keskusteluista. Mukana on myös hyödyllisiä kielioppi- ja sanastohuomautuksia, joten voit kartuttaa kielitaitoasi koko ajan.

Selkeiden selitysten ja runsaiden harjoitusten ansiosta tämä työkirja on kaikki mitä tarvitset parantaaksesi kuullunymmärtämistaitojasi ja päästäksesi lähemmäksi tavoitettasi eli JLPT N1 -kokeen läpäisemistä. Miksi siis odottaa? Aloita jo tänään!

Tärkeimmät ominaisuudet

Jatka kuullun ymmärtämisen parantamista: Tämän kirjan ensimmäinen luku on suunniteltu auttamaan sinua terävöittämään kuullun ymmärtämisen taitojasi ja selviytymään paremmin pidemmistä kappaleista. Siinä käsitellään sanoja ja äänteitä, jotka usein lausutaan väärin, ja esitellään kieliopin perusasioita edistyneempää ymmärtämistä varten.

Ymmärtää erilaisia kysymysmalleja: JLPT on vaikea koe, mutta käymällä läpi tämän kirjan harjoituskysymykset hallitset jokaisen kuvion.

Mestarikeskustelut: Tämän tekstin kolmannessa luvussa tarkastellaan erilaisia keskustelutyyppejä ja annetaan vinkkejä niiden ymmärtämiseen.

Apua vaikeiden sanojen ja käsitteiden kanssa: Tämä kirja on ihanteellinen kumppani yksinopiskeluun, sillä se tarjoaa englanniksi, kiinaksi ja koreaksi lisäselityksiä sanastoon ja käsitteisiin, joiden ymmärtäminen on haastavaa.

Arvosteluharjoitukset: Oman osion avulla voit testata itseäsi kussakin luvussa käsitellystä materiaalista.

Tärkeimmät edut

 • Kattaa kaikki taidot ja aiheet, jotka sinun on tiedettävä JLPT N1 -kokeessa.
 • Runsaasti kuullun ymmärtämisharjoituksia.
 • Hyödyllisiä huomautuksia kieliopista ja sanastosta.
 • Pääset lähemmäs tavoitettasi eli JLPT N1-kokeen läpäisemistä.

Lisätietoja

 • Japaninkielinen nimi: 日本語総まとめ N1 聴解 [英語・ベトナム語版]
 • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Nihongo Sō Matome N1 Chōkai [Eigo Betonamugo Ban]
 • Tuotesarja: Nihongo Sou Matome
 • Kustantaja: ASK Books
 • Kirjoittajat: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
 • Sivut: 128 sivua
 • Mitat: B5

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kuullun ymmärtäminen

¥ 5,000

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.