Nihongo Katsuyō -mestari: JLPT N5/N4: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4

Tuotteen yleiskatsaus: Haluatko oppia japanin verbien ja adjektiivien taivutuksen perusteet? Tutustu Nihongo Katsuyō Masteriin: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4. Tämä Nihongo So-matome -sarjan kustantajien pikakurssi on täydellinen aloittelijoille, sillä se sisältää tiiviitä, helposti seurattavia oppitunteja ja taivutuskaavioita. Lisäksi bonussanastoluettelo JLPT N4-N5 -tason keskeisistä verbeistä ja adjektiiveista on otettu suoraan suosituista ongelmallisista oppikirjoista ja työkirjoista. Näiden perusliitosten hallitseminen antaa sinulle itsevarmuutta, jota tarvitset rakentaaksesi monimutkaisempia lauseita täsmällisesti. Miksi siis odottaa? Nouda Nihongo Katsuyō Master -kirjasi jo tänään!

¥ 3,100

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Nihongo Katsuyō Master: JLPT N5/N4 varten"

Nihongo Katsuy Master on ihanteellinen tapa laajentaa sanavarastoasi ja oppia samalla taivuttamaan verbejä ja adjektiiveja japaniksi. Nihongo So-matome -sarjan kustantajat ovat luoneet japanin kielen konjugoinnin mestarikurssin, joka kattaa verbien ja adjektiivien muodot lyhyissä, helposti sulavissa jaksoissa konjugaatiokaavioiden ja luvun harjoituskysymysten avulla.

Tässä kirjassa esitelty verbien ja adjektiivien sanastoluettelo on peräisin suoraan JLPT-tasojen N4 ja N5 oppikirjoista ja työkirjoista, mikä tekee siitä arvokkaan apuvälineen tähän viralliseen kokeeseen valmistautuville opiskelijoille. Voit luoda monimutkaisempia lauseita tarkasti, jos hallitset tässä kirjassa käsitellyt japanin kielen taivutussäännöt ja -muodot.

Tärkeimmät ominaisuudet

Hallitse japanin kielen taivutukset: Tämä kirja on täydellinen niille, jotka haluavat oppia japanilaisten verbien ja adjektiivien taivutukset. Selkeiden taulukoiden ja kuvitusten ansiosta oppiminen on helppoa ja hauskaa.

Sisältää myös sanakirjan: Konjugaatioiden oppimisen lisäksi voit myös etsiä sanoja sanakirjasta ja nähdä niiden ryhmittelyn ja JLPT-tason. Tämä tekee sanaston oppimisesta helppoa.

Täydennyskurssi: Jos olet opiskellut taivutuksia aiemmin, mutta tunnet tarvitsevasi kertausta, tämä kirja on täydellinen sinulle. Selkeiden selitysten ja esimerkkien avulla Nihongo Katsuyō Master auttaa sinua pääsemään takaisin vauhtiin japanin verbien ja adjektiivien taivutuksissa.

Täynnä käännöksiä: Käännös englanniksi, kiinaksi ja vietnamiksi on saatavilla kirjassa.

Läpäise JLPT: Tässä kirjassa keskitytään tärkeimpiin N4- ja N5-JLPT-kokeissa tarvittaviin konjugaatioihin, ja se auttaa sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset.

Tärkeimmät edut

  • Opi alkeistason japanin verbejä ja adjektiiveja.
  • Valloita yksi japanin kielen oppimisen haastavimmista osa-alueista.
  • Saat englannin-, vietnaminkieliset ja kiinankieliset käännökset oppimillesi verbeille ja adjektiiveille.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: にほんご活用マスター
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Nihongo Katsuyō Masuta
  • Kustantaja: ASK Books
  • Kirjoittajat: Fumiko Kikuchi (菊池富美子)
  • Sivut: 160 sivua
  • Mitat: B6

Nihongo Katsuyō -mestari: JLPT N5/N4: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4

¥ 3,100

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.