Minna no Nihongo Shokyu 2: Lauseen mallin työkirja

Tuotteen yleiskatsaus: Tämä työkirja on suunniteltu auttamaan sinua harjoittelemaan ja syventämään Minna no Nihongo Shokyu 2:ssa oppimaasi kielioppia ja sanastoa. Kirjassa on runsaasti kuvia, taulukoita ja kaavioita, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja kielioppilehtiä, joissa luetellaan kunkin oppitunnin sisältö, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat varmistaa, että he ymmärtävät japanin kieliopin perusteet hyvin.

¥ 3,200

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisää aiheesta "Minna no Nihongo Shokyu 2: Lauseen mallin työkirja"

Tämä työkirja on suunniteltu auttamaan sinua kertaamaan kaikkea, mitä olet oppinut Minna no Nihongo Shokyu 2 -oppikirjassa. Jokaisella oppitunnilla on hyödyllisiä kuvia, taulukoita ja kaavioita, joiden avulla materiaalin ymmärtäminen on helpompaa kuin koskaan. Lisäksi mukana on runsaasti kielioppilehtiä, jotta voit nopeasti viitata kunkin oppitunnin sisältöön. Tämä työkirja on täydellinen sinulle, etsitpä sitten keinoa vahvistaa taitojasi tai haluat vain kätevän hakuteoksen!

Tärkeimmät ominaisuudet

Lisäharjoittelua, joka puuttui oppitunneilta: Se on työkirja, joka on tehty vahvistamaan Minna no Nihongo Shokyu 2:n oppitunneilla opittua sanastoa ja kielioppia.

Visuaalisia apuvälineitä kaikkialla: Jokainen oppitunti sisältää kuvitusta, taulukoita ja kaavioita, jotka tekevät siitä helposti ymmärrettävän. Lisäksi kielioppilehtien avulla näet jokaisen oppitunnin koko sisällön yhdellä silmäyksellä.

Aina opiskelijoiden tarpeisiin mukautettu muoto: Oppituntien rakenne muuttuu joka kerta, jotta ne soveltuvat paremmin niiden sisältöön. Löydät esimerkiksi harjoituksia, joiden avulla voit vahvistaa sanastoa tai lauserakennetta. Toisissa tehtävissä keskitytään enemmän japanilaisiin partikkeleihin, adverbeihin ja verbeihin. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä joitakin kurssikirjoitusharjoituksia.

Tärkeimmät edut

  • Japanin kielen taitosi saavat vankan perustan.
  • Opettele kielen kielioppi.
  • Luota kykyihisi.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 書いて覚える文型練習帳
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han Kaite Oboeru Bunkei Renshucho
  • Tuotesarja: Minna no Nihongo
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: Etsuko Hirai (平井悦子), Sachiko Miwa (三輪さち子)
  • Sivut: 169 sivua, 36 sivun täydennykset vastauksia
  • Mitat: B5

Minna no Nihongo Shokyu 2: Lauseen mallin työkirja

¥ 3,200

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.