Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 aihealuetta aloittelijoille luettavaksi

Tuotteen yleiskatsaus: Japani voi olla vaikea kieli oppia, mutta "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 aihepiiriä aloittelijoille" -kirjan avulla se voi olla helppoa ja hauskaa! Tämä oppikirja on suunniteltu auttamaan sinua lukemaan ensimmäisiä japaninkielisiä tekstejäsi, ja se sisältää erilaisia arkielämään liittyviä aiheita. Mukana olevat kysymykset varmistavat, että ymmärrät sisällön. Tämän kirjan avulla sinulla on kaikki, mitä tarvitset aloittaaksesi matkasi kohti sujuvaa japanin puhumista!

¥ 3,200

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 aihealuetta aloittelijoille"

Japani on vaikea kieli oppia, eikö niin? VÄÄRIN.

"Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 aihepiiriä aloittelijoille" avulla luet ensimmäiset japaninkieliset tekstisi hetkessä! Tämä oppikirja tarjoaa valtavan määrän arkipäiväisiin aiheisiin liittyviä tekstejä, joiden avulla saat tuntumaa kieleen luonnollisesti. Lisäksi mukana on kysymyksiä, joiden avulla voit tarkistaa tekstin ymmärtämisen, joten voit olla varma, että ymmärrät lukemasi asiat. Ota tämä kirja käteesi ja aloita matkasi japanin kielen lukijaksi jo tänään!

Tärkeimmät ominaisuudet

Opettele lukemaan, lue oppiaksesi: Tämä käsikirja on tarkoitettu auttamaan opiskelijoita lukemaan ensimmäisiä japaninkielisiä tekstejä. Löydät laajan määrän tekstejä, jotka liittyvät arkielämän aiheisiin. Käsiteltävät aiheet liittyvät usein opiskelijaelämään tai Japania koskeviin tietoihin.

Harjoittele lukemista japaniksi: Tämän kirjan tekstien tukena on kysymyksiä, joilla tarkistetaan, että opiskelija on ymmärtänyt sisällön.

Erilaisia tekstimuotoja, joita voit lukea: Oppimisen maksimoimiseksi löydät tästä käsikirjasta useita tekstimuotoja. Näitä ovat esimerkiksi pitkät tarinat, sähköpostit, haastattelut, tietokilpailut tai kyselylomakkeet. Moninaisuudestaan huolimatta kaikki nämä materiaalit soveltuvat keskitasoa edeltävälle tasolle. Nämä tekstit ovat siis hieman vaikeampia kuin ensimmäisen niteen tekstit.

Uuden sanaston sanakirja: Erillinen vihkonen sisältää käännökset sanastosta, jota ei ole opiskeltu Minna no Nihongo Shokyu 2 -oppikirjan oppitunneilla. Nämä käännökset ovat saatavilla englanniksi, vietnamiksi, indonesialaiseksi, thaiksi, kiinaksi ja koreaksi.

Tärkeimmät edut

  • Pystyt lukemaan ja ymmärtämään japaninkielisiä tekstejä.
  • Opi japania hauskalla ja vuorovaikutteisella tavalla.
  • Tule lähemmäksi japanilaista kulttuuria.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 初級で読めるトピック25
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han Shokyu de Yomeru Topikku 25
  • Tuotesarja: Minna no Nihongo
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: Akiko Makino (牧野昭子), Sachiko Sawada (澤田幸子), Shigekawa Akemi (重川明美), Yone Tanaka (田中よね), Mariko Mizuno (水野マリ子).
  • Sivut: 91 sivua, ja 71 sivun täydennykset käännöksiä, vastauksia ja opettajan opas.
  • Mitat: B5

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 aihealuetta aloittelijoille luettavaksi

¥ 3,200

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.