Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 kuullunymmärtämistehtävää

Tuotteen yleiskatsaus: "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 kuullunymmärtämistehtävää" on oppikirja, joka seuraa "Minna no Nihongo Shokyu 2" -kirjan oppitunteja ja sisältää kuullunymmärtämistehtäviä. Tämä kirja on oppikirja, joka sisältää "Minna no Nihongo Shokyu 2" -kirjan oppitunteihin liittyviä kuullun ymmärtämistehtäviä. Tämän kirjan harjoitukset on jäsennelty tehtävien ympärille, kuten tietyn tiedon löytäminen keskustelusta tai haastattelusta. Tämän ansiosta japanin kieltä suhteellisen aloittelevat oppilaat voivat kehittää kuullunymmärtämistaitojaan.

¥ 4,600

ILMAINEN toimitus Yhdysvaltoihin
Asiakastuki Suomi
Aito tuote Japanista
4.6/5 rating on Trustpilot

Lisätietoja "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 kuullun ymmärtämistehtävää"

Kaiken tasoiset japanin kielen opiskelijat voivat nyt harjoitella ja parantaa kuullun ymmärtämisen taitojaan tämän hyödyllisen uuden oppikirjan "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 kuullun ymmärtämistehtävää" avulla! Tämä käsikirja sisältää 25 mukaansatempaavaa harjoitusta, jotka perustuvat Minna no Nihongo Shokyu 2 -kirjan oppitunteihin, ja sen avulla voit kehittää kykyäsi seurata ja ymmärtää japanilaisia keskusteluja.

Jokainen harjoitus on suunniteltu tietyn tehtävän ympärille, kuten tiedon etsimiseen keskustelusta tai haastattelusta, jotta voit soveltaa taitojasi todellisessa tilanteessa. Selkeiden ohjeiden ja hyödyllisten harjoitusten ansiosta "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 kuullun ymmärtämistehtävää" on välttämätön apuväline kaikille, jotka haluavat parantaa japanin kielen kuullun ymmärtämisen taitojaan.

Tärkeimmät ominaisuudet

Opettele kuuntelemaan, kuuntele oppiaksesi: Tämä kirja on käsikirja, jossa on Minna no Nihongo Shokyu 2:n oppitunteihin liittyviä suullisen ymmärtämisen harjoituksia.

Kieliopin kohdat, joita käytetään asiayhteydessä: Kielioppi ja sanasto on käsitelty tämän sarjan pääoppikirjassa. Tämän ansiosta japania vasta-alkajat voivat kehittää kuuntelutaitojaan.

Lisää sanastoa ja harjoitusta: Harjoitukset rakentuvat tehtävien ympärille, kuten tietyn tiedon löytäminen keskustelusta tai haastattelusta. Joissakin kohdissa käytetään sanastoa, jota ei ole vielä nähty pääoppikirjan oppitunneilla. Siksi löydät näiden tuntemattomien termien käännökset englanniksi, kiinaksi, koreaksi ja vietnamiksi.

Tämän kirjan avulla jokainen voi parantaa kuullunymmärtämistään: Vaikka tämä kirja on osa Minna no Nihongo -sarjaa, myös muita oppimismenetelmiä käyttävät opiskelijat voivat käyttää sitä.

Tärkeimmät edut

  • Paranna japanin kielen ymmärrystäsi tehtävien avulla.
  • Kuunteluharjoitukset ovat hyvin jäsenneltyjä ja helppoja seurata.
  • Pystyt ymmärtämään enemmän siitä, mitä kuulet japanilaisissa tiedotusvälineissä ja keskusteluissa.

Lisätietoja

  • Japaninkielinen nimi: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 聴解タスク25 聴解タスク25
  • Otsikko kirjoitettu latinankielisin kirjaimin: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han Chokai Tasuku 25
  • Tuotesarja: Minna no Nihongo
  • Kustantaja: 3A Corporation
  • Kirjoittajat: Akiko Makino (牧野昭子), Yone Tanaka (田中よね), Itsuko Kitagawa (北川逸子)
  • Sivut: 51 sivua, ja 82 sivun täydennykset vastauksia ja käsikirjoituksia
  • Mitat: B5

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 kuullunymmärtämistehtävää

¥ 4,600

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.